Fal Kutusu Deneyimlerim (Yüzde Yüz Garantili)

çok pahalı binnaz abla

Wengo diye bi site var onu da denemek isterdim ama param yok limit bitti

Sana yorumu komik olmuş ekim kasım olmazsa mart:)))
yok ya o hiç ekim kasım demedi. sadece 3 içeren bi süreç dedi hani mart da 3. ay ya :) hislerime göre bu kadar uzun sürmez ama dedi.
bilmiyorum ya valla 3 içeren bir sürü şey var 3 yıl bile olabilir

yok ya o hiç ekim kasım demedi. sadece 3 içeren bi süreç dedi hani mart da 3. ay ya :) hislerime göre bu kadar uzun sürmez ama dedi.
bilmiyorum ya valla 3 içeren bir sürü şey var 3 yıl bile olabilir
Hımm anladım olabilir tabiii..zaman lazım ve sabır...derin sezeni denedin mi ben ondan da memnun kaldım..Bu konuyu açan arkadaşa hepsi barışacaksın demiş eninde sonunda barışmış işte...tarihler fos yani...bakalım bizim ne olucak...

ŞU AY GEÇENE KADAR PEMBE TABLOLU MESAJLARA İHTİYACIM VAR ÇÜNKÜ HEPSİ SANA DÖNECEK DEDİ..ŞİMDİ BU BÜYÜYÜ BOZAMAM...DOĞRUSU...MORALİM DAHA İYİ ŞİMDİ...

yok denemedim… yazdığım kişiler dışında hiç baktırmadım ben

meleğin kahve yorumu bana çok güzeldi katinada memnun kaldım..tek sıkıntı ekim sonu bakalım...

zeynep nehiroğluna katina attım. asla olmayacak şeyler yazmış. ve de sorularıma cevap vermemiş. şikayet ettim

efsunlu katina :

kartın yan yana gelmiş. Bu da demek oluyor ki ateş grubundan bir burca mensup bir erkekle tanışacaksın yani bu kişiyle aklındaki kişiyle tanışacaksın ve seni sevecek kuuzm sana mesaj atacak iletişiminiz başlayacak . bu kart yalnızlığı tercih eden bir adamdır ama sevip aşık oldu mu bu adam asla bir kadının peşinin bırakmaz. Bununla beraber sürekli yolculuk eder ve hayatını özgür yaşar. Şu dönem bir takım şeylerin yolunda gitmediğini görüyorum. Gerek iş, gerekse aşk manasında bir türlü düzlüğe çıkamıyorsun. Enerjinde ciddi bir sıkışma söz konusu.

Bu ayın 19una dikkat et. Eğer bu tarihte bir iş görüşmen varsa olumlu sonuçlanacak. Her şey yoluna girecek.

diyor bakalım. ateş burcu değil ama evet aşk ve iş konusunda sorunlu bir dönemdeyim.

melek kahve:

ikidebir bana sibel diyip durduğu için iade rica ettim çnkü adım sibel değil

Galiba fal dediğimiz enerji işi enerji tutmaya bağlı yaniii.Yada reklam amaçlı burda paylaşım yapılıyor anlamadım ben BİNNAZ ABLA HAKKINDA Bİ SÜRÜ YORUM YAPILMIŞ OKUDUM HEPSİ PAHALI ...Bİ ŞEYİ ÇOK İSTİYORSAK YUKARIDA ALLAH VAR...ONDAN İSTEYELİM EN İYİSİ BEN BEKLEMEDEYİM KIZLAR...

hadi bakalım hayırlısı:)))

Sorulara çok geç cevap veriyor zeynep 1 saat sonra filan..bana dediklerinde uyan vardı..Keşke meleği deneseydin...
melek üstüne 2 gün önce atmıştım o yüzden atmadım. şu falın iadesini alabilirsem derin sezeni deneyecem. ama katina mı atsam fal mı kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…