tarih olarak ekim sonunu mu verdi size de acaba?Ayrıldığım için Fal kutusunu yeni denemeye başladım;
Zeynep Nehiroğlu'na kahve attım; analizler çok iyiydi karşı tarafın çok absürd huylarını bildi.. tarih tutar mu bilmem geri dönüş olacak bekle sen sakın bir şey yapma dedi..
Melek Üstün'e kahve attım; fal resmen kopyala yapıştırdı. ona ilgi gösterir güvenirsen sana açılacak.. gibi şeyler. benim sorumla alakası yok dedim "pardon yanlışlık oldu yeniden yorumladım" dedi sonraki yorumu tutarlıydı doğruydu benzer bir tarih verdi.
Neşe Erarslan'a katina attım; Bizim birlikteliğimizi yaşadıklarımızı çok iyi analiz etti ve dönüş olacağını söyledi benzer tarih verdi..
Bunlar tutar mı bilmem. Fal kutusunda kredim var biten ilişkim ile ilgili kime ne falı atayım sizce?
Sema Abla'nın hangi falı tuttu acaba?
Zeynep Nehiroğlu Kasım ayı dedi..tarih olarak ekim sonunu mu verdi size de acaba?
bana da hep ekim sonu-kasım dedilerZeynep Nehiroğlu Kasım ayı dedi..
Melek Üstün Ekim sonu dedi..
Neşe Erarslan 3-4 hafta sonra dedi.
Zeynep ile Neşe'nin tarihler aynı gibi zaten Melek üstün'ün falı dediğim gibi ilk salladı sonra yazdı falan ne kadar doğru baktı bilemem..
Topluca barışalım ne güzel olurbana da hep ekim sonu-kasım dediler
burda konuştuğum 2 kişiye de hep böyle demişler
ben o yüzden artık inanamıyorum. hepimize aynı tarihleri veriyolar. neden? en yakın tarih o çünkü. hepimizin aynı tarihlerde barışması olası mı yahu?
Bende biten ilişkim için baktırmak istiyorum da Sema Ablaya ne falı atmamı önerirsin?K
sorma canım sevince yapacak birşeyin kalmıyor allah hepimizin yardımcısı olsun insallah. Kızlar bana sorarsanız falı cıkmıs biri olarak söylüyorum bana mayıs ve haziranda bakılıp eylülde barısacaksınız diyen fal kutusundan sema abla fal sepetiydi yanlıs hatırlamıyosam rezzan abla oldu. Hatta fallarını hic begenmemistim abarttılar demistim hepsini kaydetmisim okuyunca sok oldum. Demem o ki cıkmıyor diye kestirip atmayın en azımdan not defterine kaydedin bekleyin tarihleri. Belkide cıkıyor siz farketmiyorsunuz. Umut baglamayın tabiki fal bu ucu acık ama inancsızda baktırmayın enerjibizi düsürüp morallerinizi bozmayın. Bana sorsrsanız bu ikisini deneyim derim.işle alakalu dün semaya attım 20sine tarih verdi bakalım oda cıkacakmı cıkarsa size yazarım
wicca nın kahvesinden çok memnun kaldım ama bu fal olayı enerji işi gibi...bilemem yani..Ayrıldığım için Fal kutusunu yeni denemeye başladım;
Zeynep Nehiroğlu'na kahve attım; analizler çok iyiydi karşı tarafın çok absürd huylarını bildi.. tarih tutar mu bilmem geri dönüş olacak bekle sen sakın bir şey yapma dedi..
Melek Üstün'e kahve attım; fal resmen kopyala yapıştırdı. ona ilgi gösterir güvenirsen sana açılacak.. gibi şeyler. benim sorumla alakası yok dedim "pardon yanlışlık oldu yeniden yorumladım" dedi sonraki yorumu tutarlıydı doğruydu benzer bir tarih verdi.
Neşe Erarslan'a katina attım; Bizim birlikteliğimizi yaşadıklarımızı çok iyi analiz etti ve dönüş olacağını söyledi benzer tarih verdi..
Bunlar tutar mı bilmem. Fal kutusunda kredim var biten ilişkim ile ilgili kime ne falı atayım sizce?
Sema Abla'nın hangi falı tuttu acaba?
canım fal kutusunda en iyi kahve falı sanırım ..katina belirli kişilerde tutarlı...bu fal işi saçma kafam döndü..beklemedeyim kimseye atmam..Bende biten ilişkim için baktırmak istiyorum da Sema Ablaya ne falı atmamı önerirsin?
