Fal Sepeti Deneyimleri

bu arada melisa donukuk iyi mi gerçekten?
Canım merhaba efsanevi melisa donukuk dene derim hem anlık çok iyi bildi hem dediklerini yaşadım.muazzam bir yeteneği var tek geçerim onu. Çevrim ici olduğu an doluyor zaten.ama astrocenter da da fal bakıyor kendisi ve orada tel de görüşme yapiyor.kesinlikle dene derim aklımdaki tüm soruları sıkılmadan cevapliyor.agzin açık kalacak tesekkurler kiraz diyeceksin.kefilim arkadaşım çünkü çok bastırdım.site düzelsin görüntü resmi alırım melisaya baktirdiklarima dair şuan sitede sorun var arkadasin

tekrar soruyorum, bu sefer listeledim :) Zülal Şen mi? Duygu Aura mı? Çiğdem Atlı mı? yoksa Melisa Donukuk mu?
melisaya astrocenterdan su falı atmıştım aylar öne çıkmamıştı anlık yorumunu da hatırlamıyorum aklımda kalmamış. Duygu auraya baktırmıştım çok pembeciydi zaten olaylar onun dediği gibi olmadı yani patlamış oldu.. Sanırım bana bakılan fallar tutmuyor

aynı durumdayız :)

tekrar soruyorum, bu sefer listeledim :) Zülal Şen mi? Duygu Aura mı? Çiğdem Atlı mı? yoksa Melisa Donukuk mu?

Zülal Şen ve Çiğdem Atlı’yı denemedim. Duygu ve Melisa beğendiğim yorumculardan diyebilirim.
Bence hepsinin profilini tek tek incele, hangisinin enerjisini kendine yakın hissediyorsan ona gönder derim

Slm arkadaşlar bende bakirkoyde meleklerbahcesi diye bir cafede fal bastırdım kadın hayatımı okudu bildiğin şok oldum tüylerim diken diken oldu kesinlikle denemelisiniz

Slm arkadaşlar bakirkoyde meleklerbahcesi diye cafe var mış isimini çok duydum giden var mı falcilar mukemmelmis

Arkadaş neden melisayı bu kadar övdü ki? Bir de hesabı neden pasif

Arkadaş neden melisayı bu kadar övdü ki? Bir de hesabı neden pasif
Ben o kisinin melisa donukuk olduğunu düşünüyorum maalesef. Ne zaman girse o kisiyi övmüs, baska bir yorum yok. Eskiden acılmıs bi hesap oldugu icin süphe duyulmuyor ama ben sikayet ettim yönetime, ne karar verirler bilmiyorum.
Ki melisa donukuk’u severdim. Geçmiş ve karşı taraf analizini çok iyi yaptı diye şok olduğumu anlattım kaç kere. Ayrıca buraya gelip kendi reklamını yapması üzdü. Bir daha atmam artık.

Yaa benim de dikkatimi çekmişti ama eski üye olunca değildir herhalde demiştim. Böyle olunca üzülüyorum ben yaa.

Arkadaşlar, bir falcının verdiği vade dolmadan tekrar baktırıyor musunuz? Talia bana temmuz sonu Ağustos başı olarak tarih vermişti. Sizce vadenin dolmasını mı beklemek gerekir yoksa tekrar atılır mı fal?

Ben normalde atıyodum ama artık bekliyorum. Bence bekle, zaten vadesi çıkmadan atarsan hafif öteleyip duracaklar. Çıkmazsa da atmazsın zaten tutmadı diye

tekrar talia'ya mı atacaksın? yoksa farklı bir falcıya mı? ben iki şekilde de atmıştım. Hme aynı falcıya bu falcı talia idi hem de farklı bir falcıya. talia'nın ilk falının ben %10'u çıktı diyebilirim

Taliaya atmayı düşünüyordum evet. Sanırım 1.5 ay önce fal atmıştım. 2 hafta içinde olacak bir gelişmeyi bilmişti. Birde temmuz sonu Ağustos başı diye daha önemli bir gelişme için vade vermişti. Sabırsızım şu ara ve tekrar baktırma isteğim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…