- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 39
hayır tabii ki youtubetan dediğim kiiişileri dinlemeni tavsiye ederim...püfff yani tüm dünya bu ay sonunda eski sevgilisiyle barışacak öyle mi…
bir karşılaşma anı yaşadık cnm özelden yazayım buradan yazmayayım sana konuyu o zaman neden wicca'nın falı bana olumlu geldi daha net anlamış olursunöyle bi durum var mı gerçekten hatırlaması gereken bi şey yaşanmışmıydı ki..seni görmüşmüydü bence platonikte söyledikleri gayet olumlu deneyebilirsin bi adım atmalın bencede...olumlu olsun olmasın denemekten zarar çıkmaz derim ben kafan rahat eder hiç olmazsa...gelişmeleri paylaşırsın dimi...???
Tabii ki istersen anlatabilirsin..bir karşılaşma anı yaşadık cnm özelden yazayım buradan yazmayayım sana konuyu o zaman neden wicca'nın falı bana olumlu geldi daha net anlamış olursun
yazdım cnm özeldenTabii ki istersen anlatabilirsin..
o zaman ben de wiccaya atayım bu kadar pembe yorum almak beni rahatsız etti sırf mutlu olup daha çok atalım diye yapıyolarmış gibişuana kadr birtek Wicca dan memnun kaldım diyebilirim pembe tabloların aksine o kdr fal baktırdım herkes adım atack dedi. bu kadın hatırlamadı ama emin de değil sen yazmalısın diyor
benm durum cidden karışık diğerleri bana ondan yana tablo çizerken wicca direk sen adım atmalısın dedio zaman ben de wiccaya atayım bu kadar pembe yorum almak beni rahatsız etti sırf mutlu olup daha çok atalım diye yapıyolarmış gibi
en iyisi ben susayım konuyla hiç alakam yok ikidir saçma saçma konuşuyorumhayır tabii ki youtubetan dediğim kiiişileri dinlemeni tavsiye ederim...
bende bikaç gün sonra wiccaya katina atacağım:))damlaya katina attım bu aralık yeter bu kadr fal :) haftaya bir de wiccaya kahve atmak istiyorum bakalm :)
wicca canım bugün keşfettik...kızlar kahve ictim kapattım simdi kime gondrsem??
burda wiccayi övdüler en son. sen kime attın?kızlar kahve ictim kapattım simdi kime gondrsem??
iyice okuduğumuzda zeynep nehiroğluda aynı cevapları ve mesajları vermiş sana aslında...zeynep nehiroğluna tarot baktırdım.
Kartların ondan beklediğin haberi alacağını onunla aranda bir iletişim kurulacağını söylüyor.
Sen duygularının yol almasına izin ver ve hislerine göre yaşamana izin ver fazla düşünüp olayı
İçselleştirme içinden geldiği gibi davran onunla iletişimini geliştir,
Onunla ilişkin Bu ekim ayında gerçekleşecek senin bu konuda şanslı sürecin o zaman görünüyor.
dedi bakalım ne olck :)
wicca canım bugün keşfettik...
burda wiccayi övdüler en son. sen kime attın?