Fal Sepeti Deneyimleri

Çiğdem Atlı: Sorduğum kişiyle buluşma oldu fakat söylediği gibi 2 hafta içinde değil 2 ay içinde. Bu kişi hakkında doğru analizlerde bulundu. Eski ilişkimden gelecek adımı haftası haftasına bildi. Ailemize gelecek dediği abartı miktarda bir para gelmedi ve yeni bir aşka da işe de söylediğinin aksine başlamadım.

Sahra Yıldız: Çalışmadığımı söylediğim halde çalışıyormuşum gibi fal baktığı için iade istedim. Sadece sorduğum kişinin anlık ruh halini doğru analiz etti, söylediği gibi buluşma da oldu fakat iletişimimiz söylediğinin aksine bitmedi.

Rosetta Stone: Sorduğum kişi ve benim hakkımda çok doğru tespitleri olmuş. Zamanlamada yanılsa da buluşmamızın olacağını bilmiş fakat söylediğinin aksine ilişkimiz başlamadı. Eski ilişkimle barışma olacağını bilmiş.

Canım yazdıkların üzücü. Falcı kim sorabilir miyim? ☹
Adını vermek istemiyorum kusura bakmazsanız,ama kendisi beni çoookkk sevdiği için,site dışında bana ulaşıp görüşüp tanışırız yakınız gibi sıcaklık gösterip,yalandan samimi konuşup sonrada punduna getirip,krizdeysen hemen sesli bakim falan diyerek hiç yüzyüze gelmeden sesli kayıtla sitede 50 tl ye baktığı tarzdaki falı 200 tl ye bakmaya çalıştı.Bu arada evimin dibinde yaşıyor resmen kendisi.Çok seviyorya beni :) sevdiklerine daha büyük kazık atıyor anlaşılan..Zaten sitedede fal attığımda bir numarada bile atsam beni en son sıraya bırakırdı,niye cunku beni cok seviyor,daha ozenli bakiyor :)) Bir defa soyledim lutfen bana sıramda bakarmısın,sabah 6 da kalkıyorum.Bana çocuk kandırır gibi demişki olayları hep kötü tarafından alma,iyi taraftan al,ben sana daha özenli,rahat bakmak için sona bırakıyorum :)) Eee canım sona bırakıyorsunda bana yarım saat falmı bakıyorsun?Diğerlerinede 8-10 dk bakıyorsun banada.Max bir kac defa 15 dk falan bakmıştır,o da yani çoğunluğu fal değil konuşma..Arkadaş en çookkk sevdiğini en çokkk kerizliyor ve birde karşısındakini çocuk yerine koyuyor.Eee beni o kadar seviyorsunda,hadi görüşelim falıma öyle bak diyince mesajımı okuyup okuyup niye ignore ediyorsun? Hiçbirsey demiyorum sadece karma var,o sana zaten dersini verecektir başkasından bulursun sende yaptığının karşılığını elbet..

Mısırlı Talia: Beni, ailemi ve sorduğum kişiyi hem geçmiş hem de anlık olarak çok doğru analiz etmiş. Buluşmanız için 8 vakit var demişti ve 8 hafta sonra tam da vade verdiği gün buluşmuşuz. Sorduğum kişiyle etkileşimlerin artacağını bilmiş fakat söylediğinin aksine ilişkimiz başlamadı. Genel analizi en çok doğru olan kişi.

Bu kişinin adını bizim de aydınlanmamız için yazar mısınız?

Neva Demir: Sorduğum kişiyle görüşmemizin olacağını bildi. İlk falında çok doğru analizleri olduğu için ikinci falı yolladım. İkinci faldaki söylediklerinin çıkması için beklemedeyim. İlk falına göre kesinlikle hissiyatları güçlü birisi.

Fulya Nas: Sorduğum kişiyle söylediği gibi buluşma oldu fakat ilişkimiz başlamadı. Bu kişi hakkında doğru analizi de olmuş. Hissiyatlarına göre belki zaman aksayabilir diye hala söylediklerinin çıkması için beklemedeyim. Bu arada söylediği gibi işe başlayamadım.

