Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar az önce mayraya fal attım ve spesifik bazı şeyleri de bildi ben çok beğendim ve uyumlandigimi düşünüyorum, yakın bir zamana vade verdi duruma göre yorumu güncellerim.
Havuza su falı attim oradan da melek kara baktı gerçekten o kadar güzeldi ki o da nokta atışları oldu onu da beğendim. Ama onun vadesi mart ve nisan aylari için.

Kızlar az önce mayraya fal attım ve spesifik bazı şeyleri de bildi ben çok beğendim ve uyumlandigimi düşünüyorum, yakın bir zamana vade verdi duruma göre yorumu güncellerim.
Havuza su falı attim oradan da melek kara baktı gerçekten o kadar güzeldi ki o da nokta atışları oldu onu da beğendim. Ama onun vadesi mart ve nisan aylari için.
Melek de patlamisti bende :/

Melek bende kisi analosti anlik durum ve gecmisi anlatan bilen en iyisiydi ama vadesi gecdi belki vade tutursmiyordur bilemicem yada belki omicak ama cok emin konusdu ve herseyi bildigi icinde cok güvenmisdim
Bana 3 yil önce bakti yani vadesi gecti de diyemicem dedigi sey imkansiz oldu artik 😂 iki fali da patladi ani da bilemedi ki o zamanlar bildi düsünmüsüm ben de

Korkuyorum sonun büyüye dogru gidicek diye nasil kurtulcam bu bataklikdan sonu yok
Uzun yıllar fal sepeti sitesinde baktirmis biri olarak ; öyle bir an geldi ki kendimi enayi(tamamen kendim için söylüyorum) hissettim ve bıraktım.İlk fallarda çıkanlar olunca ,ikincileri de attım farklı zamanlarda ve sorularda, onlarda hep tam tersleri oldu.Böyle böyle, eleye eleye ,baktım ki tesadüfen çıkıyor çıkanlar, bi daha da baktirmak içimden gelmedi.Bunu anlamak uzun sürdü tabii. En son gecen sene Gül Demir e 1200 tl verip de çıkmayınca, ağzımın payını iyice aldım.Buna ne bütçe yeter ne enerji.

Aaaa umayın bana verdiği vadeler çok tuttu. Bazen bir iki gün değişebiliyor ama resmen her şeyi ona danışıyorum tam olarak o zamandan beri düzeldi bazı şeyler çok şaşırdım

Back
X