- 6 Nisan 2019
- 123
- 109
- 18
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.021
Yokmuş. Brn mail atıp sordum fal atsam sıkıntı çıkar mı diye, yok atabilirsiniz teknik sorun da gideriliyor diye mail attılarşuan fal atan var mı? sistemde bir sıkıntı var mı?
Ahmet cansoya attım ben deYokmuş. Brn mail atıp sordum fal atsam sıkıntı çıkar mı diye, yok atabilirsiniz teknik sorun da gideriliyor diye mail attılar
Bende ona attım bekliyorum. Gelince analiz yapıp yazarım..Ahmet cansoya attım ben de
Bakalım nasıl bakacak?
Eski hesap diye şüphelenilmemiş ama ben de bir süre önce dikkatimi çektiği için yönetime bildirmiştim. Demek ki doğruymuş.Arkadaş neden melisayı bu kadar övdü ki? Bir de hesabı neden pasif
ben de duygu ya attım hadi bakalım:)Bende ona attım bekliyorum. Gelince analiz yapıp yazarım..
Merhaba arkadaşlar o kadar üzüldüm ki şuan haksız yere günahım alındı.ozelden tc kimlik no mu kapatıp nüfus suretimi bile gönderebilirim melisa donukuk olmadığıma dair...Ah sistem bi güzelse görüntü resmini alayım baktirdigim dalların arkadaşlar ..niyetim asla tartışmak değil sadece kendimi müdafa etmek durumunda kaldım.Evet övdüm ama çok begendigin için...demekki fazla övünce o kişi olduğundan şüpheleniliyor bunu bilmiyordum aklıma dahi gelmedi açıkçası kızlar..ben her seferinde çok memnun kaldığımdan şiddetle tavsiye etmek istedim.Ve en uzuldugum konu ise melisa hanım suçlandı benim yüzümden kaş yapayım derken organları söktüm sanirimBen o kisinin melisa donukuk olduğunu düşünüyorum maalesef. Ne zaman girse o kisiyi övmüs, baska bir yorum yok. Eskiden acılmıs bi hesap oldugu icin süphe duyulmuyor ama ben sikayet ettim yönetime, ne karar verirler bilmiyorum.
Ki melisa donukuk’u severdim. Geçmiş ve karşı taraf analizini çok iyi yaptı diye şok olduğumu anlattım kaç kere. Ayrıca buraya gelip kendi reklamını yapması üzdü. Bir daha atmam artık.
İyi de Melisa da onun takma adıdır zatenMerhaba arkadaşlar o kadar üzüldüm ki şuan haksız yere günahım alındı.ozelden tc kimlik no mu kapatıp nüfus suretimi bile gönderebilirim melisa donukuk olmadığıma dair...Ah sistem bi güzelse görüntü resmini alayım baktirdigim dalların arkadaşlar ..niyetim asla tartışmak değil sadece kendimi müdafa etmek durumunda kaldım.Evet övdüm ama çok begendigin için...demekki fazla övünce o kişi olduğundan şüpheleniliyor bunu bilmiyordum aklıma dahi gelmedi açıkçası kızlar..ben her seferinde çok memnun kaldığımdan şiddetle tavsiye etmek istedim.Ve en uzuldugum konu ise melisa hanım suçlandı benim yüzümden kaş yapayım derken organları söktüm sanirimhatta şimdide bukadar övgüye talia hanımı denemek istiyorum uzun vadede memnun kalırsam onu da şiddetle tavsiye ederdim.ben sadece yararlı olmak istemiştim arkadaşlar..albümüm flan vardı hatta burun estetiği zamanından kalma yani nasl ispat edilir bilemiyorum..Ama ben nacizane bir gulsahim arkadaslar
Bilemiyorum arkadaşım takma adımıdır gerçek adımıdır ama belkide sitede oluyor böyle şeyler siz de haklisinizdir ama o kişi ben değilim arkadaşlar.saygilarimla.taliayi da denicem c içi yakalarsam ama daha dikkatli tavsiye etmek gerekiyor demekki.neyse kızlar taliaya baktiranlar memnun mu acaba ??ya da gelecek on görüşü iyi mi??zaten bi fallık param varİyi de Melisa da onun takma adıdır zatenastrocenterdaki adı da Marta.. Seni suçlamak için demiyorum kimliğe falan gerek yok yani
falımı nasıl iade ederim
Tatlım yönetime mesaj atarak.memnun kalmadığına dair.oyle yapmıştım ben bi kezfalımı nasıl iade ederim
Kime atmıştın ki? Ben hiç iade etmemiştim nasıl olduğunu bilmiyorumfalımı nasıl iade ederim
Harbiden kime attın neden memnun kalmadınfalımı nasıl iade ederim
Beğenmedin mi duyguyu?Ya şöyle oldu duyguya atmıştım sonra iptal etmek istedim iletişim kısmına ulaşamadımsayfaya ulaşana kadar da falım yorumlanmış :/
Benim de öyle ya, düzeldi mi seninki ?Ben hala sorularımı da eski fallarıma gelen cevapları da göremiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?