- 22 Ağustos 2018
- 1.034
- 2.998
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.101
UyumsuzzTellwe sitesinde yesilcingene ve UYUMSUZZ’a fal gönderdim
?Uyumsuzz
Tellwe sitesinde yesilcingene ve UYUMSUZZ’a fal gönderdim
Öyle yazınca fal atılmıyor mu, ben yesilcingene’ye öyle attım galiba. Bu arada ben anlayamadım sesli mi yazılı mı fal geliyor, siz biliyor musunuz ?ben de uyumsuzz a göndermek istiyordum şimdi ama güniçi aktif yazıyor
Öyle yazınca fal atılmıyor mu, ben yesilcingene’ye öyle attım galiba. Bu arada ben anlayamadım sesli mi yazılı mı fal geliyor, siz biliyo
Sen de şimdi yolladın mısanırsam yazılı atıyor. bilmiyorum ben ilk defa tellwe de baktırıyorum
kredi aldım ama kararsız kaldımSen de şimdi yolladın mı
Ben çok merak ediyorum fal yorumlarınıkredi aldım ama kararsız kaldım
Gecen baktırdim. Çok kötüydü o kadar alakasız ki.bir de şartlı yolladı.
şartlı nasıl oluyor?Gecen baktırdim. Çok kötüydü o kadar alakasız ki.bir de şartlı yolladı.
İade yok, puanlama yok.gizli yorum var yani baskasi gormuyor.kendini garantiye alıyor yani kisacasi. Puanı da düşmüyor. Kötü yorumlar da gözükmüyor. Oradaki yorumlara bakıp seçmeyin yani.yani.şartlı nasıl oluyor?
Bana da her falda yeni biri gelecek iki erkek arasında kalacaksın diyor. Ne eskisi geldi ne de yenisi :)Ben en son taliaya fal baktirdim telefonda. Sonradan tekrar dinledim yeni . Ses kaydı açılmıyordu yeni dinliyebildim. Hem bir ton param gitti elde tutulursa bir şey dememiş. Tekrar dinleyince falın başında uzunca bir süredir bu adamın bir birlikteliği yok demis. Ortalara doğru evlilik olayları var evli bu adam demis sonra şubatta sen bu adam ve yeni kişi arasında kalacaksın demis sonradan sakin kafayla dinleyince çok saçma geldi. 18 dk konuşmuşuz ama elde tutulur bir şey yok. Ortam kalabalıktı konuşamadım zaten kartlar gözükmedi diye tek tek onları saydım birde. Bir daha atmam. Haber gelicek is icin dedigi tarihte gecti. Bakalim baska dedikleri cikacak mi? Atacak olan varsa sesli atması en mantıklı yoksa sen ona bir şey diyorsun o sana derken saçma bir şey cıkmış anlamadim
yesilcingene neden bakmadı?Yesilcingenenin bakmadığı kredimle uyumsuzza yıldız name attım daha da fal baktırmam ben en azından şu vadeleri bekleyeceğimuyumsuzz soru üzerinden bakıyorum dedi soruyu detaylı cevapladı ama tarot ve kahvesini bilemem daha önce baktırmamıştım ilk defa baktırdım. Yazılı olarak yolladı
Bana da her falda yeni biri gelecek iki erkek arasında kalacaksın diyor. Ne eskisi geldi ne de yenisi :)
Uyumsuza baktırdıktan sonra yorum yapar mısınız :)Ben çok merak ediyorum fal yorumlarını
Bana da Eylül’de ilişkiniz başlayacak demişti, başlamadı ama buluşma tarihini tam tutturmuştu.hahah:) maalesef ki talia gelecek konusunda patladı ben de, anlık iyi
Tabii kiUyumsuza baktırdıktan sonra yorum yapar mısınız :)
Bilmiyorum bir şey hissedememişyesilcingene neden bakmadı?
Başka kimlere baktırdınız?Bilmiyorum bir şey hissedememiş