- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen soru sorunca oyle net yazdım. ama falı gonderirken bir sey sormadım da yazmdım da o da sanki yeni biriymis gibi yazmıs.Soru sorarken açık olun derim 3 yıllık eski sevgilim gibi net olmalısınız derim yada belki böyle bir arkadaşlığınız olacak..
ya herkese ekim sonu demeleri hiç hoşuma gitmedi. ilk baktırdığımda ciddiye aldım hele hele bikaç falda hep ekim diyince rahatladım ama hepimize ekim sonu diyip duruyolar. resmen inanasım kalmadı artıkkızlar esmanura attım. ilk efsunluya atmıstım gecen gunlerde ama hic begenmeyince iade ettiler kredimi onunla da esmanura attım. fena degildi ama fazla ablam tatlım hayatım guzelim. yok blöf yapıyor sana, sen onun aklındasın, seni cok seviyor, cok dusunuyor falan filan dedi. tabii bunları ben soru sordugum zmn yazdı. asıl fala bakarken de sanki yeni bir kisi varmıs da onunla olan arkadaslıgım ask a donusuyormus gibi anlatmıs. o yuzden soru sorma geregi hissettim bu kisi benim uc yıllık eski sevgilim yeni biri degil diye. cunku falda aranızdaki arkadaslık aska donusecek bırbırınıze acılacaksını z falan demis. acıkcası begenmedim. herkese oldugu gibi bana da ekim sonu tarih verdi buna da itiraz etmek isterdim ama ikinci kere itiraz edersem de site beni ne kadar ciddiye alır bilmiyorum ne yapsam yani. iki seferdir sacma fallar cıkıyor. 75 kredim varmıs su an. birine baktırabilirsem yarın baktırıp app i silmeyi dusunuyorum.
Sema abla bana çok kötü bi fal attı çok kötüydü hatta özür dileyip tekrar baktı...bu herkese farklı sanırım bi denemen lazım derim...ilk sayfaya baktım da mayısta bakanlar hep haziran güzel geçicek demişler, klasik taktik bu galiba. ama bi tek sema abla mayısta bakıp 3-4 ay sonra barışcaksınız demiş, konu sahibi de eylülde barıştı bildiğim kadarıyla.
ona mı atsam?
Bana Sema abla dahil hepsi ekim sonu diyorlar bilemiyorum...Sema abla bana çok kötü bi fal attı çok kötüydü hatta özür dileyip tekrar baktı...bu herkese farklı sanırım bi denemen lazım derim...
o zaman burda 4ümüzün de ekim sonunda sevdiğiyle mutlu olması gerekiyo. sence gerçekleşir mi bu? bence olmaz basbaya. boşuna para verdik sankiBana Sema abla dahil hepsi ekim sonu diyorlar bilemiyorum...
wiccanın analizi gerçekten iyi çok tuttum ama tarih aynı dedi bu ay sonu çok ilginç olursa tutarsa yazıcam zaten ...Farklı tarih veren olmadı ekim sonu kasım başı gibi..o zaman burda 4ümüzün de ekim sonunda sevdiğiyle mutlu olması gerekiyo. sence gerçekleşir mi bu? bence olmaz basbaya. boşuna para verdik sanki
en azından birimiz aralık falan olsaydı
aynen ben de o yuzden hic soru sormadım basta, sonra cok genel baktı ben de soru sordum ki fal bosa gitmesin bari diye. sacma bir faldı bosa gitti paramkizlar üzgünüm ama bu sitedekilerin hepsi tirt tecrübeye sabit kesinlikle sordugunuz sorudan yuruyorlar :)
Falcıların hepsi öyledir ki yüzyüze görenler bile o yüzden ben garipsemedim olayı..
aynen ben de o yuzden hic soru sormadım basta, sonra cok genel baktı ben de soru sordum ki fal bosa gitmesin bari diye. sacma bir faldı bosa gitti param
FALımpire attığım katinada medyum çare işi özel işleme filan getirmiş hemen durum analizi bile arada bi işlem gerekirmiş miş miş beni unutsun ama işlemlerle geri getiricek biri değilim...Onun yerine dua okur ALLAH tan isterim daha iyi..hiç bulaşmadım bulaşmam da kalan kredimle tarot baktırıp sıyrılacağım siteden...
Paragözden ziyade büyücü işlem filan diyor yapamam öyle şeyler kalan kredimle herapunzele tarot attım..bakalımay o site zaten hic güven vermiyor bana birde böyle bir fal atip senin enerjini begendim sunada bakalim bla bla paragözleri hic sevmem!!