Fal Sepeti Deneyimleri

Hoşgeldin tekrardan :) benim de bütün fallarım patladı Alex ve Talia da dahil. Tellwe'den banu, Uyumsuz ve karaayna olmaz bu adamdan demişti sadece onlar tutmuş oldu. Ben de artık baktırmıyorum en son bedava kredim var diye atmıştım. Artık canım istemiyor ya.

Vallahi ben de sıkıldım bu işlerden aşırı derecede. Allah bi daha düşürmesin

Canım aşk olsun bu konuda haksızlık yapma bence bana.. Ben olumsuzu da söylüyorum bizzat. Geçenlerde de paylaştım denediğim yorumcular hakkında olumsuz şeyleri mesela. Ben burada hatta hafta sonu geçen muhabetten dolayı bile yazdım 50 tl lik fal gönderince ben sana dışarıda 200 tl ye bakayım diyen yorumcuyu yazın diye söyledim böyle bir durum paylaşılmazsa olmaz. Bizlerin parasıyla sonuçta bu fallar bakılıyor niye bu duruma düşelim biz müşteriyiz. Ayrıca başka arkadaşlar da beğendikleri yorumcuları söylüyorlar benim kadar bence bana haksızlık yapma ben burada sadece bu konuda değil her konuda bilgi paylaşımında bulunuyorum mesela makyaj ürünleri tutkum benim adeta mac ürünlerine dayanamam onlar konusunda da yazarım ama mac'e çalışmıyoruz ki hepimiz. Önemli olan samimi şekilde burada paylaşımlarda bulunmak bilgilenmek canım benim. Ben bu sitede daha evvel fal baktırıp iade talebi gönderdiğim de oldu hatta deli gibi yazdığımda sürekli onlara ama dediğim gibi deneye deneye bana daha iyi gelen yorumculara fal atıyorum ama eğer onlarda da bir aksaklık veya memnuniyetsizlik yaşarsam burada elbette paylaşıcam emin ol

Merhabalar. Ben de fal baktirmiyorum artik. Ayda bir belki Talia'ya denk gelirsem ama o da telefonla bakmaya baslamis sanirim bu sekilde devam ederse tekrar sesliye gecmeden baktirmam.
Benim durumumla alakali yaklasik 2 senedir baktirdigim fallara bakiyorum da genel olarak ozetlersem en memnun kaldiklarim ve bilenler;
Yesil Cingene Gelecekle alakali cok konusmamisti ve ilk falinda olacak gibi ikinci falinda olmasi olasi degil diye konusarak hafif celismis. Ama anlik enerjileri karsi tarafin dusuncelerini iyi goruyor. Ayrica bakim tarzini, uslubunu ve ozenini begeniyorum.
Alex Karsi tarafin karakterini daha dogru anlatamazdi, hem de spesifik karakter ozellikleri oyle genel karakter ozellikleri degil. O da gelecek odakli cok konusmuyor ama Yesil cingene gibi tarzini ve ozenini begeniyorum, biriyle tanistigimda karakter ozellikleri icin hic dusunmeden soracagim yorumcudur.
Talia Anlik durumlari ve yakin gelecegi her zaman cok iyi yorumluyor ve yakin gelecek cogunlukkla soyledigi seyleri yasiyorum. Anlik benim hislerimi ve karsi tarafi oyle cumlelerle anlatiyor ki gercekten nasil biliyor ve bunu cumleye dokuyor, benle yasiyormus gibi diye hissettigim cok oldu fallarinda, hislerinin kesinlikle guclu oldugunu dusunuyorum. Kotu tarafi 2-3 aydan uzun vade vermiyor, bana maksimum verdigi 3 aydi. Ayrica bir kac falinda yeni biri gordu ama hic tanismadim anlattigi ozellikteki kisilerle.
Elfin Demet Cok detay vermese de bastan beri genel gidisati ve olacaklari bildi. Ona da Haziran'dan beri baktirmiyorum, Binnaz'da soru sorulmamasi ve fal ucretleri nedeniyle tekrar baktiracagimi da sanmam zaten.
Uyumsuzz Yildizname'de cok iyi, Katina ve Tarot atmayin cunku cok kisa ve ozensiz yorumluyor onlari. Ozellikle ilk yildizname falinda soylediklerini tarihleriyle sirasiyla yasadim ikinci baktirdiginda tarih ve net gelecek yoktu ama zaten o faldan sonra bir gelisme olmadi, ona tekrar baktirmayi dusunuyorum.

Cikmayanlar;

Ares, anlik bildigi nokta atisli seyler oldu, bakimini ve tarzini seviyorum ayrica moralim bozukken bir kac defa yorum almak gercekten iyi gelmisti ama gelecek icin soyledikleri olmadi
Biray Demir anlik fena sayilmasa da gelecek patladi
Zumra Lal gelecekle alakali bir kac sey oldu, anlik guzel ama olacak dedigi seylerin cogu olmadi.
Eyup Deniz: Enerjik ve pozitif bir yorumcu ama olmayacak dedigi seyin aslinda oldugunu ogrendim. Anlik durumun da dedigi sekilde olmadigini biliyorum ayrica gelecek icin soyledigi seyin de olacagini sanmiyorum
Bugra: Tamamen patladi, hic dedigini yasamadigim gibi fali dinlemesi ve anlamasi da zordu. Pozitif enerjili bir falci ama tarzini begenmedim.
Dennis, 5 dakikalik kisa bir fal,olacak dedigi sey olmamis.
Utku Inanc Kotu degil, kisa bakiyor soruma da ozensiz cevap vermis ama anda ve yakin gelecekte bildigi kucuk seyler vardi. Gelecek icin olur mu diye sordugum seye olumlu cevap vermisti, olmadi. Ileride olabilir ama yakin zamanda mumkun gozukmuyor, zaten soyledigi vade de 6 ay gecti.
Ayisigin: Ne gecmis ne an ne de gelecek, benle alakasi olmayan bir fal bakmis.

