Fal Kutusu Deneyimlerim (Yüzde Yüz Garantili)

Neşe eraslan'a tarot baktırdım

Kafanda düşündüğün kişi karşında resmen duruyor . Kocaman heybetli bir insan bu . Aranızda bir konuşma çıkmış ama normal günlük bir konuşma ve bu bile seni mutlu etmiş gözüküyor . Aslında sizin hayata bakış açınız bile aynı . Bu insan ile ilgili çok güzel hayallerin var çıkmış . Çok kısmetli bir insansın ve istediğin herşey ayağına geliyor . Bu kişi ile de öyle olacak canım çünkü seninle ilgili güzel düşünceleri var .

bu kişinin benle ilgili düşüncesi olamaz ki yazacaktım kendisine yoruma devam ederken gördüğüm şey resmen falın copy paste olduğunu gösterdi

Son olarak tabağına gelince canım kalbin tek bir düşünce ile dolu . Sadece bu kişiyi düşünüyorsun . Sanki elini alnına koymuş acaba nasıl biraraya gelebilriz diye düşünüyorsun . Ama hiç beklemediğin bir anda hanene ay doğacak . Bu insan ile ilgili tanıdığınız ortak arkadaşınızdan bir haber alacaksın çıkmış canım .

hiç ortak arkadaş yok ve tabak diyince tamam başka falı bana atmış dedim
Peki niye soru bölümüne sormadın ki kafa karışıklığı da olabilir yazarken.ortak arkadaşımızda yok deseydin ya

Kızlar bana değil, bir arkadasıma çıktı tarihleri
Melek Üstün vve Neşe Eraslan..
Görüşeceksiniz arayacak dediği tArihlerde aynışarını yaşadı

Bana gelince bana Meleğin verdiği tarihte olaylar oldu, yani aslında ben tarihe takılmıyorum örneğin barısacaksınız deniyor ya barısmıyorsun ama muhakkak aranda bi iletişim oluyor gibi düşünün.
Bana bazen ağustos diyorlardı temmuz sonu diyorlardı yazma yazmazsan temmuzda gelir dediker ben rahat durmamıstım. Simdi 20 gındur yazmıyorum falları test edicem bakalım çıkacakmı
Sana bi çok söyledikleri çıkmış çoğunun bence birazda kadere inan derim yada sende bi adımlar atsaydın şuan ki durumunu bilmiyoruz tabii siteye girersenz sevineceğim:)

Kızlar yazın geri ödüyorşar ben bayadır fal atmıyorum benim falım eylül diyenlerde cıktı barıstık biz ve ayrılınca bana melek in gneel itibariyle erkek arkadasımın düsünceleri hakkında söyledkleri dogru cıktı erkke arkadasımda aynı seyleri söyledi fallarımı gözdne gecireyim net olarak kimler cıkmıs size yazıcam

Kızlar fallarımı okudum. Mayısta baktırdıgım falda SemaAbla 3-4 ay sonra barısacaksınız demiş aralarından sadece. Ve biz Eylül başında barıştık

İkincinolarak zeynep nehiroğlu sana geldiğinde secim yapmak zorunda kalacaksın cabuk kararvermengerek eğer eskisine dönersen aynı enerjile devamedecek demiş.ben bi baskasıyla görüşüyodum aynende böyle gelişti olaylar. Bu ikisi bomba etkisi bilmişler. Digerleri durum analizinde iyi olan Neşe ve Derin Sezen ve Melek ama tarihler fos

puanımı geri iade etmişler tabi ortada bir kopya yapıştır durumu olunca sorunsuz iade yapılmış

Kızlar fallarımı okudum. Mayısta baktırdıgım falda SemaAbla 3-4 ay sonra barısacaksınız demiş aralarından sadece. Ve biz Eylül başında barıştık

İkincinolarak zeynep nehiroğlu sana geldiğinde secim yapmak zorunda kalacaksın cabuk kararvermengerek eğer eskisine dönersen aynı enerjile devamedecek demiş.ben bi baskasıyla görüşüyodum aynende böyle gelişti olaylar. Bu ikisi bomba etkisi bilmişler. Digerleri durum analizinde iyi olan Neşe ve Derin Sezen ve Melek ama tarihler fos
zeynep nehir oğluna tarot mu baktırdın katina mı ?

zeynep nehiroğluna tarot baktırdım.

Kartların ondan beklediğin haberi alacağını onunla aranda bir iletişim kurulacağını söylüyor.
Sen duygularının yol almasına izin ver ve hislerine göre yaşamana izin ver fazla düşünüp olayı
İçselleştirme içinden geldiği gibi davran onunla iletişimini geliştir,
Onunla ilişkin Bu ekim ayında gerçekleşecek senin bu konuda şanslı sürecin o zaman görünüyor.

dedi bakalım ne olck :)

çok teşekkürler cevapladığın için çok iyi çok birisinn çünkü bayağı para tuzağı ama eski falarında da bi kaç ay olduğu söylenmişti hatırladığım kadarıyla sen de dayanamayıp çok fal atmıştın

En memnun kaldığın kimdi beril veya imparatoriçe nasıl? Üst üste atınca saçmalamaya başlıyorlar melek üstün analizlerde çok iyi.çünkü bende ekim sonu diyor..yani derin sezen melek üstün sezen hisli efsunlu esmanur hepsi bu ay içinde demiş sadece 1 falda kasım gibi çıktı sanırsam..AYRICA barışmanıza çok sevindim İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER..Düşündüğüm zaman barışmışsın işte sonuç olarak çoğu fal genel hatlarıyla doğru..

zeynep nehiroğluna tarot baktırdım.

Kartların ondan beklediğin haberi alacağını onunla aranda bir iletişim kurulacağını söylüyor.
Sen duygularının yol almasına izin ver ve hislerine göre yaşamana izin ver fazla düşünüp olayı
İçselleştirme içinden geldiği gibi davran onunla iletişimini geliştir,
Onunla ilişkin Bu ekim ayında gerçekleşecek senin bu konuda şanslı sürecin o zaman görünüyor.

dedi bakalım ne olck :)
Müsait olduğunda yaz bende baktırayım merak ettim şimdi?

X