Fal Kutusu Deneyimlerim (Yüzde Yüz Garantili)

derin sezen'e tarot baktırdım herkesin dediği ilişki yaşayacaksınızın aksine

Canım bahsettiğin bey ile alakalı olarak bir şekilde iletişim olacağını ancak bir ilişki durumu yasayacağınızı görememekteyim canım..

dedi hatta ateş grubundan bir bey gördü bana.bambaşka biri ve sorularımdan alakasız o kişiyle ilgli yanıt verdi bana. eh idare eder yani 10 üzerinden 2 oda soruma 1 cümle yanıt verdiği için

artık bekleyip görmeliyiz bence abartmanın anlamı yok bu fal bakımı enerji meselesi sanıyorum..belli olmuyor benim sorularıma çok güzel cevaplar verdi..tüm fallarına baktırdım çünkü..Bi de melek üstün iki falcım var artık.Ama birden çok baktırınca bozuluyolar diyorlar o yüzden çoğunu denedim ben..artık bu ayın sonunu beklemekte fayda var...bakalım yaşanıp görülecek..Hakkımızda hayırlısıysa olsun...

ben pek memnun kalmadım açıkçası başka birine de kahve falı yollayacğm bakalm

Alexi'ye kahve falı baktırdım

Bu ay içinde mucize gibi gelişmeler yaşayacak ve çok sevineceksin.

Bahsettiğin erkekten beklediğin haber gelmek üzere

.Önce aranızda güzel bir iletişim olacak sonrasında Seninle buluşmak isteyecek.Bu ay içinde mucize gibi gelişmeler yaşayacak ve çok sevineceksin.

Bahsettiğin erkekten beklediğin haber gelmek üzere

.Önce aranızda güzel bir iletişim olacak sonrasında Seninle buluşmak isteyecek.

Bu ayın sonlarına doğru iletişim oalcak.

dedi bakalım çıkacak mı.

birde alexi'ye hafta içi tarot yada katina baktıracğm bakalm onda vade olrk ne diyecek tarih verecek mi ?

Hadi bakalım inşallah hepimiz ay sonunu bekleyeceğiz bakalım haberleşelim..

esmanura kahve gonderdim hayatımda okudugum en kotu faldı. ne ekersen onu bicersin yok kafan dagınık ama ugras bul, zamanla durumuna alısacaksın. ne durumu diye sormak istedim yani. sacmalamıs.

sorsaydın bence:)kahve de efsunlu ve melek üstün diyebilirim...
ay pardon su an baktım efsunluymus baktırdıgım kisi zaten daha da buyuk hayalkırıklıgı. soru kısmında görusme konusma olacak mı demistim, yakın zamanda karsılasma goruyorum konusup bazı seylri netlestireceksiniz demis allah rızası ıcın soruma cevap vermis ama karsılasmamız da imkansız adam baska ulkede. cok calısırsan meyvesini toplayacaksın demis. bayagı sasırtıcı bir yorum falcı olmasa bilemezdi yani :)

3 soru hakkın var deseydin yurtdışında ne zaman nasıl göreceğim ki

Zeynep hanıma katina attım yorumları çok doğru düzgün çıktı ...kafayı yemezsem iyi...

bende bugün katina attım..yorumları çok güzel..bakalım bi ara tarotta atarım bi kaç gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…