- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 39
Sen kimleri beğeniyosun kime atıyosun ki nerden gerçekte mi?Ben böyle düsünmüyorum. Hisli bir falci cok az bilgiyle nokta atisli bir yorum yapabilmeli ki ben böyle bir iki yorumcuyla karsilastimda.
Ben orada Damla ve Neseyi begenmistim ama bir kere öyle sacma baktilarki sogudum oradan ucuz ama tamamen sallamasyon.
Ben böyle düsünmüyorum. Hisli bir falci cok az bilgiyle nokta atisli bir yorum yapabilmeli ki ben böyle bir iki yorumcuyla karsilastimda.
Evet damla dün bana da çok iyiydi bi de wicca çok doğru tespitleri vardı aynı benimkinin özelliklerini anlatmış sanki..iş geleceğe gelince hepsi tırttır tutan oldumu verdiği tarih çıkan bi falcı.
yüzyüze dahil bende olmadı ..
Ben orada Damla ve Neseyi begenmistim ama bir kere öyle sacma baktilarki sogudum oradan ucuz ama tamamen sallamasyon.
Sen kimleri beğeniyosun kime atıyosun ki nerden gerçekte mi?
Paragözden ziyade büyücü işlem filan diyor yapamam öyle şeyler kalan kredimle herapunzele tarot attım..bakalım
benim yüzyüze baktirma imkanim pek yok cünkü yurtdisinda yasiyorum. Ama Türkiyeye geldigimde bulursam baktiririm.
Benim sevdiklerim sunlar:
Kahve: Geysu (tellwe), Sezgi Candan (E-Mail)
Katina: Hüma ve Asenat (Binnaz Abla)
Birde Selena var ama onda kararsizim nedense. Baktigi fal güzeldi ama nedense enerjilerimiz uymadi sanirim.
Tellwedeki yesilcingeneyede baktirilabilir bence.
sanmiyorumki büyü falanda yapsinlar islem adi altinda insanlari kandiriyorlar iste yazik.
Büyü filan yapacakları yokta ben yine de sevmedim adı geçince bile soğudum ne gerek var..Fal bence enerji meselesi çoğunun kötü bakmış dediği fallar fal kutusunda tarih bölümü hariç bana doğru geldi...analizleri iyi yanibenim yüzyüze baktirma imkanim pek yok cünkü yurtdisinda yasiyorum. Ama Türkiyeye geldigimde bulursam baktiririm.
Benim sevdiklerim sunlar:
Kahve: Geysu (tellwe), Sezgi Candan (E-Mail)
Katina: Hüma ve Asenat (Binnaz Abla)
Birde Selena var ama onda kararsizim nedense. Baktigi fal güzeldi ama nedense enerjilerimiz uymadi sanirim.
Tellwedeki yesilcingeneyede baktirilabilir bence.
sanmiyorumki büyü falanda yapsinlar islem adi altinda insanlari kandiriyorlar iste yazik.
Bakan kimdi ki 16 tl derin sezen miya bana en son baktıkları falın gerçekleşmesi imkansız, dünya tersine dönse olmayacak bir şey. şikayet ettim ama tık yok. iade bekliyodum yapmadılar. ucuz da değildi ha 16 tl mi ne vermiştim. sinir oldum
zeynep nehiroğluBakan kimdi ki 16 tl derin sezen mi
Bana da doğru düzgün fal atamamıştı.benim wiccada katinam var ve bu son..bakalımBakan kimdi ki 16 tl derin sezen mi
iyi yapmıssın canım inandırıcılıgı kalmadı cunkuBEN ŞİMDİ OTURDUM Bİ GÜZEL MESAJ GÖNDERDİM ONLARA KADINLAR BU KONULARI ARKADAŞLARIYLA PAYLAŞIYOR NİYE HERKESE BU AY SONU DİYOSUNUZ BU İŞTE MEMNUNİYET ÖNEMLİ FALCILARINIZI UYARIN..DEDİM!!!
Sizde yazın canım yazık paracıklarımıza..ben bu olayı kapattım çok nadir eğlencesine atarım ..bu ay battım zaten..iyi yapmıssın canım inandırıcılıgı kalmadı cunku
Kupon bölümü var orda FLKTS30 yaz 30 puan veriyor canım :)ya kızlar bır sey sorucam benim 75 kredim var promosyon kodu falan diyor o ne 5 kredi icin tekrar 100lük paket almak istemiyorum bir yolu yok mu
ayy harika cok sevindim!!!!! cok tesekkur ederimKupon bölümü var orda FLKTS30 yaz 30 puan veriyor canım :)
Oldu mu???yaptın mı?ayy harika cok sevindim!!!!! cok tesekkur ederim
Fal mı atıcaksın son kez:))))Oldu mu???yaptın mı?