Fal Sepeti Deneyimleri

Fal sepetinde bir sürü fal baktırmışım kızlar Talia, Alex, Melisa, zülal şen, Ahmet cansoy, melek kara, emre dinç, rüzgar tuna, duygu aura, aslı çınar, utku vs vs.. Hiçbiri mi tutmaz ya boşu boşuna para vermişim vallahi bunaldım artık 😕
Hicbirinin hicbir dedigi olmadi mi?

Melisanın vadesi geçeli 1 ay oldu çok pembeydi zaten patladı.
sizce melisa donukuk mu çiğdem atlı mı?
Ya Melisa aşırı pembeci yaa, geçenlerde yorumlama tarzı değişmiş mi yoksa aynı mı diye fal attım. Çok pembeydi yine. Arkadaşım da fal gönderdi. Bir de ben aynı kelimeleri, benzer cümleleri çok gördüm Melisada. Hemen hemen aynı fal bakmış arkadaşımla bana.

Pembe yorum almak isteyenler, moralim bozulmasın diyenler tercih edebilir bence 🙂

Alex ve talia sınavımın iyi geçtiğini söylemişti sadece bunu bildiler ama çok büyük birşey gibi gelmiyor bu bana. Ha geçmiş, an ve karakter analizinde iyiler ama gelecek çıkmıyor asla 🙅
Çünkü sorulan sorular üzerine bakiyor hepsi .Fal bence baktiran kisi bi sey sormadan falcinin hissedip ,görüp söylemesidir ki bu da karşılîklı enerji alisverisi ile olabilir diye düsünüyorum nacizane.Her birimiz ayri sorular sorup ; şu olacak mi,bu olacak mi?diyoruz.Olacak ya da olmayacak diyorlar zaten yüzde 50 sans var.Ben de cok baktirdim fal sepetinde.gelecek fallarinda en cok zeus ve bugra cikti.Belki de tuttu bilemiyorum.Ama zeus un hissi ayri bir yönü oldugunu düsünüyorum.

Çünkü sorulan sorular üzerine bakiyor hepsi .Fal bence baktiran kisi bi sey sormadan falcinin hissedip ,görüp söylemesidir ki bu da karşılîklı enerji alisverisi ile olabilir diye düsünüyorum nacizane.Her birimiz ayri sorular sorup ; şu olacak mi,bu olacak mi?diyoruz.Olacak ya da olmayacak diyorlar zaten yüzde 50 sans var.Ben de cok baktirdim fal sepetinde.gelecek fallarinda en cok zeus ve bugra cikti.Belki de tuttu bilemiyorum.Ama zeus un hissi ayri bir yönü oldugunu düsünüyorum.
Talia icin ne dusunuyorsun? Merak ettim. Yakin gelecekte genelde iyi deniliyor da...

Arkadaşlar bende çıkan fal haberi vermek istiyorum... çıkmış sayılıyorsa eğer uyumsuza yaklaşık bir yıl önce fal altmışım... eylülde biri ile tanışacağımı söylemiş ben kasımda tanıştım ancak ismindeki 4 harfi de tutturmuş :) şaşırdım açıkçası
Uyumsuz bekletiyor mu?soru odakli mi bakiyor o da? Hic baktirmadim ben ona daha dogrusu telwe ye.Ucreti de uygun yanilmiyorsam.ses kaydi ile mi bakiyor? Bilgi alabilir miyim baktiranlardan?

Uyumsuz bekletiyor mu?soru odakli mi bakiyor o da? Hic baktirmadim ben ona daha dogrusu telwe ye.Ucreti de uygun yanilmiyorsam.ses kaydi ile mi bakiyor? Bilgi alabilir miyim baktiranlardan?
Uyumsuz ilk falında aşk için söyledikleri çok doğruydu ve görüşmeyi bilmişti. 20 tl ama yazılı ve kısa bakıyor o yüzden özensiz gelebilir sana.

Ben kahve falı göndermişim, yazılı fal bakıyor diğer baktırdığım fallara göre daha mantıklı... ama öyle çok uzun yorumlamıyor... bekletiyor mu onu hatırlamıyorum açıkçası...

Fal sepetinde bir sürü fal baktırmışım kızlar Talia, Alex, Melisa, zülal şen, Ahmet cansoy, melek kara, emre dinç, rüzgar tuna, duygu aura, aslı çınar, utku vs vs.. Hiçbiri mi tutmaz ya boşu boşuna para vermişim vallahi bunaldım artık 😕
özgür cana baktırdın mı :KK70: ben sabırlı bir anımda ses kaydını denedim aslında böyle eğer istediğim şey olursa olabilecek olan gidişatı iyi tarif etmiş ama olacak mı ocak sonunu beklemem lazım bakalım...

X