- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda bana da sana da hatta yanlış anlamadıysam @sabahvesen 'e de ekim sonu demişler. böyle olunca uyduruyolar mı demedim değilBURÇLARINIZI DİNLEYİN DERİM O YÜZDEN HEP EKİM SONU DİYOLARLAR SANIRIM.ARTIK KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİR YÜKSELENİNE VS İŞTE ÖZEL BAKIM GEREKTİRİR..
evet canım ekim son haftası burçlara göre yorum yapıyorlar youtubeta ruh rehberi diye bi kanal var onu dinle derim..bi de su karakuş dinçer güner baktımda hep ekim sonu diyor..burda bana da sana da hatta yanlış anlamadıysam yazarhanim35 'e de ekim sonu demişler. böyle olunca uyduruyolar mı demedim değil
o zaman pek hoşuma gitmedi. hepimiz aynı burcuz diye hepimiz ekim sonunda barışcaz mı yani?evet canım ekim son haftası burçlara göre yorum yapıyorlar youtubeta ruh rehberi diye bi kanal var onu dinle derim..bi de su karakuş dinçer güner baktımda hep ekim sonu diyor..
ekim ayındayız en kısa vade diye sanırımburda bana da sana da hatta yanlış anlamadıysam yazarhanim35 'e de ekim sonu demişler. böyle olunca uyduruyolar mı demedim değil
Ayni burc muyuz ki ?Ben boğayım sevgilim oğlak,,,o zaman pek hoşuma gitmedi. hepimiz aynı burcuz diye hepimiz ekim sonunda barışcaz mı yani?
yorumlarını bizimle paylaşırmısın.çünkü bu masraf ağır gelmeye başladı hiç çıkan falın oldu mu meselaWicca sadece kahve ve katina bakıyor diğerleri gibi 3 falda da aktif olmadığı için bakalım belki sadece yeteneği olan falı bakabiliyordur diye katina yollayacağım kendisine ne diyecek
kadın bana direk yaz dedi
kuzum baktıgım zaman sımdı bu erkek ıle karsıklı begenı olmus evet o sneı hatırlamamıs profılını herkese acık yapmalısın
faceden falanda eklemelısın cunku senın oldugunu anlamalı
aslında bır begenı olmus ama sen mısın emın de olammıs o yuzden takıp etmmıs
bu erkek ıle bır konusmanız olacak ama bu ortamı sen yarat ne bılım mesaj at
benı hatırladınmı yaz falında bu sekılde senın adım atman gerektıgını soylemıs
karsılıklı begenı cıkmıs ama kuzum
Tabiki,korkuların da yok değil,ama kimin yok ki
o yuzden ılk adımı atmalısın ve konusmak ıcın yazmalısın kuzum
kuzum baktıgım zaman sımdı bu erkek ıle karsıklı begenı olmus evet o sneı hatırlamamıs profılını herkese acık yapmalısın
ha aynı burç değiliz o zaman burçlara göre yapıyolar diyip hepimize ekim sonu diyince ben de aynı burcuz sanmıştım ama en kısa vade diye olabilir ciddenAyni burc muyuz ki ?Ben boğayım sevgilim oğlak,,,
Platonik bi durummu senin durumun...
hayir burc durumlarinda yeni ay dolunay filan var ona gore bakiyorlarha aynı burç değiliz o zaman burçlara göre yapıyolar diyip hepimize ekim sonu diyince ben de aynı burcuz sanmıştım ama en kısa vade diye olabilir cidden
püfff yani tüm dünya bu ay sonunda eski sevgilisiyle barışacak öyle mi…hayir burc durumlarinda yeni ay dolunay filan var ona gore bakiyorlar
evet platonik cnmPlatonik bi durum mu senin ki ????
öyle bi durum var mı gerçekten hatırlaması gereken bi şey yaşanmışmıydı ki..seni görmüşmüydü bence platonikte söyledikleri gayet olumlu deneyebilirsin bi adım atmalın bencede...olumlu olsun olmasın denemekten zarar çıkmaz derim ben kafan rahat eder hiç olmazsa...gelişmeleri paylaşırsın dimi...???şuana kadr birtek Wicca dan memnun kaldım diyebilirim pembe tabloların aksine o kdr fal baktırdım herkes adım atack dedi. bu kadın hatırlamadı ama emin de değil sen yazmalısın diyor