Fal Sepeti Deneyimleri

Bana Alex de Yesilcingene de Mısırlı Talia da UYUMSUZZ da ilişki başlayacak dedi. Sadece Mısırlı Talia Eylül’de başlayacak demişti, başlamadı ama buluşma zamanını günü gününe bildi.

Cingene bana her zaman ayni seyi soyluyor baktirdigim konu hakkinda uyumsuza 3 defa baktirdim son falinda farkli bir ek konu sordum o biraz moralimi bozdu ama dedigi gibi olma ihtimalide var tabiki. Sadece o ek soruda alex ve cingene daha farkli konusmuslardi bekliyorum artik

En fazla tutan yorumcu hangisi acaba
yeşilçingene genelde tutar bende. Ama tabi çok ileri tarihleri sormuyorum ben. Genelde yakın geleceği soruyorum.

Alex, karşı tarafın kişiliği konusunda iyidir. Genelde kişilikten yola çıkarak öngörüde bulunur mantık çerçevesinde. Gelecek konusunda da yakın zamanlı iletişimleri vs. Söyler.

Alex dediğiniz gibi, bence de. Yesilcingene o kadar güzel şeyler söyledi ki mutluluktan havalara uçuyorum

Alex dediğiniz gibi, bence de. Yesilcingene o kadar güzel şeyler söyledi ki mutluluktan havalara uçuyorum
Sizin adınıza çok sevindim :) ama yanlış anlamazsanız tavsiyem şu: sonuçta fal, yine de siz gerçek hayattaki durumdan kopmadan kendiniz değerlendirin olayları, iletişimleri vs. Bazen insan faldan etkilenip gerçek durumdan kopuyor, fala göre yorumluyor olayları.

Şu anki gidişat falcıların söylediğine göre ilerliyor yani iletişim az az fakat ilişki başlayacak.

Alex evet karakter analizi çok iyi ama dediği görüşme konuşma olmadı. İlk falında uyardığı bir konu gerçekleşmişti, onun dışında sınavımı bilmişti :)

Ben bu ay dört kişiye baktırdım. Alex, Buğra, Yesilcingene ve Uyumsuzz..
Alex'e ikinci sefer baktırmış oldum ve genel durumu ve kişi analizi olarak çok iyi fakat nedense ikinci falı biraz daha üstü kapalı geldi bana ve sağolsun sorumu açıkça cevapladı.
Buğra'ya ilk falım bu ve ben enerjisini de anlatma, konuşma biçimini bayağı sevdim. Kişi analizi, geçmiş ve anı çok iyi yorumladı, sorumu da uzunca cevapladı sağolsun
Uyumsuzz'a çekinerek attım ama gerçekten güzel ve samimi şekilde anlatmış fakat biraz daha uzunca olsa daha güzel olabilir. y
Yesilcingene'ye burada ki yorumları görerek merak edip attım fakat falın çok olumsuz olmasından mı nedir enerjim tutmadı, modumu düşürdü maalesef Çok uzun bakım yaptı sağolsun ama dener miyim tekrar bilmiyorum

Son düzenleme:
Peki oldu dediğiniz şey olması zor birşey miydi?

Yani şöyle bizim Haziran ayından beri herhangi bir iletişimimiz yoktu. Ben içimde bi yerlerde hep bi umut taşısamda hayatımda gördüğüm en iradeli insan olduğu için bir daha adım atmaz diyordum bir yandan da. Aradan tam 3 ay geçtikten sonra bi gece mesaj attı. İmkansız bir şey değildi ama yine de zordu bana göre. Aynı konuyu yesilcingene de bildi. 30 temmuzda baktırmıştım 4 haftalık bir vade vermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…