Selamlaaaarr kızlar!!
Ara ara okuyordum sayfayı, birkaç olay gözüme çok battı o yüzden yazmak için üyeliğimi açtım tekrar
HsrtGlr ’in falsepetinin reklamını yaptığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Bence sitenin kendi hesabı çünkü yeni açılan bir üyelik zaten.
gelelim benim
fal güncellemelerine; zaten çoğunun patladığını söylemiştim eski sevgili konusunda özellikle
Bubastis, pek çok şeyi bilmişti ve yaşamıştım dediklerini. ancak ex konusu baya baya patladı. kasım ayı ilk haftalarında tekrar fal attım, tarot veya kendisinin özel falıydı emin değilim. Baştan savma bi faldı kendi iade etti zaten ben yorum yapınca. Atacaksanız kahve atın bence.
Ayışığın, vize konusuyla ilgili patladi demiştim zaten. Onun haricinde yazdığı hikayelerin hiçbiri tutmadı.
Uyumsuz, geçenlerde atmıştım ona ilk defa. Gerçekten çok özensiz bir fal ve aşırı kısa. Ama O falda bile nokta atisi doluydu hatta hic detay vermemistim. Banu ile ayni kisi diyolar ama bilmiyorum olabilir.
Banu da uyumsuz da ex icin donecek dedi ama patlarlar.
Talia’ya atmisim yeni begendigim cocuk icin. Pespembe konusup, 1 hafta icinde bi sey olacak cok sevineceksin demisti. Cidden de bi sey olmustu ve sevinmistim. Ama su an cocukla alakam yok, zaten benden kucukmus ki bana bi sey hissttegini de hic dusunmuyorum. Patladi.
Alex’e de bu yeni cocukla ilgili atmisim. Zehir gibi bi fal atmis, dinledigim en korkutucu faldi sakasiz. Ama falda bu cocuk seni begeniyor, sen istesen halledersin cunku senden etkikenmis, cekicisin falan demis. Patladi bence bu kismi cunku cocukla arada konusuyoruz ve oyle bir sey yok yani olsa bilirdim. ANCAK bu gorusu disinda o yaptigi analizler %100 dogruydu. Zaten ona cocugun kisiligini ogrenmek icin atmistim ve ne var ne yok dokmustu bana. Onun fali sayesinde de cocuktan sogumam hizlanmisti.
Bunlar disinda onceden baktirdigim ve ekim-kasim ayina vade verip patlayanlar;
Katiee Vise ve
Melih Gun ekim ayina vade vermisler.
Bu kisiler disinda sene bitmeden diyen falcilar;
Banu Yilmaz,
Alex,
Yagmur,
Melisa Donukuk, ve vade vermemis olsa da
Uyumsuz’u soyleyebilirim.
Aa bu arada, bu merkur retrosuyla cebellesirken exin askina dayanamayip Melisa’ya atmıstım. Yine eski fallarıyla aynı ayardaydı, en son haziran’da atmıstım galiba ve yine aynı vadeyi verip sene sonunda gelecek dedi. Tekrar dinledigini sanmam,o yuzden bu istikrarıhosuma gitti cıkmasa bile ilerde tekrar atabilirim baska birileri icin
Fal batagına düsmüs kardeslerim varsa, umarım bu mesaj yardımcı olur. Hepinize iyi günler dinliyorum, umarım bu illetten kurtulabilirsiniz (ben 3 ayda 4 fal atarak kurtuldugumu düsünüyorum, o yüzden kendimi katmıyorum :)