Fal Kutusu Deneyimlerim (Yüzde Yüz Garantili)

tarih olarak ekim sonunu mu verdi size de acaba?

tarih olarak ekim sonunu mu verdi size de acaba?
Zeynep Nehiroğlu Kasım ayı dedi..
Melek Üstün Ekim sonu dedi..
Neşe Erarslan 3-4 hafta sonra dedi.
Zeynep ile Neşe'nin tarihler aynı gibi zaten Melek üstün'ün falı dediğim gibi ilk salladı sonra yazdı falan ne kadar doğru baktı bilemem..

bana da hep ekim sonu-kasım dediler
burda konuştuğum 2 kişiye de hep böyle demişler
ben o yüzden artık inanamıyorum. hepimize aynı tarihleri veriyolar. neden? en yakın tarih o çünkü. hepimizin aynı tarihlerde barışması olası mı yahu?

Topluca barışalım ne güzel olur
Bu tarihi bekleyip yine fala gelsinler diye demek ki.. ama ben başka sitelerde de baktırıyorum 1 aydır genelde bana hep kasım deniyor.. Kimisi barışıp devam edeceksiniz diyor bir kaç kişi de konuşacaksınız sen istemeyeceksin ve ipler kopacak diyor.. Bu fal işi yanlış ama tutku işte garip..

Bende biten ilişkim için baktırmak istiyorum da Sema Ablaya ne falı atmamı önerirsin?
Rezzan Ablaya bende baktırdım bakalım ne kadar tutarlı olacak fallar..

wicca nın kahvesinden çok memnun kaldım ama bu fal olayı enerji işi gibi...bilemem yani..

Bende biten ilişkim için baktırmak istiyorum da Sema Ablaya ne falı atmamı önerirsin?
Rezzan Ablaya bende baktırdım bakalım ne kadar tutarlı olacak fallar..
canım fal kutusunda en iyi kahve falı sanırım ..katina belirli kişilerde tutarlı...bu fal işi saçma kafam döndü..beklemedeyim kimseye atmam..

valla ben de isterim topluca barışmayı :)
ama iyice ümitlendim. fos çıkacak diye ödüm patlıyo

tarihlere takmayın derim önemli olan barışmak veya görüşmek yani bi iletişimin olması....tarihte patlayan bi sürü falcı var zaten falımpir iişlem konusu hariç bazı şeyleri çok iyi biliyor..hemde 20 30 lira ya ...

eveeet. bugün ekim ayının 2. haftasının son günü. görüşme falan olmadı. burcu özsoy'un falının yarısı gitti.

haftaya da falın kalan yarısı gider.
ondan sonraki hafta da diğer falcıların falları patlar.
ben de umut ettiğimde kalırım :)

ha bu arada yazmadığım 1-2 fal daha varmış. onları da yazayım. hepsi burda dursun. patladıkça gelirim :)

falkutusu
damla: önümüzdeki 15 gün içinde sana pişmanlık ile gelecek demiş. fala 11 ekimde baktığı için 26sına kadar gelmesi gerek

wicca: bu ay bitmeden sana adım atacak

uniques: 6 kasıma kadar tekrardan başlayacaksınız

vicca bu kadar mı demiş analizleri genelde çok iyi...

vicca bu kadar mı demiş analizleri genelde çok iyi...
yok bu kadar değil tabi başka şeyler de yazmış ama bana hiç doğru düzgün analiz yapmamış :) ne ayrılık sebebi ne kişilik ne de çocuğun düşünceleri, hiçbirinden bahsetmemiş. uyumlu bir çiftsiniz, şu an pişman, seni seviyor falan filan demiş. bir takım kararlar alacağımızı söylemiş. ben hiç memnun kalmadım açıkçası

katina mı atmıştın katinada bende beğenmedim...

Ben Sema Abla'ya kahve falı attım 1 saat önce bu beklediğin analizleri yaptı bana. Özellikle şuan onun kafasından geçebileceğini düşündüğüm şeyleri dedi.. ve geri döneceğini de şu şu olayları yaşadıktan sonra dönecek diye güzelce anlatmış ki tutarlı geldi ama tarih vermedi soru kısmında sordum.

bu fal işi garip bi durum kişiye göre değişiyor ben fal kutusundaki çoğunun analizleri iyiydi...bilemiyorum...

katina mı atmıştın katinada bende beğenmedim...
aynen katina attım. ben sadece binnaz ablada ebru hanıma kahve attım, gerisi hep katina

sema abla benim aklımdaydı aslında. çünkü konu sahibinin de tarihi direkt bilmiş. 3-4 ay sonrasına tarih vermiş ve gerçekleşmiş yani.
ama sonra unuttum. sonra da bir sürü insana baktırdım. bu ay binnaz ablada asenatı çevrimiçi yakalamadığım sürece fal atmayı planlamıyorum :)
tarih olarak ekim sonu mu dedi o da? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…