Rezzan Ablaya bende baktırdım bakalım ne kadar tutarlı olacak fallar..
valla ben de isterim topluca barışmayı :)Topluca barışalım ne güzel olur
Bu tarihi bekleyip yine fala gelsinler diye demek ki.. ama ben başka sitelerde de baktırıyorum 1 aydır genelde bana hep kasım deniyor.. Kimisi barışıp devam edeceksiniz diyor bir kaç kişi de konuşacaksınız sen istemeyeceksin ve ipler kopacak diyor.. Bu fal işi yanlış ama tutku işte garip..
hümada mı ekim sonu kasım dedi:))valla ben de isterim topluca barışmayı :)
ama iyice ümitlendim. fos çıkacak diye ödüm patlıyo
yok o 2 ay içinde dedi, biraz daha uzun :)hümada mı ekim sonu kasım dedi:))
bencede iki ay içinde o zaman :)yok o 2 ay içinde dedi, biraz daha uzun :)
binnaz abladan beklediğim fal da geldi. buraya yazayım. vakit geldiği zaman hepsi patlayacak mı çıkacak mı görürüz.
falkutusu
melek üstün: ekim ayında aranızda iletişim olacak. kasım ayı aşkını daha iyi noktalara taşıyacaksın
neşe eraslan: ekim ayı bitmeden görüşmelere başlayacaksınız
esmanur: ekim ayı içinde bir karşılaşma ya da buluşma olacak, bu görüşmeden sonra çok daha güçlü duygularla yeniden yakınlaşacaksınız
binnaz abla
burcu özsoy: ekimin 3. haftası gibi iletişime geçeceksiniz diye yorumladı. bi sorumu cevaplarken de ekimin 2. haftasında görüşmeniz var dedi
ebru iyihuylu: 3 rakamı içeren bir süreçte buluşma olacak dedi. bu ayın 3ü, 13ü gibi şeyler olabileceği gibi 3 ay sonrası hatta mart ayı da olabilirmiş. özellikle kasım ayında aşk konusunda şans kapılarım aralanacakmış
hadi bakalım… ya hepsi birden patlayacak ya da hepsi çıkacak gibi bi şey
vicca bu kadar mı demiş analizleri genelde çok iyi...ha bu arada yazmadığım 1-2 fal daha varmış. onları da yazayım. hepsi burda dursun. patladıkça gelirim :)
falkutusu
damla: önümüzdeki 15 gün içinde sana pişmanlık ile gelecek demiş. fala 11 ekimde baktığı için 26sına kadar gelmesi gerek
wicca: bu ay bitmeden sana adım atacak
uniques: 6 kasıma kadar tekrardan başlayacaksınız
yok bu kadar değil tabi başka şeyler de yazmış ama bana hiç doğru düzgün analiz yapmamış :) ne ayrılık sebebi ne kişilik ne de çocuğun düşünceleri, hiçbirinden bahsetmemiş. uyumlu bir çiftsiniz, şu an pişman, seni seviyor falan filan demiş. bir takım kararlar alacağımızı söylemiş. ben hiç memnun kalmadım açıkçasıvicca bu kadar mı demiş analizleri genelde çok iyi...
katina mı atmıştın katinada bende beğenmedim...yok bu kadar değil tabi başka şeyler de yazmış ama bana hiç doğru düzgün analiz yapmamış :) ne ayrılık sebebi ne kişilik ne de çocuğun düşünceleri, hiçbirinden bahsetmemiş. uyumlu bir çiftsiniz, şu an pişman, seni seviyor falan filan demiş. bir takım kararlar alacağımızı söylemiş. ben hiç memnun kalmadım açıkçası
Ben Sema Abla'ya kahve falı attım 1 saat önce bu beklediğin analizleri yaptı bana. Özellikle şuan onun kafasından geçebileceğini düşündüğüm şeyleri dedi.. ve geri döneceğini de şu şu olayları yaşadıktan sonra dönecek diye güzelce anlatmış ki tutarlı geldi ama tarih vermedi soru kısmında sordum.yok bu kadar değil tabi başka şeyler de yazmış ama bana hiç doğru düzgün analiz yapmamış :) ne ayrılık sebebi ne kişilik ne de çocuğun düşünceleri, hiçbirinden bahsetmemiş. uyumlu bir çiftsiniz, şu an pişman, seni seviyor falan filan demiş. bir takım kararlar alacağımızı söylemiş. ben hiç memnun kalmadım açıkçası
bu fal işi garip bi durum kişiye göre değişiyor ben fal kutusundaki çoğunun analizleri iyiydi...bilemiyorum...Ben Sema Abla'ya kahve falı attım 1 saat önce bu beklediğin analizleri yaptı bana. Özellikle şuan onun kafasından geçebileceğini düşündüğüm şeyleri dedi.. ve geri döneceğini de şu şu olayları yaşadıktan sonra dönecek diye güzelce anlatmış ki tutarlı geldi ama tarih vermedi soru kısmında sordum.
aynen katina attım. ben sadece binnaz ablada ebru hanıma kahve attım, gerisi hep katinakatina mı atmıştın katinada bende beğenmedim...
sema abla benim aklımdaydı aslında. çünkü konu sahibinin de tarihi direkt bilmiş. 3-4 ay sonrasına tarih vermiş ve gerçekleşmiş yani.Ben Sema Abla'ya kahve falı attım 1 saat önce bu beklediğin analizleri yaptı bana. Özellikle şuan onun kafasından geçebileceğini düşündüğüm şeyleri dedi.. ve geri döneceğini de şu şu olayları yaşadıktan sonra dönecek diye güzelce anlatmış ki tutarlı geldi ama tarih vermedi soru kısmında sordum.