Venüs Ateş, Bade Doğan, Ersan Sam, Liya Costanta ve Tellwe sitesinden Bubastis999’u kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Venüs Ateş: Kısa, özensiz ve sorduğum sorulara cevap vermek yerine evleneceğim kişiyi tarif eden bir fal yorumuydu. Zaten bir kahve falında evleneceğim kişinin detaylarının çıkması ilginç çünkü kahve fallarında aylar sonrası çıkmaz diye duydum, üstelik ilişkim de yok. Ayrıca “Eylül” ayında tanışacaksın dediği kişiyle hala tanışmadım.
Bade Doğan: Genel olarak Venüs Ateş’in yorumları gibiydi. Sorularıma cevap alamadığım ve genel olarak söylediklerini yaşamadığım bir faldı.
Ersan Sam: Uzun fakat karışık bir fal yorumuydu. Şu ana kadar söyledikleri olmadı.
Liya Costanta: Kendisi çok tatlı fakat fal bakamıyor. İlk sayfaya gidip söylediklerine bakarsanız nedenini anlarsınız. Hayalperest yorumlarından dolayı falcılığı bırakıp senaryo yazarsa başarılı olabilir. Ayrıca söylediği vakitte bir ilişkim başlamadı.
Bubastis999 (Tellwe): Sorduğum kişiyi ve sormadığım eski ilişkimi karıştırıp bakılan bir faldı. Neyin ne olduğu belli değil. Ayrıca sorduğum soruya hala cevap vermedi.