- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.867
artık bekleyip görmeliyiz bence abartmanın anlamı yok bu fal bakımı enerji meselesi sanıyorum..belli olmuyor benim sorularıma çok güzel cevaplar verdi..tüm fallarına baktırdım çünkü..Bi de melek üstün iki falcım var artık.Ama birden çok baktırınca bozuluyolar diyorlar o yüzden çoğunu denedim ben..artık bu ayın sonunu beklemekte fayda var...bakalım yaşanıp görülecek..Hakkımızda hayırlısıysa olsun...derin sezen'e tarot baktırdım herkesin dediği ilişki yaşayacaksınızın aksine
Canım bahsettiğin bey ile alakalı olarak bir şekilde iletişim olacağını ancak bir ilişki durumu yasayacağınızı görememekteyim canım..
dedi hatta ateş grubundan bir bey gördü bana.bambaşka biri ve sorularımdan alakasız o kişiyle ilgli yanıt verdi bana. eh idare eder yani 10 üzerinden 2 oda soruma 1 cümle yanıt verdiği için
ben pek memnun kalmadım açıkçası başka birine de kahve falı yollayacğm bakalmartık bekleyip görmeliyiz bence abartmanın anlamı yok bu fal bakımı enerji meselesi sanıyorum..belli olmuyor benim sorularıma çok güzel cevaplar verdi..tüm fallarına baktırdım çünkü..Bi de melek üstün iki falcım var artık.Ama birden çok baktırınca bozuluyolar diyorlar o yüzden çoğunu denedim ben..artık bu ayın sonunu beklemekte fayda var...bakalım yaşanıp görülecek..Hakkımızda hayırlısıysa olsun...
Hadi bakalım inşallah hepimiz ay sonunu bekleyeceğiz bakalım haberleşelim..Alexi'ye kahve falı baktırdım
Bu ay içinde mucize gibi gelişmeler yaşayacak ve çok sevineceksin.
Bahsettiğin erkekten beklediğin haber gelmek üzere
.Önce aranızda güzel bir iletişim olacak sonrasında Seninle buluşmak isteyecek.Bu ay içinde mucize gibi gelişmeler yaşayacak ve çok sevineceksin.
Bahsettiğin erkekten beklediğin haber gelmek üzere
.Önce aranızda güzel bir iletişim olacak sonrasında Seninle buluşmak isteyecek.
Bu ayın sonlarına doğru iletişim oalcak.
dedi bakalım çıkacak mı.
birde alexi'ye hafta içi tarot yada katina baktıracğm bakalm onda vade olrk ne diyecek tarih verecek mi ?
sorsaydın bence:)kahve de efsunlu ve melek üstün diyebilirim...esmanura kahve gonderdim hayatımda okudugum en kotu faldı. ne ekersen onu bicersin yok kafan dagınık ama ugras bul, zamanla durumuna alısacaksın. ne durumu diye sormak istedim yani. sacmalamıs.
Bana iyi bakmıştı şaşırdım doğrusu esmanur...garip bi site...esmanura kahve gonderdim hayatımda okudugum en kotu faldı. ne ekersen onu bicersin yok kafan dagınık ama ugras bul, zamanla durumuna alısacaksın. ne durumu diye sormak istedim yani. sacmalamıs.
ay pardon su an baktım efsunluymus baktırdıgım kisi zatensorsaydın bence:)kahve de efsunlu ve melek üstün diyebilirim...
3 soru hakkın var deseydin yurtdışında ne zaman nasıl göreceğim kiay pardon su an baktım efsunluymus baktırdıgım kisi zatendaha da buyuk hayalkırıklıgı. soru kısmında görusme konusma olacak mı demistim, yakın zamanda karsılasma goruyorum konusup bazı seylri netlestireceksiniz demis allah rızası ıcın soruma cevap vermis ama karsılasmamız da imkansız adam baska ulkede. cok calısırsan meyvesini toplayacaksın demis. bayagı sasırtıcı bir yorum falcı olmasa bilemezdi yani :)
ben herşeyi soruyorum :))3 soru hakkın var deseydin yurtdışında ne zaman nasıl göreceğim ki
ay sonu göreceğim fiyasko mu değil mi bakalım...itiraz ettim insallah iade ederler kredimiilk defa online fal gonderdim o da fiyasko
bilmiyordum valla sinirim bozuldu gece geceben herşeyi soruyorum :))
hala sorabilirsin sorularını ki 24 saatbilmiyordum valla sinirim bozuldu gece gece
bende bugün katina attım..yorumları çok güzel..bakalım bi ara tarotta atarım bi kaç gün sonrazeynep nehiroğluna tarot baktırdım.
Kartların ondan beklediğin haberi alacağını onunla aranda bir iletişim kurulacağını söylüyor.
Sen duygularının yol almasına izin ver ve hislerine göre yaşamana izin ver fazla düşünüp olayı
İçselleştirme içinden geldiği gibi davran onunla iletişimini geliştir,
Onunla ilişkin Bu ekim ayında gerçekleşecek senin bu konuda şanslı sürecin o zaman görünüyor.
dedi bakalım ne olck :)
bende alexiye yarın katina atacğmbende bugün katina attım..yorumları çok güzel..bakalım bi ara tarotta atarım bi kaç gün sonra
alexi bana biraz pembeci hayalci geldi açıkçası zeynebi yada melek üstünü dene derim...Daha tatmin edici bencebende alexiye yarın katina atacğm
zeynebe zaten tarot baktırdımalexi bana biraz pembeci hayalci geldi açıkçası zeynebi yada melek üstünü dene derim...Daha tatmin edici bence