• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Dün rüzgara soru sormuştum . Gece uykulu açıp bakmıştım hızlı hızlı..
yazılı cevap vermişti. Yeniden okuyayım dedim sitede bulamıyorum bi türlü . Sesli kayıt çıkıyor sadece 😨

Ben de eski sesli fallardan birine ulaşamadım sordum, teknik birşeyler yapıyorlarmış herhalde kısa zaman içinde hepsi normale dönecek dediler.
biraz önce fal gönderdim araya kaynamaz inşallah :)

Dün rüzgara soru sormuştum . Gece uykulu açıp bakmıştım hızlı hızlı..
yazılı cevap vermişti. Yeniden okuyayım dedim sitede bulamıyorum bi türlü . Sesli kayıt çıkıyor sadece 😨
Ben de de var aynı sorun fallarin soruların cevap kısmı kaybolmuş,hatta soru sor kısmı aktif,sanırım güncelleme vardı ,düzelir diye düşünüyorum

Kızlar yönetime mail attım ben site yenilenmesi varmış o yüzden veriler kaybolmuş olabilir diye.mail atmışlar gün içinde duzelcekmisbu arada ben heycan yaptım resim ekte bekliyorum öyle:))))) ahahah :duduk::KK76::duduk::KK76::duduk::KK76::duduk::KK76::KK76::KK76:

40 TL kredim var kime atayım kızlar? Rüzgar tuna çok geçmiş ama aynı şeyleri söylemiş sanırım 15 TL bana da aynı söyler mi denemek için atayım mı 🤣

Back