- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 39
Peki niye soru bölümüne sormadın ki kafa karışıklığı da olabilir yazarken.ortak arkadaşımızda yok deseydin yaNeşe eraslan'a tarot baktırdım
Kafanda düşündüğün kişi karşında resmen duruyor . Kocaman heybetli bir insan bu . Aranızda bir konuşma çıkmış ama normal günlük bir konuşma ve bu bile seni mutlu etmiş gözüküyor . Aslında sizin hayata bakış açınız bile aynı . Bu insan ile ilgili çok güzel hayallerin var çıkmış . Çok kısmetli bir insansın ve istediğin herşey ayağına geliyor . Bu kişi ile de öyle olacak canım çünkü seninle ilgili güzel düşünceleri var .
bu kişinin benle ilgili düşüncesi olamaz ki yazacaktım kendisine yoruma devam ederken gördüğüm şey resmen falın copy paste olduğunu gösterdi
Son olarak tabağına gelince canım kalbin tek bir düşünce ile dolu . Sadece bu kişiyi düşünüyorsun . Sanki elini alnına koymuş acaba nasıl biraraya gelebilriz diye düşünüyorsun . Ama hiç beklemediğin bir anda hanene ay doğacak . Bu insan ile ilgili tanıdığınız ortak arkadaşınızdan bir haber alacaksın çıkmış canım .
hiç ortak arkadaş yok ve tabak diyince tamam başka falı bana atmış dedim
Ayrıca Derin sezeni çok sevdim bilemiyorum hepsinin dediği tarih bu aydan sonra gibi bekleyeceğim...MELEK ÜSTÜN DE HARİKA ...Peki niye soru bölümüne sormadın ki kafa karışıklığı da olabilir yazarken.ortak arkadaşımızda yok deseydin ya
Peki aylardan ekim buralara uğramıyorsun hayatında ne oldu ne bitti merak uyandırdın bize???Melek ve Neşe nin fallar çıktı kızlar bilginiz olsun hemde tarihi tarihine
Sana bi çok söyledikleri çıkmış çoğunun bence birazda kadere inan derim yada sende bi adımlar atsaydın şuan ki durumunu bilmiyoruz tabii siteye girersenz sevineceğim:)Kızlar bana değil, bir arkadasıma çıktı tarihleri
Melek Üstün vve Neşe Eraslan..
Görüşeceksiniz arayacak dediği tArihlerde aynışarını yaşadı
Bana gelince bana Meleğin verdiği tarihte olaylar oldu, yani aslında ben tarihe takılmıyorum örneğin barısacaksınız deniyor ya barısmıyorsun ama muhakkak aranda bi iletişim oluyor gibi düşünün.
Bana bazen ağustos diyorlardı temmuz sonu diyorlardı yazma yazmazsan temmuzda gelir dediker ben rahat durmamıstım. Simdi 20 gındur yazmıyorum falları test edicem bakalım çıkacakmı
yazdım ve aldım çok teşekkürlerKupon kısmına FLKTS30 yazın 30 puan hediye ediyor
soru bölümüne net yazdım. kahve falında fincan tarotta kağıtlar gidiyor bakana. karışıklıktan çok işgüzarlıkPeki niye soru bölümüne sormadın ki kafa karışıklığı da olabilir yazarken.ortak arkadaşımızda yok deseydin ya
zeynep nehir oğluna tarot mu baktırdın katina mı ?Kızlar fallarımı okudum. Mayısta baktırdıgım falda SemaAbla 3-4 ay sonra barısacaksınız demiş aralarından sadece. Ve biz Eylül başında barıştık
İkincinolarak zeynep nehiroğlu sana geldiğinde secim yapmak zorunda kalacaksın cabuk kararvermengerek eğer eskisine dönersen aynı enerjile devamedecek demiş.ben bi baskasıyla görüşüyodum aynende böyle gelişti olaylar. Bu ikisi bomba etkisi bilmişler. Digerleri durum analizinde iyi olan Neşe ve Derin Sezen ve Melek ama tarihler fos
evet iade yapıyorlar gerçekten..puanımı geri iade etmişler tabi ortada bir kopya yapıştır durumu olunca sorunsuz iade yapılmış
çok teşekkürler cevapladığın için çok iyi çok birisinn çünkü bayağı para tuzağı ama eski falarında da bi kaç ay olduğu söylenmişti hatırladığım kadarıyla sen de dayanamayıp çok fal atmıştınKızlar fallarımı okudum. Mayısta baktırdıgım falda SemaAbla 3-4 ay sonra barısacaksınız demiş aralarından sadece. Ve biz Eylül başında barıştık
İkincinolarak zeynep nehiroğlu sana geldiğinde secim yapmak zorunda kalacaksın cabuk kararvermengerek eğer eskisine dönersen aynı enerjile devamedecek demiş.ben bi baskasıyla görüşüyodum aynende böyle gelişti olaylar. Bu ikisi bomba etkisi bilmişler. Digerleri durum analizinde iyi olan Neşe ve Derin Sezen ve Melek ama tarihler fos
Müsait olduğunda yaz bende baktırayım merak ettim şimdi?zeynep nehiroğluna tarot baktırdım.
Kartların ondan beklediğin haberi alacağını onunla aranda bir iletişim kurulacağını söylüyor.
Sen duygularının yol almasına izin ver ve hislerine göre yaşamana izin ver fazla düşünüp olayı
İçselleştirme içinden geldiği gibi davran onunla iletişimini geliştir,
Onunla ilişkin Bu ekim ayında gerçekleşecek senin bu konuda şanslı sürecin o zaman görünüyor.
dedi bakalım ne olck :)
çıkack mı bakalım bekleyecğimMüsait olduğunda yaz bende baktırayım merak ettim şimdi?
genel anlamda nasıldı ki memnun kaldın mı bende beklemedeyim..tarotta derin sezeni dene derim bence çok iyiMüsait olduğunda yaz bende baktırayım merak ettim şimdi?
2 hafta vade verdi bakalm derin sezene de baktırayımgenel anlamda nasıldı ki memnun kaldın mı bende beklemedeyim..tarotta derin sezeni dene derim bence çok iyi
bence en iyilerinden melek üstün ve derin sezen tarot ve katina da...melek üstün analizleri çok iyi çünkü...2 hafta vade verdi bakalm derin sezene de baktırayım
deneyecğim derin sezeni de şimdibence en iyilerinden melek üstün ve derin sezen tarot ve katina da...melek üstün analizleri çok iyi çünkü...