Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim Fal kutusunda baktrdğım bütün fallar patladı.Cidden artk bedava baksalar fal atmam.Fal sepetinin yorumcularina kizip oraya dadanmstm ama bu kadar da pembeci olunmaz yahu dimi!!!Bu sitedeki falcıların falları şöyle çıktı böyle çıktı diyenlere biraz şaşırıyorum. Ben sadece zamanında Efsunlu'nun falından biraz memnun kalmıştım, dedikleri çıkmadı ama baktığı falda hiç olmazsa dişe dokunur şeyler vardı.
Onun dışındaki birçok falcısı, özellikle Esmanur ve Melek Üstün... İsteyenlere bana yolladıkları falları gönderebilirim, yemin ediyorum sakız falında bile daha ayrıntılı ve suya sabuna dokunur şeyler yazar. Ben böyle bomboş, laf kalabalığından başka hiçbir şeye benzemeyen fallar görmedim hayatımda. Fallar resmen "canım çok mutlu olacaksın, hayatın çok güzel olacak, kısmetin açık, işlerin iyi, gözaydının var"larla dolu, başka da hiçbir şey yok. Bunun nesine çıktı çıkmadı denilebilir:)))
Yani pembecilikten ziyade şu. Hani insan fal baktırınca şöyle bir şey bekliyor "sizin bu kişiyle aranızda şöyle şöyle şeyler olmuş, şu an o kişinin hayatında şöyle şöyle şeyler var, sen şöyle yapmışsın, o böyle yapmış, bu durumlardan sonra kendisini şöyle hissetmiş, şu an düşünceleri bunlar bunlar ve şöyle şöyle şeyler olacak".Benim Fal kutusunda baktrdğım bütün fallar patladı.Cidden artk bedava baksalar fal atmam.Fal sepetinin yorumcularina kizip oraya dadanmstm ama bu kadar da pembeci olunmaz yahu dimi!!!
Peki bu falları atarken sorularını çok detaylı sorup bilgi veriyor musun, bir de ne falı baktırıyorsun? Efsunlu'yu ben de beğenmiştim.Denedin mi bilmiyorum, İsabella var o sitede bana bakilan fallar arasinda en iyisi oydu diyeblrim .Senin dedigin gibi yorumlamisti cunku.
Ben gecmis sayfalarda da falcılarin yorumlarini ve onlar hakkindaki gorusumu yazmstm.Efsunlu iyiydi.Melek Üstün karakter analizlerinde basariliydi.Esmanurun ise hicbir dedigi cikmadi.
Konuyu bu tarihte merak edip hortlattım bende galiba ama tarih ekim fallar ne alemde bende gaza gelip çoğuna fal attım bakalım :)
senin durumu merak ettim açıkçası fal tuttu da konuşmuyormusun yoksa ne durumdasın Alaçatı34Melek ve Neşe nin fallar çıktı kızlar bilginiz olsun hemde tarihi tarihine