- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.141
Aynen canım ben de onu söylüyorum hep..Deneye deneye buluyoruz ondan sonra hangisinin dediklerini daha çok yaşıyorsak ona gidiyoruz mecbur.Bu kadar fal baktırmanın tek iyi noktası doğru falcıları bulmakEn azından bundan sonra söylediklerini yaşadığım kişilere fal gönderirim.
Bu saydıklarınız nerede bakıyorLal Akın: İlk sayfayı incelediğinizde falını görebilirsiniz, karakter analizinden görüşme gününe kadar her söylediğini yaşadığım nadir insan. 4-5 görüşme olursa ve ilişkimiz başlarsa tüm falcıları sollar.
Canım selam,Bu kadar fal baktırmanın tek iyi noktası doğru falcıları bulmakEn azından bundan sonra söylediklerini yaşadığım kişilere fal gönderirim.
Fal Sepeti.Bu saydıklarınız nerede bakıyor
Ben genelde kahve falı yolluyorum, kahve falı diye hatırlıyorum.Canım selam,
15 gün sonra bir fal atayım dedim:) Zeliş ve Oylum'a ne falı atmıştın? Kahve mi?
sanırım ben de baktıracağımYesilcingene falımı yorumlamış❤ Çok beğendim
kahve mi atmıştın?Yesilcingene falımı yorumlamış❤ Çok beğendim
Yıldızname atmıştım.kahve mi atmıştın?
uyumsuzza baktırdınız mı beğendiniz miYıldızname atmıştım.
UYUMSUZZ’u da Yesilcingene’yi de çok beğendim fakat Yesilcingene biraz daha detaylı baktı. İkisi de sorduğum kişiyle ilişkimizin başlayacağını söyledi fakat UYUMSUZZ Nisan ayını, Yesilcingene Ocak ayını vade verdi. Sorduğum kişi için UYUMSUZZ kaderindeki kişi değil dedi fakat Yesilcingene çabalarla birlikte kadersel olarak evliliğin olabileceğini söyledi. Şu an sadece bekleyip göreceğiz ama ben çok heyecanlandımuyumsuzza baktırdınız mı beğendiniz mi
Mısırlı talia ya daha önce baktırıp beğenmiştim. Telefonla nasıl fal bakıyor acaba o şekilde baktırıp memnun kalan var mı?
UYUMSUZZ’u da Yesilcingene’yi de çok beğendim fakat Yesilcingene biraz daha detaylı baktı. İkisi de sorduğum kişiyle ilişkimizin başlayacağını söyledi fakat UYUMSUZZ Nisan ayını, Yesilcingene Ocak ayını vade verdi. Sorduğum kişi için UYUMSUZZ kaderindeki kişi değil dedi fakat Yesilcingene çabalarla birlikte kadersel olarak evliliğin olabileceğini söyledi. Şu an sadece bekleyip göreceğiz ama ben çok heyecanlandım
İkisi de sorduğum kişiyle ilişkimizin başlayacağını söyledi, sizce umutlanarak hata mı ediyorumHadi hayırlısı diyelim :) Çingene’yi ben de beğeniyordum zaten (Katina), Uyumsuz’u deneyip onu da beğendim (Yıldızname). Aynı doğrultuda yorumlamışlar. Vade olarak ikisinin de çok yakında olacağını öngördükleri bir şey var, ama son/nihai vade olarak bayağı uzak bir zaman dilimi söylediler. Ayrıca Uyumsuz’un nokta atışlarına şaşırdım.
İkisi de sorduğum kişiyle ilişkimizin başlayacağını söyledi, sizce umutlanarak hata mı ediyorumBir de hayal kırıklığına uğrarsam