- 4 Temmuz 2019
- 163
- 199
- 23
- 30
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #1.961
Tamam bunun icin sormustum.. bende atmam artik herkese benzer seyler soyluyor demekkiBana da benzer şeyler söyledi. Enerjisini samimi bulmuştum açıkçası, olumsuz düşünmek istemiyorum ama herkese aynı şeyleri söylemesi düşündürücü. Falı çıkmadığı sürece tekrar danışmam kendisine.
Bana da vade verdi ama ben vadelere zaten takılmıyorum . Misal ayışığı çok ileri bir vade vermişti ama bahsettiği tarif ettiği kişiye benzer biriyle falın üzerinden çok geçmeden tanıştık asdhxgjkBana da benzer şeyler söyledi. Enerjisini samimi bulmuştum açıkçası, olumsuz düşünmek istemiyorum ama herkese aynı şeyleri söylemesi düşündürücü. Falı çıkmadığı sürece tekrar danışmam kendisine.
10. Olurdun alımı devame diyorMelisa donukuk 9 kişi almış yaaa yakalayamdim şimdi atsam sabaha gelir yorum yorum alan varmı ne diyorsunuz yorumu hakkında
Evet ama çok geç yorumlar ayrıca enerjisi biter o tarz durumlarda baya etkiliyor bence biliyosunkienerji meselesi bu10. Olurdun alımı devame diyor
o kız başka biryerde de bakıyormuş başka bir isimle. Biri yazmıştı burda. Medyum marta mı öyle bişey. Ordan dene istersenEvet ama çok geç yorumlar ayrıca enerjisi biter o tarz durumlarda baya etkiliyor bence biliyosunkienerji meselesi bu
Fena değil. Anda iyi sayılır. Dedikleri bende çok geç çıktı. İnsanı rahatlatıyor yorumu o doğru. Ben biraz pembeci bulmuştum ama olumsuz konuştuğu kişiler de varmış. Ama enerjisi güzel diyebilirimMelisa donukuk 9 kişi almış yaaa yakalayamdim şimdi atsam sabaha gelir yorum yorum alan varmı ne diyorsunuz yorumu hakkında
Işte bende o yüzden durdum yani 9 kişi baya yorarFena değil. Anda iyi sayılır. Dedikleri bende çok geç çıktı. İnsanı rahatlatıyor yorumu o doğru. Ben biraz pembeci bulmuştum ama olumsuz konuştuğu kişiler de varmış. Ama enerjisi güzel diyebilirim
Bence de şimdi atma, bir sonrakini bekle derim, diğer fallar enerjisini yorar.
Bana da benzer şeyler söyledi. Enerjisini samimi bulmuştum açıkçası, olumsuz düşünmek istemiyorum ama herkese aynı şeyleri söylemesi düşündürücü. Falı çıkmadığı sürece tekrar danışmam kendisine.
Zülal şen sende nasıldı?Bazılarının fal sonucunu, bazılarının ise sorduğum soruların sonuçlarını bekliyorum
Bir anda çok baktırdım, kafam karıştıZülal şen sende nasıldı?
Zülal sen çok iyi huylu bi yorumcu ama verdiği vadeler açıkçası tutmadı bundan 15 gün önce kahve atmıştım bana para hanen açıktı demişti 6 gün içinde sonuç bulucakolumlu demişti sonuçsıfır ama durum analizi iyiydiZülal şen sende nasıldı?
Sabah bende de sorun olmuştu ama sonra düzeldi. Şu anda girebiliyorum ama az sayıda falcı online şu andaGÜnaydın falsepeti siteye giriş yapamıyorum. Sizde de sorun var mı
Ben hala giremiyorumsesli baktırdığım fallar silinmiş galiba aynı durumu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?