Fal Sepeti Deneyimleri

Onun Kasım dediği şeye uyumsuz Aralık veya daha sonrası dedi. Daha sonrası ne demekse 😂 yani bu daha sonrası 1 ay mı 2 ay mı belli değil 😀 Bakalım eğer çıkarsa zaten yazacağım buradan.

Bana göre talia anı çok çok iyi biliyor ama gelecek konusunda maalesef ki patlıyor :KK43: 3 kere baktırdım olmadı :KK43:

Dün ilk kez Talia yı denedim beni şaşırttı açıkçası çok isabetli yorumları vardı. Daha önce Yağmur, Su Mutlu, Sevgi Derman, Fulya Nas hep onlara gönderdim açıkçası Alex te vardı bunların içinde ama hepsinin tüm dedikleri çıkmasa da %70 falan diyebilirim söyledikleri içinde çıkanlar.. Ama epey yorumcu var sitede kararsız kalıyor insan su falı meraklısıyım bu ara ama arada kaldım hangisini denesem denemediklerimden mi denesem bilemedim :110:
Su Mutlu nasıl acaba, söyledikleri çıktı mı?

⭐️ 08.12.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Su Mutlu: Sorduğum kişi hakkında tek taraflı hislerimin olmadığını, bazı şeylerin artık zamanının geldiğini ve değişimi göreceğimi söyledi. Aralık ve Ocak, bu değişim için önemli dönüm noktalarının yaşanacağı aylarmış. Sorduğum kişinin bana adımları hızlanarak devam edecekmiş ve bu ilişki geleceğe yönelikmiş. Bu kişiyle aramızdaki engellerin kalkmasına ve ilişkimizin başlamasına kısa bir zaman kalmış. Son olarak Ocak ayında iş haberim gelecekmiş.

Uyumsuza bir konu hakkında, aşk, iş, eğitim değil, bambaşka bir konu için fal attım. Sorduğum bütün sorulara net şekilde cevap vermiş. Böyle farklı bi konuda baktırıp dediklerini yaşayan var mı? Bir de şartlı fal baktı

Uyumsuza bir konu hakkında, aşk, iş, eğitim değil, bambaşka bir konu için fal attım. Sorduğum bütün sorulara net şekilde cevap vermiş. Böyle farklı bi konuda baktırıp dediklerini yaşayan var mı? Bir de şartlı fal baktı
Ben de yakın zamanda baktırdım, söylediklerinin çıkmasına çok vade var :KK43:

⭐️ 08.12.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Bubastis999 (Tellwe): Sorduğum kişi ve geçmişimdeki kişi falda karışmış maalesef... İkisini de doğru analiz etti fakat geçmişimdeki kişinin üzerinde çok durmuş, ben zaten onun hakkında fal yorumu istememiştim. Geçmişimdeki kişiden haber geleceğini fakat bu ilişkinin yürümeyeceğini, sorduğum kişiyi tarif ederek yoluma onunla devam edeceğimi söyledi. Genel olarak karışık bir fal yorumuydu.

Su Mutlu nasıl acaba, söyledikleri çıktı mı?

Canım selamlar..Su mutlu dediklerinde %70 falan bildi mesela bana kasım sonu bir anlaşma ve imza demişti..Ben de inanmamıştım açıkçası hiç öyle bir durum yoktu hayatımda ama aniden kasım sonu böyle bir gelişme yaşadım..O nedenle şaşırdım ve baktırdığım fallara baktığımda onun söylediğini gördüm..Bakalım ocak ayı için de beklentim var onu da söylemiş falında dinleyince tekrar aklıma geldi bakalım inşallah çıkar..Kişilik tahlili falan da yapıyor ama biraz hızlı konuşuyor sanki :KK66:

⭐️ 09.12.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Derin Hisler: Sorduğum kişinin beni beğendiğini, ilgisi olduğunu ancak şu an için bir ilişkinin sorumluluklarını alamadığını ve kendisinin bir ilişkiye hazır olmadığını söyledi. 3 hafta içinde güzel bir görüşmemiz olacakmış fakat ilişkimizin başlaması için 3 ay sabretmem gerekiyormuş. Bu kişinin 3 ay içinde kendisini toparlayarak netleşeceğini, bana karşı adımlarının olacağını ve ilişki sürecine gireceğimizi söyledi. Son olarak 2 ay içerisinde iş başlangıcımın olacağını ekledi.

X