- 4 Mart 2016
- 159
- 321
Ben efsunluya fal atmstm memnunda kalmstm.Durum analizinde iyiydi, gelecekle ilgili senin de dedigin gibi pembeciler.Ama sadece o degil hepsi ayni sekilde o sitedeki falcilarin.Kizlar efsun ve sezen hisli nasl baktrdm ama pembeciler mi sanki ?
saol cnm efsunlu yu denemedim efsun var bideBen efsunluya fal atmstm memnunda kalmstm.Durum analizinde iyiydi, gelecekle ilgili senin de dedigin gibi pembeciler.Ama sadece o degil hepsi ayni sekilde o sitedeki falcilarin.
Pardon :) hatlar karıştı benim:)saol cnm efsunlu yu denemedim efsun var bide
olsun cnm :) bide cok cabuk bakiyolar kopyala yapstr mi yapiyolar acabaPardon :) hatlar karıştı benim:)
Yok ya oyle yaptiklarini sanmiyorum benim etragimda baktran baska kisiler vardi hic yakalamadik ayni fal.Ama cok ozen gostermedikelrine eminim.olsun cnm :) bide cok cabuk bakiyolar kopyala yapstr mi yapiyolar acaba
Canım acaba enerjin mi tutmadı. Mesela kadınlar kahvesindeki pelini çok övmüşlerdi bende onu hiç beğenmedim birde binnaz daki bilgeyi yani hiç analiz anlamında begenmedim ki pelin cok olumlu konusmasına ragmen üstelik begenmedim. Bilgede cok korkunc derecede olumsuz konustu onuda begenmedim. 10 kere evlenseniz 10 kere bosanırsınız kadar kabaydı konusması. Enerjiniz tutmamıştır belkiMelek Üstün'e burdaki yorumlara dayanarak fal attım ama hiç beğenmedim arkadaşlar.Sorumla alakasız herkese uyabilecek nitelikte bir yazı göndermiş bana.Verdiğim 8 Tlye Cidde'n acıdım.
iade iste yapıyolarMelek Üstün'e burdaki yorumlara dayanarak fal attım ama hiç beğenmedim arkadaşlar.Sorumla alakasız herkese uyabilecek nitelikte bir yazı göndermiş bana.Verdiğim 8 Tlye Cidde'n acıdım.
sanırım benim fal patladıPardon :) hatlar karıştı benim:)
Şaşrmadm:) Burada falı patlamayan nadir insan vardr heralde.Ben fal kutusuna fal atmayı kestim.sanırım benim fal patladı
canım anı geçmişi bilmesi önemli değil önemli olan söylediğinin çıkmasıKızlar ilk defa buradaki yorumlardan yola çıkarak Melek Üstün'e baktırdım. Çok detay vermedim ilişkimle ilgili ama söylemediğim bir iki kritik noktayı bildi ve baya üstüne basa basa söyledi. Geleceğe dair öyle çok net tarihlerle falan bir şeyler söylemedi ama söyledikleri baya iç açıcıydı. Soruma cevap bulabildim mi derseniz sorduğum durum hakkında evet çok netti ama süre konusunda daha zamanı var demekle yetindi.
Melek ve Neşe nin fallar çıktı kızlar bilginiz olsun hemde tarihi tarihine
Melek ve Neşe nin fallar çıktı kızlar bilginiz olsun hemde tarihi tarihine
melek hangi melekti acaba, fal kutusunda birden fazla melek var.Melek ve Neşe nin fallar çıktı kızlar bilginiz olsun hemde tarihi tarihine