Arada Tellwe Onlar, Okaliptus, Perseis, MedyumCetin ve Nakta baktirmistim bunlar patladilar. Ecem 23 basta olumlu sonra olumsuz konusmus, olumsuz sonucta ama fali degistigi icin yorum yapamiyorum. Banu Yilmaz bastaki fallarinda iyi bakmis ama sonra olmamis.

Falalem Banu Dogru tekrar dinledim gayet bilmis, o da cok detay vermiyor ama genel gidisati ve anlik durumlar yorumladigi sekilde ilerledi. Falsepeti Anette Claire de kotu degildi bende, karsi tarafin karakterini guzel anlatmisti ve bildigi seyler oldu. Medyum Fatima anlik durumlari Talia gibi nokta atisli ozetliyor. Ilk falindaki olumlu olabilecek sey olmadi, gerci net konusmamisti ama olumlu bir acik kapi birakmisti. Ayni konuya bir kac ay sonrasinda baktirdigim falda daha net sekilde olumsuz yorumladi. Sonucta dedigi sekilde olumsuz ilerledi surec.

Bir de en son Ekim basindaki %50 indirimden yararlanarak uzun suredir merak ettigim Engin Gumus'ten yorum aldim Anlik ve yorumlayis tarzini begendim gelecek icin vadesine daha var. En erken Kasim sonu ve Ilkbahar donemine uzanan vadede olacaklardan bahsetmis ve zaman vermedigi uzun sure alir dedigi seyler var. Onunla ilgili yorumu cikti cikmadi seklinde o zaman yapabilirim.

ohh kurtulmuşuz desene:) ama bu mertebeye gelmek için işte bir umut arayıp baktırmışız. yolumuz böyle daha açık olacak inşallah

Lizyaa beğendiklerimiz aynı kişiler aşağı yukarı. dediğin gibi uyumsuz çok kısa ve özensiz bakmıştı katinayı ama tutturduğu şeyler vardı. aylardır atmıyorum ama yıldıznamesini övünce atasım geldi. sadece soruları mı cevaplıyor yoksa hissettiği başka bir şey olursa da söylüyor mu?

Uyumsuza cok soru sormak gerekiyor ben ona bir suru soru sormustum, sirayla sorular uzerinden bakti ve ne soylediyse ayni o sekilde oldu, tarihleriyle hem de. Sormazsan kendisi biraz genel ve bastan savma bakiyor.

Talia son zamanlarda sadece telefonda falı kabul ediyor :/
O yüzden yakalamak daha da zor artık
Aslinda daha sIk online oluyor ama danismak isteyenler icin telefonla yorum almak icin musait olunmasi daha zor olabiliyor. Sesli fali istedigin zaman dinleyebilirsin ama telefonla yorum almak icin o an yalniz olman gerekiyor.

Aslinda daha sIk online oluyor ama danismak isteyenler icin telefonla yorum almak icin musait olunmasi daha zor olabiliyor. Sesli fali istedigin zaman dinleyebilirsin ama telefonla yorum almak icin o an yalniz olman gerekiyor.
Aynen saçma oldu. eskiden online olduğu zamanı yakalasak yetiyordu. şimdi hem online olacak, hem biz telefonda fala musait olucaz hem de o sırada başkalarından önce falı gönderebilicez.. baya zorlu bir süreç oldu Talia nınki :)

Ben en son taliaya fal baktirdim telefonda. Sonradan tekrar dinledim yeni . Ses kaydı açılmıyordu yeni dinliyebildim. Hem bir ton param gitti elde tutulursa bir şey dememiş. Tekrar dinleyince falın başında uzunca bir süredir bu adamın bir birlikteliği yok demis. Ortalara doğru evlilik olayları var evli bu adam demis sonra şubatta sen bu adam ve yeni kişi arasında kalacaksın demis sonradan sakin kafayla dinleyince çok saçma geldi. 18 dk konuşmuşuz ama elde tutulur bir şey yok. Ortam kalabalıktı konuşamadım zaten kartlar gözükmedi diye tek tek onları saydım birde. Bir daha atmam. Haber gelicek is icin dedigi tarihte gecti. Bakalim baska dedikleri cikacak mi? Atacak olan varsa sesli atması en mantıklı yoksa sen ona bir şey diyorsun o sana derken saçma bir şey cıkmış anlamadim

herkese iyi akşamlar :) kahve falı atacağım aklımda Melek Kara var bir kere baktırmıştım yüzde seksen bilmiş ama baktırmadığım birilerine baktırmak istiyorum öneriniz var mı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…