Fal Sepeti Deneyimleri

Kahin Kraliçeye baktırdım. Fazla olumsuzdu. Diğer yorumcuların dediklerinin tam tersini söylemiş. Bir kaç tekrar eden yorumu vardı. İşte vakitler vermiş, hayatıma başkasının gireceğinden falan bahsetmiş.
Bu hayatıma girecek kişi de 2-3 yıldır bir türlü giremedi 😂

Bir daha tercih eder miyim? Hayır.
Anca hayatıma dediği tarihlerde biri girerse bi daha denerim belki 😀

ben özgür cuana baktırdım ama adamın ses kaydını dinlerken resmen sıkıldım anlamıyorum söylediklerini yarıda kestim :KK70: sabrımın oldğu bir an tekrar dinleyeceğim
Benim fal promosyon faldı bu arada. Bilsem tarzını o aktifken yollamazdım. Burda çok insanın ismi telaffuz edilir ama bir şey çıkmaz. Çıkan da tesadüftür. Bu benim fikrim.

Kim ne derse desin hiç kimsenin bilemediği çok önemli detayı Özgür Can söyledi ve ilk 2 falında Şubat ayı için söylediği şey hariç ne söylediyse yaşadım. Enerjimiz mi tuttu yoksa gerçekten çok mu iyi anlaştık bilemiyorum fakat bu zamana kadar defalarca fal baktıran bir kişi olarak benden tam not aldı. 👌🏻 Şubat ayında söylediği şey olursa dört dörtlüktür benim için... Ayrıca Mısırlı Talia yakın gelecekte, Alex karakter analizinde başarılıdır.

burcu karen falını da çok anlamadım şimdi dinledim de, promosyon falıma bakmış. resmen artık falcılar dalga geçiyor, öyle de olabilir böyle de olabilir demiş :KK70:
Bendede çok kötüydü resmen dalga geçer gibi bir faldı. Promosyon faldı.Şikayet ettim 15 kredi yüklediler hediye olarak bana.

Arkadaslar merhaba yeni uye oldum aylardir sadece okuyodum. fal sepetinde baktirmadigim kalmadi harcamadigim para kalmadi :KK70: maddi olarak coktum.
alex: karakter analizi ve ani cok iyi biliyo tek bir sey disinda gelecek icin soyledigi hicbir sey tutmsdi ama dunya tatlisi
Bugra : alexle kafa kafaya
Didar evren: cok zor bi animda fal atmistim ve iyi hissedeyim diye baya 10 dklik fal atmis cok guzel her seyi yoorumlamisti dedigi bi iki sey cikti
Ayisigin: afedersiniz olumsuzluktan ag... etmisti sevmedim
Samantha gray : taa yazin baktirmisim
Gecen gun de promosyon falimi aldi yazin bana bu zamanlar icin tarih vermis cidden de bu zamanlarda konusma
Gorusmem oldu eskiyle. Memnunum
Nas kendinehas: bakarken sevdim ama
Hicbiri tutmadi
Nesibe ; kiydim baktirdim cok ovuldugu icin ama cok tatmin olmadim
Yagmur ; son soruma detayli bakalim diye baska fala cagirdigi icin hosuma gitmedi
Ozgur can : konusmasni asla
Anlamadim
Zelis can ; hep promosyonlarima bakti ve acikcasi sok edici sekilde muthis ani bildi ve karaktee analizi yapti
Utku inanc : fena degildi ama cok bayilmadim
Yine gitmem yani
Daha cok var baktiridgim ama bi geri donup dinlemem lazim yazin cosmustum😂
Onun disnda uyumsuz da fena degildi iyiydi yesil cingene olumsuz konustu cok isinamadim bi de on kosullar sunmasi vs eh..
Bi de instagramdan birine baktirdim evren diye bana direk 8 ay once ayrilik olmus dedi ben sok ama gelecek bakalim daha cikmadi. Bi de evrene hicbir
Sey sormadim direk o
Bakti. Fal sepetinde soruyoruz ya hani.
ama boyle kesin cikiyo gelecek fallari dediginiz biri varsa altin vurusu onunla yapmak isterim 😂 bu
Arada simdiden hepinizle tanistigima memnun oldum

Kim ne derse desin hiç kimsenin bilemediği çok önemli detayı Özgür Can söyledi ve ilk 2 falında Şubat ayı için söylediği şey hariç ne söylediyse yaşadım. Enerjimiz mi tuttu yoksa gerçekten çok mu iyi anlaştık bilemiyorum fakat bu zamana kadar defalarca fal baktıran bir kişi olarak benden tam not aldı. 👌🏻 Şubat ayında söylediği şey olursa dört dörtlüktür benim için... Ayrıca Mısırlı Talia yakın gelecekte, Alex karakter analizinde başarılıdır.
A evet mısırlı talia guzel yorum yapıyor fakat telefonda uzatikça uzuyor hersey anatmadan kredı bıtıyo bıdaha gırmek ıstıyorsun cevrımdısı oluyor 😊sonra 1 ay bekle gırerse tabı baktırabılmek ıcın 😁beklede bekle 😞bana buyu var tespıt etmiş nazar kısmet kapanma tam nasıl cozulur derken 150 kredım bıtı kaldı 😁

Özge Özün'e dün deneme yaptım şahsen..Baktım sırada 3 kişi bekliyor yazıyordu ben de attım..Ses tonu net ve anlaşılır geldi baktım daha sonra beni anlattı kişiliğimi söyledi daha sonra da içime doğanlar şunlar falan diye devam etti daha önce yorumculardan pek duymadığım bir iki konuyu açıkladı ve söyledi ki şaşırdım çünkü olayların bağlantısını kurmuş falda..Şu an yaşadığım şeyleri de bahsetti falda. Bakalım dedikleri çıkacak mı tabi :işsiz: ayın 15inden sonra önümüzdeki 3 ay boyunca sıraladı beklentilerini benim için..Hayırlısı bakalım..Beklemeye devam yani.. :KK28:

A evet mısırlı talia guzel yorum yapıyor fakat telefonda uzatikça uzuyor hersey anatmadan kredı bıtıyo bıdaha gırmek ıstıyorsun cevrımdısı oluyor 😊sonra 1 ay bekle gırerse tabı baktırabılmek ıcın 😁beklede bekle 😞bana buyu var tespıt etmiş nazar kısmet kapanma tam nasıl cozulur derken 150 kredım bıtı kaldı 😁

Canım bu büyü konusunda dikkatli ol bana da aynı şeyler söylendi, bence biraz para tuzağı gibi geliyor 😕

Canım bu büyü konusunda dikkatli ol bana da aynı şeyler söylendi, bence biraz para tuzağı gibi geliyor 😕
Evet para tuzagı ama yasadım yerde gubendım hoca gıtım nazar var dedı mesele bu degılde medyum hoca bulup gıdersen işte ozaman yandın paranın gıder ne dıyım alahtan bulsunlar buyu yapanlara pek oyle seye ınanmıyodum sımdı ınanıyorum malesef 🙁

Evet para tuzagı ama yasadım yerde gubendım hoca gıtım nazar var dedı mesele bu degılde medyum hoca bulup gıdersen işte ozaman yandın paranın gıder ne dıyım alahtan bulsunlar buyu yapanlara pek oyle seye ınanmıyodum sımdı ınanıyorum malesef 🙁

Maalesef büyü var ben de inanıyorum ama bazı falcılar sanki bunu kullanarak daha çok para yapmaya çalışıyorlar — buna dikkat et. Güvendiğin birine gitmen daha doğru olur 🙏🏼

X