Fal Kutusu Deneyimlerim (Yüzde Yüz Garantili)

bir karşılaşma anı yaşadık cnm özelden yazayım buradan yazmayayım sana konuyu o zaman neden wicca'nın falı bana olumlu geldi daha net anlamış olursun

şuana kadr birtek Wicca dan memnun kaldım diyebilirim pembe tabloların aksine o kdr fal baktırdım herkes adım atack dedi. bu kadın hatırlamadı ama emin de değil sen yazmalısın diyor
o zaman ben de wiccaya atayım bu kadar pembe yorum almak beni rahatsız etti sırf mutlu olup daha çok atalım diye yapıyolarmış gibi

Wicca süper biraz zaman geçsin katinada atarım kesin..Melek üstün ve wicca...Param olunca Berili de deniyeceğim o ayrı:)))

damla ya kahve falı baktırdım ve oda gayet güzel ve durumuma uygun bir yorum yapmış hatta şunları yazmış

canım bu erkek ıle guzel bır ılıskınız olabılır ama bu erkek ılk once senı hatırlamalı

oda demıs aaa ne guzel bır kız ama sneı tanımıyor

sosyal medyayı aktıf kullanan bırısı degıl aslında

sen ona mesaj atmlaısın konusmlaısın o sneı hatırladıktan sonra bulusmk ısteyecek

ama su an sana adım atacak dersem yalan olur ılk adımı sen atmalısın ve kendını tanıtmalısın

zaten senı gorse hemen hatırlar canım

Canım benim fincanını çevirdiğimde iki kişinin karşılıklı olarak görüştüğünü

ve bir şeyleri aydınlatmaya çalıştıklarını görüyorum.

Bu kişinin senin hoşlandığın kişi olduğunu hissediyorum,

AYRICA BUGÜN ÜCRETSİZ ATTIĞIM KAHVE FALİNDA İÇİNDE H HARFİ GEÇEN Bİ KADIN SİZE DUA EDİYOR DEMİŞ..ANNEM))) ŞAŞIRTTI DOĞRUSU...

iyice okuduğumuzda zeynep nehiroğluda aynı cevapları ve mesajları vermiş sana aslında...

wicca canım bugün keşfettik...

burda wiccayi övdüler en son. sen kime attın?

kızlar esmanura attım. ilk efsunluya atmıstım gecen gunlerde ama hic begenmeyince iade ettiler kredimi onunla da esmanura attım. fena degildi ama fazla ablam tatlım hayatım guzelim. yok blöf yapıyor sana, sen onun aklındasın, seni cok seviyor, cok dusunuyor falan filan dedi. tabii bunları ben soru sordugum zmn yazdı. asıl fala bakarken de sanki yeni bir kisi varmıs da onunla olan arkadaslıgım ask a donusuyormus gibi anlatmıs. o yuzden soru sorma geregi hissettim bu kisi benim uc yıllık eski sevgilim yeni biri degil diye. cunku falda aranızdaki arkadaslık aska donusecek bırbırınıze acılacaksını z falan demis. acıkcası begenmedim. herkese oldugu gibi bana da ekim sonu tarih verdi buna da itiraz etmek isterdim ama ikinci kere itiraz edersem de site beni ne kadar ciddiye alır bilmiyorum ne yapsam yani. iki seferdir sacma fallar cıkıyor. 75 kredim varmıs su an. birine baktırabilirsem yarın baktırıp app i silmeyi dusunuyorum.

Soru sorarken açık olun derim 3 yıllık eski sevgilim gibi net olmalısınız derim yada belki böyle bir arkadaşlığınız olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…