- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.161
Bana Alex de Yesilcingene de Mısırlı Talia da UYUMSUZZ da ilişki başlayacak dedi. Sadece Mısırlı Talia Eylül’de başlayacak demişti, başlamadı ama buluşma zamanını günü gününe bildi.Hata demeyelim de (umutsuz da yaşanmıyor çünkü), fazla duygusal yatırım yapmadan ve sadece olumlu bir opsiyon olarak bir kenarda tutmak daha iyi bunu sanki. Yani “mutlaka olacak” düşüncesine fazla kapılmadan. Söylemesi kolay tabii, farkındayım...
Ama özellikle Çingene, olmayacak şey için boşuna gaza getirmez insanı. “Nolur güzel şeyler söylesin” :))) diye baktırdığımda bile hep acı ve olumsuz gerçekleri söyledi (bir o, bir de Alex). O yüzden iyimserlik payı bırak tabii ki :)
Cingene bana her zaman ayni seyi soyluyor baktirdigim konu hakkinda uyumsuza 3 defa baktirdim son falinda farkli bir ek konu sordum o biraz moralimi bozdu ama dedigi gibi olma ihtimalide var tabiki. Sadece o ek soruda alex ve cingene daha farkli konusmuslardi bekliyorum artikHata demeyelim de (umutsuz da yaşanmıyor çünkü), fazla duygusal yatırım yapmadan ve sadece olumlu bir opsiyon olarak bir kenarda tutmak daha iyi bunu sanki. Yani “mutlaka olacak” düşüncesine fazla kapılmadan. Söylemesi kolay tabii, farkındayım...
Ama özellikle Çingene, olmayacak şey için boşuna gaza getirmez insanı. “Nolur güzel şeyler söylesin” :))) diye baktırdığımda bile hep acı ve olumsuz gerçekleri söyledi (bir o, bir de Alex). O yüzden iyimserlik payı bırak tabii ki :)
Uyumsuz gelecek tutuyor mu?Cingene bana her zaman ayni seyi soyluyor baktirdigim konu hakkinda uyumsuza 3 defa baktirdim son falinda farkli bir ek konu sordum o biraz moralimi bozdu ama dedigi gibi olma ihtimalide var tabiki. Sadece o ek soruda alex ve cingene daha farkli konusmuslardi bekliyorum artik
Bana tutmadi baktirali 1 yildan fazla oldu.Uyumsuz gelecek tutuyor mu?
yeşilçingene genelde tutar bende. Ama tabi çok ileri tarihleri sormuyorum ben. Genelde yakın geleceği soruyorum.En fazla tutan yorumcu hangisi acaba
Alex dediğiniz gibi, bence de. Yesilcingene o kadar güzel şeyler söyledi ki mutluluktan havalara uçuyorumyeşilçingene genelde tutar bende. Ama tabi çok ileri tarihleri sormuyorum ben. Genelde yakın geleceği soruyorum.
Alex, karşı tarafın kişiliği konusunda iyidir. Genelde kişilikten yola çıkarak öngörüde bulunur mantık çerçevesinde. Gelecek konusunda da yakın zamanlı iletişimleri vs. Söyler.
Sizin adınıza çok sevindim :) ama yanlış anlamazsanız tavsiyem şu: sonuçta fal, yine de siz gerçek hayattaki durumdan kopmadan kendiniz değerlendirin olayları, iletişimleri vs. Bazen insan faldan etkilenip gerçek durumdan kopuyor, fala göre yorumluyor olayları.Alex dediğiniz gibi, bence de. Yesilcingene o kadar güzel şeyler söyledi ki mutluluktan havalara uçuyorum❤
Şu anki gidişat falcıların söylediğine göre ilerliyor yani iletişim az az fakat ilişki başlayacak.Sizin adınıza çok sevindim :) ama yanlış anlamazsanız tavsiyem şu: sonuçta fal, yine de siz gerçek hayattaki durumdan kopmadan kendiniz değerlendirin olayları, iletişimleri vs. Bazen insan faldan etkilenip gerçek durumdan kopuyor, fala göre yorumluyor olayları.
Bana tutmadi baktirali 1 yildan fazla oldu.
Alex evet karakter analizi çok iyi ama dediği görüşme konuşma olmadı. İlk falında uyardığı bir konu gerçekleşmişti, onun dışında sınavımı bilmişti :)yeşilçingene genelde tutar bende. Ama tabi çok ileri tarihleri sormuyorum ben. Genelde yakın geleceği soruyorum.
Alex, karşı tarafın kişiliği konusunda iyidir. Genelde kişilikten yola çıkarak öngörüde bulunur mantık çerçevesinde. Gelecek konusunda da yakın zamanlı iletişimleri vs. Söyler.
Onun icin birsey diyemiyorum.bana uzun bir vade vermisti 10 ile 18 ay arasi demistiUyumsuz gelecek tutuyor mu?
O kadar geleceği görüyorsa bravo zatenOnun icin birsey diyemiyorum.bana uzun bir vade vermisti 10 ile 18 ay arasi demisti
Uyumsuz gelecek tutuyor mu?
Peki oldu dediğiniz şey olması zor birşey miydi?Ben daha önce baktırmıştım 21 Ağustos-15 Ekim arası bir vade vermişti. 8 Eylül’de oldu dediği şey.
Peki oldu dediğiniz şey olması zor birşey miydi?