Fal Sepeti Deneyimleri

Ya fal baktırmak istemiyorum ama zülal iyi bakıyorsa denemek istiyorum :/

Buradaki yorumları okuyup baktırdım Zülal Şen'e (Katina). Oldukça özenli ve ayrıntılı buldum. Merak ettiğim birden fazla konu vardı, her biri için ayrı açılım yapmış. Konulardan biri şu an onun dediği gibi gidiyor. Diğerleri de öyle olur mu bilmiyorum ama genel anlamda Fal Sepeti'nde düzgün bulduğum ender falcılardan biri oldu kendisi. Etkilemek/yönlendirmek gibi olmasın tabii yine de.

Ahmet cansoyu tavsiye ediyor musun hala?

Utku İnanç’ın ilk falı %90 oranda çıktığı için ona ve bu aralar adı çok geçtiği için Zülal Şen’e attım. Analiz yaparım üşenmezsem..

Özenli olması da güzelmiş baştan savma falcı sevmiyorum. Öyleyse en kısa zamanda baktıracağım

Zülal Şen’den falım geldi. 3 tane soru sormuştum, 3ü de olumlu. O yüzden pembeci mi diye düşünüyorum.
Yaptığı analizlerin heppppsi doğru.
Beğendiğin çocuğun sana ilgisi olduğunu sen kendin biliyosun zaten, hissedip anlıyosun demiş. Doğru teyit etmek için sormuştum
Diğer sorumda bir nokta atışı yaptı, umarım çıkar.
Genel olarak talia’nın bir alt versiyonu diyebilirim ama dediğim gibi pembeci geldi bana, çünkü eximden bir dönüş olacağını düşünmüyorum..
He olurr da dönerse şimdiye kadar attığım tüm fallar çıkmış olacak çünkü hepsi yeni biriyle tanışacağımı ve o sırada eximin dönüş yapacağını söylemişti. O kişi şu an beğendiğim kişi sanırım.
Aman ne yazdım, konuşasım varmış

Yaa pembeci mi diyorsun. Hmm kararsız kaldım şimdi..

Ahmet'ten yorumum geldi , geçmiş olarak bilemedi diyebilirim çünkü benim ayrıldığımı ve ilk ayrılık zamanlarında yüz vermediğimi belirmiş bu yüzden de benden umudu kestiği için başkasıyla olmuş ama o benden ayrıldı ve ortada hiçbir şey yokken iletişimi kesti ama anda gerçekten çok iyiydi kesinlikle , şu anki ruh halimi güzel analizledi. Gelecek için ise 2 ay veya 2.5 ay içinde yeni birisiyle tanışacağımı bu kişi arkadaş çevremdeki birinin tanıdığı kumral kaş ve gözleri belirgin bir kişiymiş ve adında soyadında D , E , R , S varmış (Ders yazmış resmen ) bu kişiyle de çok tutkulu yoğun bir aşk hikayemiz olacakmış ama evlenip evlenmemek tamamen benim kararım olacakmış , iş konusunda da Eylül ayının 12'den sonra terfi olacakmış. Tutarlı mıydı sadece an konusunda... Gelecek için yaşamadan bilemem..

Utku İnanç’tan falım geldi. Geçen gün buradan birine yaptığı hareket hiç hoş değildi ama bende her şeyi biliyor. O yüzden tekrar attım.
12 dakikalık bi faldı, şaşırdım. Yine nokta atışları vardı. İç dünyamı, aklımı, hislerimi okuyor resmen.
Hiç detay vermeden 3 soru sordum yine. 2si olumlu, 1i muallakta..
Zaten falsepetinde fal atarsam 2-3 kişiye atarım, Utku’da kesinlikle onlardan birisi.

Ne fali atmistin peki??

Ne falı atmıştın ben ona tarot ve horoskop atmıştım benide çok iyi değerlendirmişti ve bi kaç olayınıza yaşamıştım ayrıca geçenlerde nolduki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…