-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.021
çok özel değilse sizin baktırdıgnz konu neydi de patladı fallarkızlar, tüm falların patladığını söylemiştim. bugün itibariyle alex'in de haksız olduğu ortaya çıktı. yani hepsi patlamış oldu:)
Kimlere baktirmistin? Kimlerin patladi? Talia ninki de patladi mi?kızlar, tüm falların patladığını söylemiştim. bugün itibariyle alex'in de haksız olduğu ortaya çıktı. yani hepsi patlamış oldu:)
Yani onun anlattığı gibi bir hayat beklemiyorum olmaz yani bana olmaz:)) benim hayatım bu zamana kadar hiç kolay olmadiÇok mu pembeci yani..Ben baktırmadım daha evvel ama herşey pespembe olamaz sonuçta
Y
Yani onun anlattığı gibi bir hayat beklemiyorum olmaz yani bana olmaz:)) benim hayatım bu zamana kadar hiç kolay olmadi
2 hafta sonra olacak dediği bir olay 2 ay sonra oldu fakat 5 hafta sonra olacak dediği bir olay 5 haftanın sonunda oldu. Aşk ve iş hayatım söylediği gibi olmadı ama gelişmeler de yaşandı. Ufak tefek yanılmalar dışında kesinlikle hisli birisi olduğunu düşünüyorum.Çigdem Atlı hakkinda ne dusunuyorsunuz? Baktiran varmi? Su anda cevrimici kendisi.
Evet zaman aşımına uğrayabilir güzel bakiyor ama biraz geç beklemen gerekiyor.klothyağmur da geç fal bakanlardan mı baktıranlar yorum yazabilir mi acaba ? kredi bitsin üyeliğimi sileceğim daha da telwe aslaaaa
size çıkan şeyler oldu muEvet zaman aşımına uğrayabilir güzel bakiyor ama biraz geç beklemen gerekiyor.
Benim hicbir falim cikmadi gelecekle ilgili olan kisimlar anlik durumlara bakarak soyluyorum begenip begenmedigimi sadecesize çıkan şeyler oldu mu
Buğra'ya baktırdım, anlık analizi iyi ve olumlu şeyler söyledi dilerim ki tutar
Göreceğimi gördüm..Iade edilen kredimi kullanıp komple bırakıyorum fal olayını.Uyeligimide kapatacagim kızlar fallardan uzak kalmak için,çünkü buraya girip baktıkça fal olayından tam anlamıyla uzaklaşmak mümkün olmuyor..Allah’a havale ediyorum bu gibi insanları ve hakkımı asla helal etmiyorum..Hoşçakalın kızlar,umarım herşey hepiniz için çok güzel olsun..