- 24 Ekim 2012
- 791
- 938
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.321
falsepetinde burcu karen almış hediye falımı bakalım o nasıl çıkacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu nedir uygulama mıEn temizi kendi kendine bakmak, ben bu konudaki programı kullanıyorum çok etkili ;
Tarot Konusu
Benim fal promosyon faldı bu arada. Bilsem tarzını o aktifken yollamazdım. Burda çok insanın ismi telaffuz edilir ama bir şey çıkmaz. Çıkan da tesadüftür. Bu benim fikrim.ben özgür cuana baktırdım ama adamın ses kaydını dinlerken resmen sıkıldım anlamıyorum söylediklerini yarıda kestim sabrımın oldğu bir an tekrar dinleyeceğim
Bendede çok kötüydü resmen dalga geçer gibi bir faldı. Promosyon faldı.Şikayet ettim 15 kredi yüklediler hediye olarak bana.burcu karen falını da çok anlamadım şimdi dinledim de, promosyon falıma bakmış. resmen artık falcılar dalga geçiyor, öyle de olabilir böyle de olabilir demiş
Ozgur can sanırım turk degıldır azerı gürcu olanılır turkcei evet bıras kotu bende fala baktımda cafe falına 5 kere dınlıyorumben özgür cuana baktırdım ama adamın ses kaydını dinlerken resmen sıkıldım anlamıyorum söylediklerini yarıda kestim sabrımın oldğu bir an tekrar dinleyeceğim
A evet mısırlı talia guzel yorum yapıyor fakat telefonda uzatikça uzuyor hersey anatmadan kredı bıtıyo bıdaha gırmek ıstıyorsun cevrımdısı oluyor sonra 1 ay bekle gırerse tabı baktırabılmek ıcın beklede bekle bana buyu var tespıt etmiş nazar kısmet kapanma tam nasıl cozulur derken 150 kredım bıtı kaldıKim ne derse desin hiç kimsenin bilemediği çok önemli detayı Özgür Can söyledi ve ilk 2 falında Şubat ayı için söylediği şey hariç ne söylediyse yaşadım. Enerjimiz mi tuttu yoksa gerçekten çok mu iyi anlaştık bilemiyorum fakat bu zamana kadar defalarca fal baktıran bir kişi olarak benden tam not aldı. Şubat ayında söylediği şey olursa dört dörtlüktür benim için... Ayrıca Mısırlı Talia yakın gelecekte, Alex karakter analizinde başarılıdır.
A evet mısırlı talia guzel yorum yapıyor fakat telefonda uzatikça uzuyor hersey anatmadan kredı bıtıyo bıdaha gırmek ıstıyorsun cevrımdısı oluyor sonra 1 ay bekle gırerse tabı baktırabılmek ıcın beklede bekle bana buyu var tespıt etmiş nazar kısmet kapanma tam nasıl cozulur derken 150 kredım bıtı kaldı
Evet para tuzagı ama yasadım yerde gubendım hoca gıtım nazar var dedı mesele bu degılde medyum hoca bulup gıdersen işte ozaman yandın paranın gıder ne dıyım alahtan bulsunlar buyu yapanlara pek oyle seye ınanmıyodum sımdı ınanıyorum malesefCanım bu büyü konusunda dikkatli ol bana da aynı şeyler söylendi, bence biraz para tuzağı gibi geliyor
Evet para tuzagı ama yasadım yerde gubendım hoca gıtım nazar var dedı mesele bu degılde medyum hoca bulup gıdersen işte ozaman yandın paranın gıder ne dıyım alahtan bulsunlar buyu yapanlara pek oyle seye ınanmıyodum sımdı ınanıyorum malesef
İkisi de hemen hemen aynı.sizce melisa donukuk mu çiğdem atlı mı?
Melisanın vadesi geçeli 1 ay oldu çok pembeydi zaten patladı.sizce melisa donukuk mu çiğdem atlı mı?