Adını vermek istemiyorum kusura bakmazsanız,ama kendisi beni çoookkk sevdiği için,site dışında bana ulaşıp görüşüp tanışırız yakınız gibi sıcaklık gösterip,yalandan samimi konuşup sonrada punduna getirip,krizdeysen hemen sesli bakim falan diyerek hiç yüzyüze gelmeden sesli kayıtla sitede 50 tl ye baktığı tarzdaki falı 200 tl ye bakmaya çalıştı.Bu arada evimin dibinde yaşıyor resmen kendisi.Çok seviyorya beni :) sevdiklerine daha büyük kazık atıyor anlaşılan..Zaten sitedede fal attığımda bir numarada bile atsam beni en son sıraya bırakırdı,niye cunku beni cok seviyor,daha ozenli bakiyor :)) Bir defa soyledim lutfen bana sıramda bakarmısın,sabah 6 da kalkıyorum.Bana çocuk kandırır gibi demişki olayları hep kötü tarafından alma,iyi taraftan al,ben sana daha özenli,rahat bakmak için sona bırakıyorum :)) Eee canım sona bırakıyorsunda bana yarım saat falmı bakıyorsun?Diğerlerinede 8-10 dk bakıyorsun banada.Max bir kac defa 15 dk falan bakmıştır,o da yani çoğunluğu fal değil konuşma..Arkadaş en çookkk sevdiğini en çokkk kerizliyor ve birde karşısındakini çocuk yerine koyuyor.Eee beni o kadar seviyorsunda,hadi görüşelim falıma öyle bak diyince mesajımı okuyup okuyup niye ignore ediyorsun? Hiçbirsey demiyorum sadece karma var,o sana zaten dersini verecektir başkasından bulursun sende yaptığının karşılığını elbet..