- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.121
Uyumsuz nasıldıYesilcingenenin bakmadığı kredimle uyumsuzza yıldız name attım daha da fal baktırmam ben en azından şu vadeleri bekleyeceğimuyumsuzz soru üzerinden bakıyorum dedi soruyu detaylı cevapladı ama tarot ve kahvesini bilemem daha önce baktırmamıştım ilk defa baktırdım. Yazılı olarak yolladı
Hayır :)Tellwe’de Fal Sepeti gibi % dolunca fal hediye ediliyor mu?
Merhaba uyumsuza ne falı attınız acaba? Yıldızname ise tam Doğum saatini bilmek gerekiyor mu çünkü ben rivayete göre 3-5 arası doğmuşumTabii ki
Yıldızname falı attım. Fal atacaksanız bir saat seçip sorunuzu belirttiğiniz kısımda doğum tarihinizi net olarak bilmediğinizi belirtebilirsiniz benceMerhaba uyumsuza ne falı attınız acaba? Yıldızname ise tam Doğum saatini bilmek gerekiyor mu çünkü ben rivayete göre 3-5 arası doğmuşum
UYUMSUZZ’a aşk ile ilgili sordunuz mu pekiBen uyumsuza yıldızname attım sorumda da hani çok detay vermedim iş ile ilgiliydi sorum. Benim istediğim şekilde yani olmasını umduğum şekilde gidişatı bile tarif etmiş yani evet eğer olursa kendisinin dediği gibi olacak ama yaklaşık minimum 3 4 ay var söylediklerine bakalım ben beğendim ama az detayla bu kadar bilmesini. Hayırlısı olsun. Ben konu değiştireceğim ama anılcana bakım yaptıran ya da bilgisi olan var mı nasıl bakıyor o nedir ne değildirbaktırmayacağım ama onu çok merak ediyorum
Yok sormadım..UYUMSUZZ’a aşk ile ilgili sordunuz mu peki
Yıldızname falı attım. Fal atacaksanız bir saat seçip sorunuzu belirttiğiniz kısımda doğum tarihinizi net olarak bilmediğinizi belirtebilirsiniz bence
Ben teşekkür ederimTeşekkür ederim