- 8 Aralık 2007
- 1.736
- 1
- 44
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
ya hayriniza benimde falima bakiverin
Biri bana fal baksın bakem çamaşırsuyucum sarı yazıları koyu renk yaparmısın gözükmüyor bacım=)
bundan sonrakileri öyle yaparım, ilk senin falından başlayım o zaman..
:ya ayrıca biri benimle de ilgilensin.....güya bu konuyu bana fal bakan biri olur diye açtım ama ben falcı bacı oldum çıktım....Pipo:Denizaşırı bir ülkeden misafir geleceğine işaret eder. Gelecek kişi, uzun zamandır görmediğin bir akraba. Birbirinizi görmekten mutlu olacak, neşeli vakitler geçireceksiniz.Yılan:Terfi edeceğin anlamına gelir. Uzun zamandır beklediğin olaylar gerçekleşecek ve istediğin mevkiye geleceksin.Kanat:Mektup alacağına işarettir. Bu mektup, uzun süredir ayrı kaldığın bir arkadaşından gelecek ve seni çok mutlu edecek.
bunu teknolojiye uyarla canım sende...msj gelecek ya da mail gelecek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ANA MEKTUP MU ?BANA MEKTUP GELMEYELİ 8 SENE OLDU CADIARZUKİMDEN ACEP=)SAOLASAN FALCI BACIkaydirigubbakcemile5
bunu teknolojiye uyarla canım sende...msj gelecek ya da mail gelecek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sevgili çamaşırsuyucum bacım 3 vakte kadar sağlık sorunlarına çözüm geliyor ..yakında kendini iyi hissedeceksin...bu arada yeni aldığın bakanlık mertebesinde nazar söz konusu çabuk göze geliyorsun aman dikkat....sarışın bir bayandan 2. El araba alman söz konusu=)hane iyi gözüküyor ufak tefek pürüzler çıkıcak ama zekan sayesinde hepsini aşıcaksın.büyük ihtimalle büyü fal olaylarına kafayı taktığın için yakında çarpılacaksan hahahhahah allah korusun ya ne biçim espriydi neyse bunu es geçiyim =(senin hakkında çok şey bilsem daha çok atardım ya şimdilik bu kadar ileriki günlerde inş....izmirde yaşadığın üzerinede kehanetlerimi yazılı olarak bildiricem söz bekle beni=)
ay bende cok merakliyim fala ama söylenen seylere fazla takilmam....
önceden bende bakiyordum sonra bi olaydan sonra bakmamaya karar verdim...
ya eglence olarak güzel birsey ama bazilarinda bu takinti haline gelmis iste o cok kötü...
tamam ben icimden gelenleri söylim o zaman...
kisa bir zaman sonra seni sasirtacak bir olay yasiyacaksin...
iki ay sonra bir evrim gecireksin... cok sey degisecek hayatinda...
iki sene sonra mesleginde cok basarili olacaksin...
süpheli birisin ve bazen bu sühpeciligin dogru cikiyor ama sen farkinda degilsin....
tamam ben icimden gelenleri söylim o zaman...
kisa bir zaman sonra seni sasirtacak bir olay yasiyacaksin...
iki ay sonra bir evrim gecireksin... cok sey degisecek hayatinda...
iki sene sonra mesleginde cok basarili olacaksin...
süpheli birisin ve bazen bu sühpeciligin dogru cikiyor ama sen farkinda degilsin....
ablam bende fal isterim bendesositosositosositososito
offf ablacim ya ben attim öylesine...
ama basbakanimiza iki cümle söylim bari...
cogu seyi icinde yasiyorsun ve sonuca bagliyorsun...
hersey net olsun istiyorsun ve belirsizligi hic sevmiyorsun....
bu yaz yeni seyler kesfedeceksin ve cok egleneceksin....
bu aralar biraz sIkIntin var gibi ama kisa bir zaman sonra yine ic huzuruna kavusacaksin....
atiyorum gercekten... aptal sansidan tutuyor iste bazen...
valla benimkide tuttu medyummusun nesin seni fallardan sorumlu bakanda yapalım bariŞeniz
yok ya, kız sonra fal bakmaktan kabinedeki işleri aksatır....
içimdeki sen, benim de 6. hissim acayip kuvvetlidir ve büyük ihtimal senle aynı nedenlerden dolayı fazla bunlarla uğraşmamaya özen gösteriyorum...sonra rahatsız oluyor insan ya..ne gerek var....