Fal Sepeti Deneyimleri

Uyumsuz nasıldı

Merhaba uyumsuza ne falı attınız acaba? Yıldızname ise tam Doğum saatini bilmek gerekiyor mu çünkü ben rivayete göre 3-5 arası doğmuşum
Yıldızname falı attım. Fal atacaksanız bir saat seçip sorunuzu belirttiğiniz kısımda doğum tarihinizi net olarak bilmediğinizi belirtebilirsiniz bence

Ben uyumsuza yıldızname attım sorumda da hani çok detay vermedim iş ile ilgiliydi sorum. Benim istediğim şekilde yani olmasını umduğum şekilde gidişatı bile tarif etmiş yani evet eğer olursa kendisinin dediği gibi olacak ama yaklaşık minimum 3 4 ay var söylediklerine bakalım ben beğendim ama az detayla bu kadar bilmesini. Hayırlısı olsun. Ben konu değiştireceğim ama anılcana bakım yaptıran ya da bilgisi olan var mı nasıl bakıyor o nedir ne değildir baktırmayacağım ama onu çok merak ediyorum

UYUMSUZZ’a aşk ile ilgili sordunuz mu peki

27.11.2019 tarihinde baktırdığım fal;

UYUMSUZZ (Tellwe): Sorduğum kişinin benden hoşlandığını, buluşmamızın ikimize de iyi geldiğini, çok iyi geçtiğini ve uyumlu olduğumuzu söyledi. Aralık ve Ocak ayında birkaç kez daha görüşmemizin olacağını, bu görüşmelerin de iyi geçeceğini, bana karşı kibar olacağını ama ilişkinin belirsiz ilerleyeceğini söyledi. Bu kişi sadece bir ara mesaj yazmayacakmış fakat durum normale dönecekmiş. Genel olarak her şeyi kafama taktığımı, hayal kırıklığına uğradığımı ve pozitif olmam gerektiğini söyledi. Sorduğum kişi hayatındaki bir sorunu bitirdiğinde görüşmelerimiz sıklaşacakmış ve ilişkimiz başlayacakmış. Nisan ayından sonra aramızda yakınlaşmalar yaşanacakmış ama bu kişiyle 2021'den sonra bir şey görmemiş. Sorduğum kişi kaderimdeki adam değilmiş. Bu kişiyi beğenen kumral bir kız olduğunu, bu kızdan benim yakın zamanda rahatsız olacağımı fakat ortada bir şeyin olmadığını söyledi. Son olarak 1 ay veya 1 yıl içinde istediğim işin olacağını ekledi.

Tekrar buluşma olacağını bilenler;

Asu Çiftçi, Zeliş Can, Özgür Can, Duygu Aura, Burcu Karen, Alex, Neva Demir, Melisa Donukuk, Oylum Genç, Gaus, Lal Akın, Valentina Wolf, Melek Kara, Senanur Tan

Aralarında sevgili olacaksınız diyenler de oldu ama henüz olmadık, bunun hakkında yorum yapabilmem için biraz daha beklemem gerek.

Zeliş Can: Genel olarak söylediklerini yaşadığım kişidir. 2 kez fal baktırmışım, işe girmem hariç tüm gidişat doğru. Sorduğum kişiyle ilgili merak edilenleri özel mesaj yoluyla sorabilirsiniz

Özgür Can: Genel olarak söylediklerini yaşadığım bir diğer kişi. Kendisine 2 kez fal baktırmıştım, Şubat ayında söyledikleri çıkarsa 3. falımı atacağım

Duygu Aura: Kişilikleri iyi analiz eden fakat bana kısa bakan yorumcu. Sorduğum kişinin burcunu, görüşeceğimizi, maddiyat hariç şu anki durumunu gayet iyi bilmiş.

Lal Akın: İlk sayfayı incelediğinizde falını görebilirsiniz, karakter analizinden görüşme gününe kadar her söylediğini yaşadığım nadir insan. 4-5 görüşme olursa ve ilişkimiz başlarsa tüm falcıları sollar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…