Fal Sepeti Deneyimleri

383636738282929. Kez Yeşilçingene falımı iade etti salaklık bende zaten Önerilere açığım napacam bu kredileri
Canım istersen farklı bir üyelikten gönder ama sorudan anlayabilir. Bende iki defa kendi hesabımdan gönderdim kabul etmedi, sonra farklı üyelik açtım oradan baktı. İstersen

Canım kızma ama sen biraz sitenin reklamını yapıyorsun gibi geliyor bana,

Siz kimi tavsiye edersiniz
Ben şuna baktır demeyi hiç sevmiyorum, sonra falcı kötü yorumlar ve dedikleri çıkmazsa kötü hissederim kendimi. Hissine güvendiğim bir yorumcu var ama o kadar olumlu yazdı ki çok zor geliyor dedikleri şeylerin olması. Bir vade verdi 2 hafta kaldı bakalım eğer o olursa onu tavsiye ederim. Ben sayfasındaki yorumlara ve hayran sayısına bakarak baktırmıştım ama şöyle de bir durum var orada yorum yapanlar siteye ilgi çekmek için site tarafından yapılmışta olabilir veya falcı tarafından da yapılmış olabilir sonuçta iki tarafta para kazanıyor ben kuruntuluyumdur bu tür işlerde.

Teşekkür ederim

Az önce gördüğüm bir yorumda Melek Kara ismini gördüm sonra baktırmış mıyım diye Melek Kara ya baktım siteye. Yazın baktırmıştım ve verdiği vade tutmuş o durum içerisinde ama bir kısmı çıkmamış ya da çıkacaktır bilemiyorum. Şuan aklımda bugün gece aktif olursa Buğra'ya atmak var :) sizce?

Son düzenleme:
383636738282929. Kez Yeşilçingene falımı iade etti salaklık bende zaten Önerilere açığım napacam bu kredileri
Uyumsuzz Yıldızname onerebilirim bir tek orada ama cok detaylı bakmaz biraz ozensiz gelebilir falı, iki falında da dedigi seyleri birebir yaşadım. Son falı dogrultusunda gidiyor su anda da. Yalnız sadece Yıldızname’de iyiydi bende.

Zeusu bende beğeniyorum,sana çıkan şeyleri önemlimiydi?Vadeside çıktımı?
Thallosofili bende kahve attım hep,hiç aklımda olmayan konularda beni uyardı ve çıktı.Bir kadına karşı uyardı,dili zehir,çevrende dikkat et,köpek gibi bir düşman seni izliyor demişti cidden işyerinde böyle bir kadından saldırı geldi,hatta olay baya büyüdü falan..Bunun dışındada analizleri çok doğruydu,başka bu gibi bildikleri oldu,esas konu için daha vadesi var yorum yapamam ama yeşil çingeneyle falan paraleldi

Canım kızma ama sen biraz sitenin reklamını yapıyorsun gibi geliyor bana,
Canım kızmam tabi ki ama aşk olsun yani..Burada paylaşıyoruz görüşlerimizi beğenmediğimi de söylerim mesela daha önce beğenmediklerimi de söyledim Thalia mesela başkaları da yazmış gelecekte biraz başarısız diyebilirim ama anlık tespitleri fena değil..Binnaz'da falan da çok baktırdım zamanında ve beğendiklerim var orada da.. Tellwe'de de öyle ama yorumcuların enerjim tutmadı bakamam demelerini de o sitede yaşadım maalesef..Beğenmediğimi de söylerim her zaman..Canım bir de deneye deneye buluyoruz diyoruz her zaman burada yazıyoruz ya sitede yenisi eskisi derken deneye deneye tecrübe ediyoruz ve yazalım hepimiz de bilgilenelim..Mesela bugün yenilerden yine deniycem ama olumlu ama olumsuz yazarım ben ama sonra olumlu dersem de kızma ne olur

Lizya uyumsuz a sonra baktirdigin falda mi çıktı ?? Benim ki cikmadi daha ayni gunlerde baktirmistik senin ikinci falla

Lizya uyumsuz a sonra baktirdigin falda mi çıktı ?? Benim ki cikmadi daha ayni gunlerde baktirmistik senin ikinci falla
Ikinci fali ilk fali gibi degildi, ilk falinda sirasiyla olacaklari soylemisti ve dedigi tarihlerde oldu soyledikleri. Ikinci falinda aslinda genel durumdan bahsetmis, cok bir degisiklik gormemis ve zaten herhangi bir gelisme olmadi, ama soyledigi kisinin ruh halini ve nasil tavirda olacagini bildi. Ona belki bir kac ay sonar tekrar baktiririm Yildizname.

smrya Yenilerden birine attım mesela onu da yazıcam demiştim..Alev Seçkin'e attım yazılı bakıyormuş onu denedim..Mesela çok yazmamış ama az da değil.. Öngörüleri ve tahminleri ise fena değil gibi ama tam şöyledir böyledir şeklinde bahsetmemiş diyebilirim.. Tarih falan vermemiş mesela ama üstü kapalı vade şeklinde bahsetmiş sadece..Bir daha tercih eder miyim bunu zaman göstericek çok nokta atışlıydı diyemem ama şansıma artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…