Fal bakıyoruz

ya canim o zaman sende bana icinden gelenleri söylesen...
bir iki cümle...

ya tutmazsa sakın yazma da rezil olmayalım....kaydirigubbakcemile3

ilk içime doğan şey son zamanlarda bazı nedenlerden dolayı olduğundan farklı davranmak zorunda kaldığın oldu....yani bazı ortamlarda aslında yapmak ve söylemek istediklerin çok farklı ama sen başka türlü davranmak zorunda kalıyorsun ve iki vakit öncesine kadar yaşanan ya da kafana taktığın şeyden ötürü aklın çok karışmış ve bu düşünceyi atamıyorsun....zincirleri kırmak istiyorsun ama bir süre daha bu şekilde devam etmek zorundasın...birinin seni düşündüğünü de hissettim ama bu kadın mı erkek mi bilemem....onun da kafası senle meşgul....

bir iki cümle istedi yazdım....laelaelaelaelae
dalga geçmeyin yazdıklarımla.......

valla bunun üstüne ben sadece tanistigima memnun oldum medyum hanim diyebilirim...
senlen benlen en iyisi bi medyum bürosi acalim ne dersin... kaydirigubbakcemile5
baksana her dedigim cikiyor...

valla bunun üstüne ben sadece tanistigima memnun oldum medyum hanim diyebilirim...
senlen benlen en iyisi bi medyum bürosi acalim ne dersin... kaydirigubbakcemile5
baksana her dedigim cikiyor...

aslında bugün bir fala 30YTL alan kadınla tanışınca düşünmedim değil ama yok bacım ya....valla tutsa da tutmasa da bunlar zor işler....

ben de senle tanıştığıma memnun oldum..zaten hükümetten dolayı seni çok sevmiştim...şimdi ayrı bir seviyorum...a.s.

haklisin canim benim...
ay valla bende seni cok sevdim canim... Şeniz
neyse ya biz arada böyle birbirimize iki cümle atar egleniriz kendi aramizda....kaydirigubbakcemile5
bakma benim tuttu dedigime bi kelime bile tutmadi (tedbir aliyorum canim sonra bizi falci felan sanicaklar) kaydirigubbakcemile3

cimcime eses, sen ilk istediğinde ben gırgırına sana birşeyler yazmıştım canım, görmedin galiba....aynısını buraya da yazıyorum...Kedi:Teklifi simgeler. İşinle ilgili bir teklif alacaksın. Kabul etmeden önce iyi düşünmen gerekiyor.Dağ:Ödül demektir. Sonunda çalışmalarının karşılığını göreceksin. Ailen ve arkadaşların da seninle gurur duyacaklar.Yol:Bir devlet dairesiyle ilgili sorun yaşayacağını gösterir. Planlarını gerçekleştirmen için gerekli son engel burası olacak. Kararlılığınla bu engeli de aşacaksın.

ayrıca muradın inşallah olur, Allah gönlüne göre versin canım...sen hayırlısını iste...

Teşekkürler şekerim ay evlilik yokmu bee, yinemi evde kaldım yaa...

Teşekkürler şekerim ay evlilik yokmu bee, yinemi evde kaldım yaa...
evde kalmak diye birşey yoktur.....istememek vardır, uygun birini bulamamak vardır ya da aklını başına almak diye birşey vardır....:roflol:

kızlar, pazar günü şöyle kahve içsekte karşılıklı fal baksak ne güzel olurdu değil mi? maksat muhabbet olsun...

ay bana da faaaaaalkaydirigubbakcemile2

Kalp: Bebek demektir. Aileden ya da aileye yakın bir çift bebek sahibi olacak. Bu bebek, aileye neşe getirecek. Bulut:Üzüntü anlamındadır. Yaşayacağın bu üzüntü, kısa sürede bitecek. Çanta: Uzun zamandır görmediğin bir yakınına rastlayacağını gösterir. Bu kişiyle, hiç ummadığın bir yerde karşılaşacak ve çok sevineceksin. Çan: Sevdiğin kişiyle aranda önemsiz bir tatsızlık yaşanacağına işaret eder. Hoşgörün sayesinde kısa sürede bu tatsızlığı aşacaksınız.

bana kimse atmayacak mı birşeyler...hep ben atıyorum....

ben sayfanızı merakla okudum tek tek...ödül olarak bende fal alabilir miyim...

tabi ki de....

Taç: Mükafat anlamındadır. Emeklerin karşılığını bulacak. Büyük başarılara imza atacaksın. TÇadır: Sırları paylaşma anlamındadır. Yakın bir dostuna, kimseye anlatamadığın bir derdni anlatacak ve rahatlayacaksın. Gül: Ziyaret anlamına gelir. Kısa süreli bir yolculuğa çıkacak, akrabalarını ziyaret edeceksin.

çok teşekkürler..kaydirigubbakcemile5...başarıyı her zaman kıl payı kaçırdım...desene artık yakalıyorum:teytey:.

Bende isterem,bu gün tam fallığım valla a.s.

Hakim: İkilem içinde kalacağına işaret eder. İşinle ilgili bir konuda kafan karışacak ve karar vermekte zorlanacaksın. Keman: Evliliğe işarettir. Beraberliğin hızla evliliğe doğru ilerliyor. Artık kararını vermek zorundasın. Sandal: Yolculuk anlamına gelir. Deniz aşırı bir yere gitmen gerekecek. Başta istemeyerek çıkacağın bu yolculuktan memnun kalacaksın. Kadeh: Maddi kayıp anlamına gelir. Yeni tanıştığın biri tarafından dolandırılabilirsin. Yatırımlar yapmadan önce iyi düşün.

bilipte bana bakmayan top olsun inşallah.

Köprü: Yeni bir başlangıca işarettir. Farklı bir şehirde, yepyeni bir işe başlayacaksın. Bu yeni iş, kariyerinde önemli bir adım olacak. Ev: Zengin biriyle evleneceğini gösterir. Ömür boyu maddi refah içinde yaşayacaksın. Yelpaze: Fikir ayrılığına işarettir. Ailenle beraber vereceğiniz bir kararda yaşayacağınız fikir ayrılıkları sorun yaratabilir. Salıncak: Sükunet ve huzuru simgeler. Herşey yolunda gidiyor. Gereksiz kuruntulardan uzak dur. Yaşadığın anın keyfini sür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…