Özgür Can: Sorduğum kişiyle buluşmamızın olacağını ve hemen ilişkiye başlayamayacağımızı bilmiş. Bu ilişki belli bir süre sonra başlayacakmış, bunun için beklemedeyim hala. Evimizle alakalı durumu bilmiş. Çevremdeki insanlar ve sorduğum kişi hakkında doğru yorumlarda bulunmuş, yerinde tavsiyeler vermiş, kesinlikle çok beğendim. Hem sorduğum kişiden hem de geçmişimdeki ilişkimden haber geleceğini zamanlamasıyla birlikte doğru bilmiş. Hal böyle olunca ikinci kez kahve falı gönderdim kendisine ve bu faldan da genel olarak memnun kaldım. Çünkü sorduğum kişinin anlık ruh halini doğru tespit etti ve bu kişiyle olumlu gelişmelerin yaşanacağını bildi. Fakat söylediklerini tam olarak analiz etmem için 2020'nin Şubat ayını beklemem gerekiyor.

Burcu Karen: Hediye edilen bir faldı. Söyledikleri çok gelecek odaklıydı, bu yüzden ilk falına göre yorum yapamıyorum. Kendisine biraz zaman geçtikten sonra krediyle fal gönderdim fakat söyledikleri hakkında analizde bulunmam için en az Aralık ayını beklemem gerekir.

Asu Çiftçi: Sorduğum kişi ve benim hakkımda doğru analizlerde bulundu. Fakat söylediği tarihte sevgili olmadık ve buluşmamız için hala beklemedeyim. Gelecek odaklı bir faldı, bu yüzden bekleyip göreceğiz.

Zülal Şen: Sorduğum kişiyle buluşmamızın olacağını ve ilişkimizin başlamayacağını doğru bilmiş. Söylediği yola gitmedim ve söylediği gibi kısmetlerim çıkmadı. Fakat söylediği gibi ufak bir iş haberi geldi. Aylar sonra hediye edilen kahve falıma baktı kendisi. Benim ve sorduğum kişinin düşüncelerimizi, ruh halimizi doğru tespit etti. Genel olarak söylediklerini analiz edebilmem için en az 1 ay beklemem gerekiyor.

Bu kişinin adını bizim de aydınlanmamız için yazar mısınız?
Canım benim inancım gereği ben bunu burda söylersem o kişiye iyilik yapmış olacağım,ozellikle soylemiyorum cunku Allaha havale ettim.Ben soylersem karmasını benden yaşar ki bu ona Allahın yaşatacağı karma yanında küçük kalır.Hakkımı helal asla etmiyorum kendisine,olayın para boyutunda kesinlikle değilim,o 200 den daha buyuk paralar harcamışımdır.Ama yaşattığı çirkinlik benim ağırıma giden..Kendini çok zeki sanıp karşısındakini salak yerine koyan tavırlar,insanların iyi niyeti,saf duygularıyla iki kuruş için oynamalar,saçma sapan Ali cengiz oyunları.Bir tenis dersi alıyorum saatine adam 160 tl alıyor,1 saat emek harcıyor,eğitimini almış kaç yıl boyunca..Falın uzun vadede çıkmıyor bile..Nostradamus havalari,insan kullanmalar..Neyse daha yazmıyorum yazdıkça sinir oluyorum hatırlayıp,Allaha havale ediyorum,bu kadar..Sevgiler herkese

Samantha Grey: Sorduğum kişi hakkında çok bilgi verdim ve o bilgilerle yorum yaptığını düşünüyorum. Fakat yine de genel olarak analiz etmem için iş ile ilgili gelişmenin yaşanması gerekiyor, onun haricinde sorduğum kişiyle akıbetimiz hakkında yorum yapmadı.

Hissiyatları çok güçlü olduğuna inandığım Özgür Can’ın, 2020’nin Şubat ayında başlayacağım ilişki yorumununun gerçekleşmesini merakla bekliyorum...

Galiba yazdıklarından anladım hangi falcı olduğunu çünkü kendisi banada benzer şeyler söyledi. Boşver, üzme tatlı canını. Kim ne yaparsa kendisine yapar der hep annem. Aslında o sadece kendi kuyusunu kazıyor haberi yok

Aynen canım çok teşekkür ederim

Bize de söyleyin, biz de bilip ona boşuna para vermeyelim

Hissiyatları çok güçlü olduğuna inandığım Özgür Can’ın, 2020’nin Şubat ayında başlayacağım ilişki yorumununun gerçekleşmesini merakla bekliyorum...
Özgür canın ben falının sonunu bile getirememeiştim dinlerken, hediye falım düşmüştü ama senin bu yorumunu görünce dinlicem eve gidince telefondan açılmadı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…