Fal Sepeti Deneyimleri

kızlar daha önce özgür can’a fal baktırmıştım çıkan şeyleri de olmuştu. ve attgm 2 fal da da aynı şeyleri söylemişti. bildiği şeyler de vardı.
tekrar attm şmdi tamamen farklı bsy söyledi. böyle böyle gidecek dediiği olaya şimdi tersini söyledi. ay başı attgm da bundan sonraki süreç böyle böyle derken, şimdi tersi.
daha önce baktıkları güzeldi ama şmdi kendisiyle çelişmesi gönderdiği fal’a inancımı kaybettirdi. istemedğm bsy söylediği için değil dedklerini değiştirmesi beni memnun etmeyen bu kadar kısa sürede kendiyle çelişmesi.
daha atmam ona size de söylemek istedim.

Yok canım kendisi beni oyle cok seviyormuski,benim falıma rahat rahat bakmak,ozenerek bakmak icin en sona ozellikle birakiyormus benim bunun degerini bilmem gerek yani..ama ben herseyi olumsuz tarafindan aliyormusum..Bence parası oldugunu sezdigi ve zayıf gordugu insanlara boyle farkli bir yuzu var bu kisinin..

Biz kucukken annemlerin arkadasina gitmistik bir akşam kalabalık grup şeklinde,çocukların hepsi mutfakta bir masaya oturtulmuştu,anne babalarsa salondalardı.Mutfakta ev sahibi bayan kek servisi yapıyordu,kendisi çok ünlü ve başarılı bir avukattı ve ev işlerinden pek anlamazdı.Neyse,kekin tabanını baya bir yakmış,o yanık kısımları biz çocuklara verip,kekin yanmış bölümünü yiyen çocuklar zeki olurlar diye bize kakalamıştı Bu sona bırakıyorum çünkü seni en çok seviyorum,rahat bakmak için bırakıyorum da bana bu çocuk kandırmacasını anımsattı..

uyelik dondurmak istiyorum nasıl yapıyorduk bu arada?Ikidir kk iletişime yazıyorum cvp gelmedi henuz..Surdan cikayimda su konuyuda unutayım tamamen..Bu kadar bile dusunmeye,yaz yaz el yormaya degmez aslinda

Yesilcingenenin bakmadığı kredimle uyumsuzza baktırdım o kadar detay vermememe rağmen bazı detayları çok iyi bilgisi şaşırdım. Umarım dediği gibi olur. Veeee fal macerama artık maddi koşullar ve psikolojim sebebiyle de ara vereceğim resmen kendi kendimi yıprattım

Canım uyumsuz çıkıyor bana hep ve yeşil çingeneyle aynıydı falı bana..Olumsuzdur hatta uyumsuz genelde,yesil cingeneden daha duygusuz çat çat söyler,yeşil çingenede yine bir kıyamama falan vardır :) sevindim olumsuz bakmamış olmasına

Çok sordum ama hepsinde yıldızname mi baktirdiniz
Yok sadece uyumsuz yıldızname,yeşil çingenede ne falı baktırdığnın önemi yok,duru görüsü var onun.Doğa dan zaten sadece katina bakar.Zeusa kahve baktırırım hep.Klotho aşk tarotu,Yağmur sothisede tarot :)

Cok tesekkur ederim.Ben de yeşil çingene denemek istiyorum ama çok kararsız kaldım daha önceki berbat deneyimlerimden dolayi

Cok tesekkur ederim.Ben de yeşil çingene denemek istiyorum ama çok kararsız kaldım daha önceki berbat deneyimlerimden dolayi
Rica ederim,çingenenin enerjisi tutarsa en dürüst güvenilir falcılardan biridir benim için.Herşeyden önemlisi insandır :) Egosu hiç yok,tamamen saf temiz bir ruh..Şu ana dek en sevdiğim ve gerçekten dost olabilen çok nadir falcılardan biridir o..Keşke hatta normalde hayatımda olsa,cok keyifli,dost, esprili birisi :) Bazen hatta anlatımını,seçtiği sözcükleri okurken kötü şey söylese bile kahkahalarla gülüyorum :)

Ben de bir deneyeyim bakalım.çok teşekkür ederim :)

Selamlaaaarr kızlar!!
Ara ara okuyordum sayfayı, birkaç olay gözüme çok battı o yüzden yazmak için üyeliğimi açtım tekrar
HsrtGlr ’in falsepetinin reklamını yaptığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam Bence sitenin kendi hesabı çünkü yeni açılan bir üyelik zaten.
gelelim benim fal güncellemelerine;
zaten çoğunun patladığını söylemiştim eski sevgili konusunda özellikle
Bubastis, pek çok şeyi bilmişti ve yaşamıştım dediklerini. ancak ex konusu baya baya patladı. kasım ayı ilk haftalarında tekrar fal attım, tarot veya kendisinin özel falıydı emin değilim. Baştan savma bi faldı kendi iade etti zaten ben yorum yapınca. Atacaksanız kahve atın bence.
Ayışığın, vize konusuyla ilgili patladi demiştim zaten. Onun haricinde yazdığı hikayelerin hiçbiri tutmadı.
Uyumsuz, geçenlerde atmıştım ona ilk defa. Gerçekten çok özensiz bir fal ve aşırı kısa. Ama O falda bile nokta atisi doluydu hatta hic detay vermemistim. Banu ile ayni kisi diyolar ama bilmiyorum olabilir. Banu da uyumsuz da ex icin donecek dedi ama patlarlar.
Talia’ya atmisim yeni begendigim cocuk icin. Pespembe konusup, 1 hafta icinde bi sey olacak cok sevineceksin demisti. Cidden de bi sey olmustu ve sevinmistim. Ama su an cocukla alakam yok, zaten benden kucukmus ki bana bi sey hissttegini de hic dusunmuyorum. Patladi.
Alex’e de bu yeni cocukla ilgili atmisim. Zehir gibi bi fal atmis, dinledigim en korkutucu faldi sakasiz. Ama falda bu cocuk seni begeniyor, sen istesen halledersin cunku senden etkikenmis, cekicisin falan demis. Patladi bence bu kismi cunku cocukla arada konusuyoruz ve oyle bir sey yok yani olsa bilirdim. ANCAK bu gorusu disinda o yaptigi analizler %100 dogruydu. Zaten ona cocugun kisiligini ogrenmek icin atmistim ve ne var ne yok dokmustu bana. Onun fali sayesinde de cocuktan sogumam hizlanmisti.
Bunlar disinda onceden baktirdigim ve ekim-kasim ayina vade verip patlayanlar;
Katiee Vise ve Melih Gun ekim ayina vade vermisler.

Bu kisiler disinda sene bitmeden diyen falcilar;
Banu Yilmaz, Alex, Yagmur, Melisa Donukuk, ve vade vermemis olsa da Uyumsuz’u soyleyebilirim.

Aa bu arada, bu merkur retrosuyla cebellesirken exin askina dayanamayip Melisa’ya atmıstım. Yine eski fallarıyla aynı ayardaydı, en son haziran’da atmıstım galiba ve yine aynı vadeyi verip sene sonunda gelecek dedi. Tekrar dinledigini sanmam,o yuzden bu istikrarıhosuma gitti cıkmasa bile ilerde tekrar atabilirim baska birileri icin

Fal batagına düsmüs kardeslerim varsa, umarım bu mesaj yardımcı olur. Hepinize iyi günler dinliyorum, umarım bu illetten kurtulabilirsiniz (ben 3 ayda 4 fal atarak kurtuldugumu düsünüyorum, o yüzden kendimi katmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…