Fal bakıyoruz

falcıııııııı bacılaaaaaar
içimi kuruttunuz günlerdir aynı yere tıklamaktan yağlarım eridi be yav.
kim ne falına bakıyorsa banada baksın bi zahmet.
aşk,bakla,su,sallama farkatmez yeterki fal olsun be yav.
hadi gari.

doğru aldığım haber canımı sıktı ve bu sevdiğim kişi bu sıkıntının nedeni offfff inş ikincide doğru çıkar yeni aşk bulurum tşk çamaşırsuyu

bakıyorum tamam, senin günlerdir birşeyi beklemekten için kurumuş, ama nihayet bugün dileğin gerçekleşecek...çünkü ben sana da atacağım birşeyler....ama ne zaman olur bilemem, şimdi evde değilim....delikafadulden
benimde bi falcazıma bakabilcenmi acep?

eve gidince atarım sana da. işyerindeyim şimdi...

Ayakkabı: Sıkıntı anlamındadır. Kısa süreli bir sıkıntı yaşayabilirsin.

Kılıç: Tartışma anlamındadır. Bir dostunla yapacağın ufak bir tartışma canını sıkabilir. Bu dostunla aran bozulabilir. Pencere: Bereket ve kazanç anlamına gelir. Kuracağın bir ortaklık sayesinde parasal sıkıntıların sona erecek.

ya sana aslında başka birşeyler yazmıştım ama silindi.....bunla idare et artık..sonra bir daha bakarız...

benimde bi falcazıma bakabilcenmi acep?

Ayakkabı: Sıkıntı anlamındadır. Kısa süreli bir sıkıntı yaşayabilirsin. Bayrak: Sürpriz anlamına gelir. Arkadaşların seni oldukça şaşırtacak. Yelpaze: Fikir ayrılığına işarettir. Ailenle beraber vereceğiniz bir kararda yaşayacağınız fikir ayrılıkları sorun yaratabilir. Çekiç: Kırgınlık demektir. Ailenle aranda tatsız dialoglar geçecek. Ama bir aile yakını sizi barıştıracak.

kız çaçamır beni katakulliye getirme şöyle güzelce bi bak yav,
hadi ben niyetimi tuttum elin boşaldığında bakasın falıma be yav

buyur anacim iste sana fal...
birincisi icinde herkese yetecek kadar sevgi barindiran birisin...
ne olursa olsun asla rahatini bozmazsin...
seni sinirlendirmek kolay gibi görünsede sen kendini tutmayi bilirsin...
nisan ayinda cok güzel bir gelisme var bu gelisme uzun zamandir bekledigin bir olacak...
inanmadigin güvendigin birisi var ama tam emin degilsin... iste bu yil dogru düsündügünü göreceksin...

yetermi bacim valla 6. hissimi kullandim...
tutarmi tutmazmi bilemem gari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…