Fal Kutusu Deneyimlerim (Yüzde Yüz Garantili)

Sen kimleri beğeniyosun kime atıyosun ki nerden gerçekte mi?

Sen kimleri beğeniyosun kime atıyosun ki nerden gerçekte mi?

benim yüzyüze baktirma imkanim pek yok cünkü yurtdisinda yasiyorum. Ama Türkiyeye geldigimde bulursam baktiririm.

Benim sevdiklerim sunlar:

Kahve: Geysu (tellwe), Sezgi Candan (E-Mail)
Katina: Hüma ve Asenat (Binnaz Abla)
Birde Selena var ama onda kararsizim nedense. Baktigi fal güzeldi ama nedense enerjilerimiz uymadi sanirim.
Tellwedeki yesilcingeneyede baktirilabilir bence.

Paragözden ziyade büyücü işlem filan diyor yapamam öyle şeyler kalan kredimle herapunzele tarot attım..bakalım

sanmiyorumki büyü falanda yapsinlar islem adi altinda insanlari kandiriyorlar iste yazik.

GEYSU DA YOKMUŞ BU AYIN SONUNA KADAR ŞİMDİ BAKTIM TELLWEDE OKADAR FALCI VAR Kİ RESMEN PARA TUZAĞI BEN HEPSİNE İNANCIMI YİTİRDİM.DAHA ÖNCE YAMİBA DAN ATTIM ONLARDA SALLAMASYON ÇIKTI ÇIKMADI YANİ KOLAY KOLAY ATMAM YANİ...

Büyü filan yapacakları yokta ben yine de sevmedim adı geçince bile soğudum ne gerek var..Fal bence enerji meselesi çoğunun kötü bakmış dediği fallar fal kutusunda tarih bölümü hariç bana doğru geldi...analizleri iyi yani

Bu konuyu açan bayanın yorumları düpedüz doğru çıkmış zamanlama olmasada gelecekte yaşarsın bence iyi olanları var keşke berili deneseydim diyorum...Geleceği net olarak kimsenin bilemeyeceği inancındayım..

ya bana en son baktıkları falın gerçekleşmesi imkansız, dünya tersine dönse olmayacak bir şey. şikayet ettim ama tık yok. iade bekliyodum yapmadılar. ucuz da değildi ha 16 tl mi ne vermiştim. sinir oldum

BEN ŞİMDİ OTURDUM Bİ GÜZEL MESAJ GÖNDERDİM ONLARA KADINLAR BU KONULARI ARKADAŞLARIYLA PAYLAŞIYOR NİYE HERKESE BU AY SONU DİYOSUNUZ BU İŞTE MEMNUNİYET ÖNEMLİ FALCILARINIZI UYARIN..DEDİM!!!

FALİMPİR deki herapunzel çok iyi..ama işlem yapalım demeleri can sıkıcı...fal olayı bitmiştir benim için...fallar çıkarsa yazıcam size sizde yazın kızlar ....

BEN ŞİMDİ OTURDUM Bİ GÜZEL MESAJ GÖNDERDİM ONLARA KADINLAR BU KONULARI ARKADAŞLARIYLA PAYLAŞIYOR NİYE HERKESE BU AY SONU DİYOSUNUZ BU İŞTE MEMNUNİYET ÖNEMLİ FALCILARINIZI UYARIN..DEDİM!!!
iyi yapmıssın canım inandırıcılıgı kalmadı cunku

ya kızlar bır sey sorucam benim 75 kredim var promosyon kodu falan diyor o ne 5 kredi icin tekrar 100lük paket almak istemiyorum bir yolu yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…