- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.867
çok pahalı binnaz ablaben burda birisinin yorumunda gördüm herkes eşin pişman olucak barışacaksınız demiş ama bi tek ebru hanım seni aramayacak bile demiş. boşanacağı tarihi bile bilmiş. ona güvenerek pembe tablo çizmiyo demek ki diye düşünüp bu ay baktırdığım 4 falın üstüne bi daha ona attım…… yoksa 20 liraya değmiyo
yok ya o hiç ekim kasım demedi. sadece 3 içeren bi süreç dedi hani mart da 3. ay ya :) hislerime göre bu kadar uzun sürmez ama dedi.Wengo diye bi site var onu da denemek isterdim ama param yok limit bitti
Sana yorumu komik olmuş ekim kasım olmazsa mart:)))
Dene bakalım bizede haber et tattaret olabilir mesela...o
onlara baktırdım yeni birini deneyeyim en iyisi :)
Hımm anladım olabilir tabiii..zaman lazım ve sabır...derin sezeni denedin mi ben ondan da memnun kaldım..Bu konuyu açan arkadaşa hepsi barışacaksın demiş eninde sonunda barışmış işte...tarihler fos yani...bakalım bizim ne olucak...yok ya o hiç ekim kasım demedi. sadece 3 içeren bi süreç dedi hani mart da 3. ay ya :) hislerime göre bu kadar uzun sürmez ama dedi.
bilmiyorum ya valla 3 içeren bir sürü şey var 3 yıl bile olabilir
aynen gerek yok..çok pahalı binnaz abla
yok denemedim… yazdığım kişiler dışında hiç baktırmadım benHımm anladım olabilir tabiii..zaman lazım ve sabır...derin sezeni denedin mi ben ondan da memnun kaldım..Bu konuyu açan arkadaşa hepsi barışacaksın demiş eninde sonunda barışmış işte...tarihler fos yani...bakalım bizim ne olucak...
hadi bakalım hayırlısı:)))efsunluya katina meleğe de kahve attım bakalım ne diyecek :)
Sorulara çok geç cevap veriyor zeynep 1 saat sonra filan..bana dediklerinde uyan vardı..Keşke meleği deneseydin...zeynep nehiroğluna katina attım. asla olmayacak şeyler yazmış. ve de sorularıma cevap vermemiş. şikayet ettim
cevap yok mu daha meraktayızefsunluya katina meleğe de kahve attım bakalım ne diyecek :)
efsunlu katina :
kartın yan yana gelmiş. Bu da demek oluyor ki ateş grubundan bir burca mensup bir erkekle tanışacaksın yani bu kişiyle aklındaki kişiyle tanışacaksın ve seni sevecek kuuzm sana mesaj atacak iletişiminiz başlayacak . bu kart yalnızlığı tercih eden bir adamdır ama sevip aşık oldu mu bu adam asla bir kadının peşinin bırakmaz. Bununla beraber sürekli yolculuk eder ve hayatını özgür yaşar. Şu dönem bir takım şeylerin yolunda gitmediğini görüyorum. Gerek iş, gerekse aşk manasında bir türlü düzlüğe çıkamıyorsun. Enerjinde ciddi bir sıkışma söz konusu.
Bu ayın 19una dikkat et. Eğer bu tarihte bir iş görüşmen varsa olumlu sonuçlanacak. Her şey yoluna girecek.
diyor bakalım. ateş burcu değil ama evet aşk ve iş konusunda sorunlu bir dönemdeyim.
melek kahve:
ikidebir bana sibel diyip durduğu için iade rica ettim çnkü adım sibel değil
Fal kutusu ile ilgili yorumun ne canım binnaz abla çok pahalı...Bende öyle yapmıştım ama sadece Neşe yi beğenmiştim dediğinin çıkmasına zaman var ama gidişat çıkcak gibi değil, bakalım.
melek üstüne 2 gün önce atmıştım o yüzden atmadım. şu falın iadesini alabilirsem derin sezeni deneyecem. ama katina mı atsam fal mı kararsızımhadi bakalım hayırlısı:)))
Sorulara çok geç cevap veriyor zeynep 1 saat sonra filan..bana dediklerinde uyan vardı..Keşke meleği deneseydin...
Ben katina derim derin sezene..melek üstüne 2 gün önce atmıştım o yüzden atmadım. şu falın iadesini alabilirsem derin sezeni deneyecem. ama katina mı atsam fal mı kararsızım