- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 39
Peki niye soru bölümüne sormadın ki kafa karışıklığı da olabilir yazarken.ortak arkadaşımızda yok deseydin yaNeşe eraslan'a tarot baktırdım
Kafanda düşündüğün kişi karşında resmen duruyor . Kocaman heybetli bir insan bu . Aranızda bir konuşma çıkmış ama normal günlük bir konuşma ve bu bile seni mutlu etmiş gözüküyor . Aslında sizin hayata bakış açınız bile aynı . Bu insan ile ilgili çok güzel hayallerin var çıkmış . Çok kısmetli bir insansın ve istediğin herşey ayağına geliyor . Bu kişi ile de öyle olacak canım çünkü seninle ilgili güzel düşünceleri var .
bu kişinin benle ilgili düşüncesi olamaz ki yazacaktım kendisine yoruma devam ederken gördüğüm şey resmen falın copy paste olduğunu gösterdi
Son olarak tabağına gelince canım kalbin tek bir düşünce ile dolu . Sadece bu kişiyi düşünüyorsun . Sanki elini alnına koymuş acaba nasıl biraraya gelebilriz diye düşünüyorsun . Ama hiç beklemediğin bir anda hanene ay doğacak . Bu insan ile ilgili tanıdığınız ortak arkadaşınızdan bir haber alacaksın çıkmış canım .
hiç ortak arkadaş yok ve tabak diyince tamam başka falı bana atmış dedim