Arkadaslar merhaba yeni uye oldum aylardir sadece okuyodum. fal sepetinde baktirmadigim kalmadi harcamadigim para kalmadi
maddi olarak coktum.
alex: karakter analizi ve ani cok iyi biliyo tek bir sey disinda gelecek icin soyledigi hicbir sey tutmsdi ama dunya tatlisi
Bugra : alexle kafa kafaya
Didar evren: cok zor bi animda fal atmistim ve iyi hissedeyim diye baya 10 dklik fal atmis cok guzel her seyi yoorumlamisti dedigi bi iki sey cikti
Ayisigin: afedersiniz olumsuzluktan ag... etmisti sevmedim
Samantha gray : taa yazin baktirmisim
Gecen gun de promosyon falimi aldi yazin bana bu zamanlar icin tarih vermis cidden de bu zamanlarda konusma
Gorusmem oldu eskiyle. Memnunum
Nas kendinehas: bakarken sevdim ama
Hicbiri tutmadi
Nesibe ; kiydim baktirdim cok ovuldugu icin ama cok tatmin olmadim
Yagmur ; son soruma detayli bakalim diye baska fala cagirdigi icin hosuma gitmedi
Ozgur can : konusmasni asla
Anlamadim
Zelis can ; hep promosyonlarima bakti ve acikcasi sok edici sekilde muthis ani bildi ve karaktee analizi yapti
Utku inanc : fena degildi ama cok bayilmadim
Yine gitmem yani
Daha cok var baktiridgim ama bi geri donup dinlemem lazim yazin cosmustum
Onun disnda uyumsuz da fena degildi iyiydi yesil cingene olumsuz konustu cok isinamadim bi de on kosullar sunmasi vs eh..
Bi de instagramdan birine baktirdim evren diye bana direk 8 ay once ayrilik olmus dedi ben sok ama gelecek bakalim daha cikmadi. Bi de evrene hicbir
Sey sormadim direk o
Bakti. Fal sepetinde soruyoruz ya hani.
ama boyle kesin cikiyo gelecek fallari dediginiz biri varsa altin vurusu onunla yapmak isterim
bu
Arada simdiden hepinizle tanistigima memnun oldum