Fal Sepeti Deneyimleri

Çigdem Atlı hakkinda ne dusunuyorsunuz? Baktiran varmi? Su anda cevrimici kendisi.
2 hafta sonra olacak dediği bir olay 2 ay sonra oldu fakat 5 hafta sonra olacak dediği bir olay 5 haftanın sonunda oldu. Aşk ve iş hayatım söylediği gibi olmadı ama gelişmeler de yaşandı. Ufak tefek yanılmalar dışında kesinlikle hisli birisi olduğunu düşünüyorum.

Arkadaslar buranın falcılar için önemini ve falcıların ne kadar ne derece takip ettiğini ölçmek için az önce hakkında olumsuz yorum yaptığım bir falcıya fal gönderdim.Kendisi bana sitedeki 50 tl lik falını dışardan ses kayıtlı 200 tl ye bakmaya kalkmıştı ve dedikleride çıkmadı,bakalım ne diyecek siteden atınca diye merak edip attım :) dediklerin olmadı demedim direkt ama kısaca olanları yazdım..O kadar yüzü yokki derhal iade etti falı :) Ve burayıda nasıl takip ediyorlar siz düşünün :)

Göreceğimi gördüm..Iade edilen kredimi kullanıp komple bırakıyorum fal olayını.Uyeligimide kapatacagim kızlar fallardan uzak kalmak için,çünkü buraya girip baktıkça fal olayından tam anlamıyla uzaklaşmak mümkün olmuyor..Allah’a havale ediyorum bu gibi insanları ve hakkımı asla helal etmiyorum..Hoşçakalın kızlar,umarım herşey hepiniz için çok güzel olsun..

Canım yazdıkların üzücü. Falcı kim sorabilir miyim?

Üzerinden aylar geçmiş baktırdığım fallar hakkında detaylı yorum yapacağım. Umarım sizlere yardımcı olurum. Bir süre kendimi tutup fallara ara vermek istiyorum. Gereksiz yere fal baktırdığımı düşünüyorum. En azından verilen vadeleri bekleyip, en doğru fal yorumuna göre tekrar baktırmak daha doğru. Belki bu kadar sık fal baktırarak manevi anlamda kötü enerji alıyoruz. Birbirimize bu konuda destek olalım lütfen.

Venüs Ateş: Geçmişimdeki kişilerden haber geleceğini doğru bilmiş fakat geriye kalan tüm fal yorumunda Eylül'de yeni bir ilişkiye başlayacağımı, bu kişinin özelliklerini anlatmış. Bu fala Temmuz'da baktırmıştım, hala bahsettiği kişiyle tanışmadım.

Bade Doğan: Sorduğum kişiden adım geleceğini doğru bilmiş fakat geriye kalan tüm fal yorumunda yeni birisiyle tanışacağımı, bu kişinin özelliklerini ve iş hayatına gireceğimi söylemiş. Bu söyledikleri olmadı. Ayrıca tüm söyledikleri Venüs Ateş ile çok benziyor.

Dennis: Sorduğum kişiyle buluşma olacağını doğru bilmiş fakat ilişkimiz söylediğinin aksine başlamadı. Ama bu kişinin anlık durumu hakkında doğru olan tespitleri de vardı. Geçmişimden gelen kişiler hakkında yanıldı çünkü söylediklerinin aksine adımlar geldi bana.

Nas Kendinehas: Söylediği işe başlamadım ve söylediği yolculuğa gitmedim. Eski ilişkim hakkında gelecek olan adımları harfiyen bilmiş. Sorduğum kişi hakkında ise doğru analizleri olmuş.

Utku İnanç: Sorduğum kişi hakkında yaptığı analizler doğruydu. Bu kişiyle buluşma olacağını bilmiş fakat ilişkimiz söylediğinin aksine başlamadı. İş ile ilgili söylediği haber geldi fakat zamana ihtiyacın var demiş, bu analizi de doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…