- 13 Haziran 2017
- 333
- 403
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #1.981
Ben de de var aynı sorun fallarin soruların cevap kısmı kaybolmuş,hatta soru sor kısmı aktif,sanırım güncelleme vardı ,düzelir diye düşünüyorumDün rüzgara soru sormuştum . Gece uykulu açıp bakmıştım hızlı hızlı..
yazılı cevap vermişti. Yeniden okuyayım dedim sitede bulamıyorum bi türlü . Sesli kayıt çıkıyor sadece
Onu ben de gördüm .İkinci bir Soru sorsam mıBen de de var aynı sorun fallarin soruların cevap kısmı kaybolmuş,hatta soru sor kısmı aktif,sanırım güncelleme vardı ,düzelir diye düşünüyorum
Bir séy sormak istiyorum; ben böyle bir mesaj yazmadim emojili üstte.Bildirim olarak gelmis .Nasil oldu ?? Bilen var mi?
Senin bu emojin de benim telefona görsel olarak inmiş anlamadimBir séy sormak istiyorum; ben böyle bir mesaj yazmadim emojili üstte.Bildirim olarak gelmis .Nasil oldu ?? Bilen var mi?
Nasıl yani ? Burası guvenli bir site degil mi? İstem dışı şeyler olabiliyor mu? O zaman üyeligi iptal ettirmek lazim.çok şasirdim ,yoksa profillerimize mi girip bizim adimiza yapiyorlar bunu? Kim ilgileniyorki bunlarlaSenin bu emojin de benim telefona görsel olarak inmiş anlamadim
Ben de düşündüm de karışır mı birbirine iyice yada gider mi gitmezmi soru emin olamadım:))Onu ben de gördüm .İkinci bir Soru sorsam mı
Valla ne söylesem bilemedim çoğu iyi ama bana kalırsa 15 tl liklerden uzak dur derim onlar biraz poh pohluyor40 TL kredim var kime atayım kızlar? Rüzgar tuna çok geçmiş ama aynı şeyleri söylemiş sanırım 15 TL bana da aynı söyler mi denemek için atayım mı
Bende bana aynı şeyleri söyler mi deneyeyim mi diye sordumValla ne söylesem bilemedim çoğu iyi ama bana kalırsa 15 tl liklerden uzak dur derim onlar biraz poh pohluyor
Ben bekleyeceğim ne olur ne olmaz birde uğraşmayayım sonrasında diye.Site böyle ama fal atsak sorun olur mu acaba? Atan var mı
Evet var. Siteye güncelleme geliyormuş. Teknik ekip hepsiyle sırasıyla ilgilenip düzeltecekmiş. Mailde öyle söylediler.Siteye girebilen var mı? Birde bende 2 falımda ödeme bekliyor diyor anlamadım nasıl olduğunu. Sizde de var mı böyle birşey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?