Fal Kutusu Deneyimlerim (Yüzde Yüz Garantili)

kızlar ben de aynı gün neşe eraslan, melek üstün ve esmanura baktırdım. üçü de eski sevgilimle barışmamız için aynı zamanları söyledi… birbirlerinin fallarını okuyup mu yazdılar diye şüphelendim.

bu yüzden gidip binnaz abladan birisine baktırdım. o da aynı ayı söyledi. dayanamadım birisine daha attım binnazdan. o da aynı vakitleri söylerse ama o tarihlerde bi şey olmazsa düşüp bayılırım

bu ay fala para yatırmaktan batıcam

bu arada fal kutusundan birisine daha atmıştım resmen tüm fal boyu olmayan şeyleri yazmış… itiraz ettim böyle bi şeyin olması imkansız diye, anında iade ettiler çok hoşuma gitti. ama fala kime baktırdığımı hatırlamıyorum hatırlasam yazardım

binnaz abladan beklediğim fal da geldi. buraya yazayım. vakit geldiği zaman hepsi patlayacak mı çıkacak mı görürüz.

falkutusu
melek üstün: ekim ayında aranızda iletişim olacak. kasım ayı aşkını daha iyi noktalara taşıyacaksın
neşe eraslan: ekim ayı bitmeden görüşmelere başlayacaksınız
esmanur: ekim ayı içinde bir karşılaşma ya da buluşma olacak, bu görüşmeden sonra çok daha güçlü duygularla yeniden yakınlaşacaksınız

binnaz abla
burcu özsoy: ekimin 3. haftası gibi iletişime geçeceksiniz diye yorumladı. bi sorumu cevaplarken de ekimin 2. haftasında görüşmeniz var dedi
ebru iyihuylu: 3 rakamı içeren bir süreçte buluşma olacak dedi. bu ayın 3ü, 13ü gibi şeyler olabileceği gibi 3 ay sonrası hatta mart ayı da olabilirmiş. özellikle kasım ayında aşk konusunda şans kapılarım aralanacakmış

hadi bakalım… ya hepsi birden patlayacak ya da hepsi çıkacak gibi bi şey

ebrunun falı komik geldi saçma olmuş yanii bu arada ne falı bunlar kahve mi tarot mu?Binnaz abla biraz para tuzağı gibi geldi bana fal kutusu hiç değilse uygun fiyatlı....

Galiba bu ay bende batıcam faldan hiç olmazsa fal kutusu ekonomik birazcık:))) Ay sonu hepimiz patladı ya da şu çıktı diye yazalım haberleşelim ki paramız ziyan olmasın kızlar

KIZLAR FALI TUTANLAR ÇIKANLAR YAZSIN Kİ PARALARIMIZ ZİYAN OLMASIN..OKADAR FAL ATTIM Kİ HEPSİ EKİM SONU DİYOR..BEKLİYORUM ŞİMDİLİK SADECE ANALİZLER GENELDE DOĞRUDA TARİHLER MERAK KONUSU:)))DEDİKLERİ ÇIKARSA FALCILARA HEDİYE ALABİLİRİM O DERECE HEYECANLIYIM...

ebrunun falı komik geldi saçma olmuş yanii bu arada ne falı bunlar kahve mi tarot mu?Binnaz abla biraz para tuzağı gibi geldi bana fal kutusu hiç değilse uygun fiyatlı....
ebruya kahve falı attım onun haricinde hep katina baktırdım.
gerçekten fal kutusu uygun fiyatlı. ben binnaz ablada baktırdıklaıma 20 ve 22,5 tl verdim fal kutusundan çok daha detaylı şeyler bekliyodum. fal kutusu 8-9 tl olmasına rağmen arada pek bi fark yok

valla bana hepsi ekim-kasım dedikleri için ben de heyecanlıyım ama bu kadar falcı birden yanılırsa bir daha da baktırmam

binnaz abladan yazın baktırdım baktırdığım fal kesinlikle çıkmadı kime baktırdığımı hatırlamıyorum ama

elimde kapalı kahve fincanı var kime atsam acaba fal kutusundan önerisi olan varmı kızlar

binnaz abladan yazın baktırdım baktırdığım fal kesinlikle çıkmadı kime baktırdığımı hatırlamıyorum ama
ben burda birisinin yorumunda gördüm herkes eşin pişman olucak barışacaksınız demiş ama bi tek ebru hanım seni aramayacak bile demiş. boşanacağı tarihi bile bilmiş. ona güvenerek pembe tablo çizmiyo demek ki diye düşünüp bu ay baktırdığım 4 falın üstüne bi daha ona attım…… yoksa 20 liraya değmiyo

Wengo diye bi site var onu da denemek isterdim ama param yok limit bitti
Sana yorumu komik olmuş ekim kasım olmazsa mart:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…