Fal bakıyoruz

ya hayriniza benimde falima bakiverin

Martı:Aileden biri çok önemli bir mevkiye gelecek. Bu gelişme herkesi çok mutlu edecek.Baston:Yakın çevrende seni de etkileyecek bir mutluluğun yaşanacağına işaret eder. Dostlarının sevincini sen de paylaşacaksın.Çivi:Dertlerden kurtulma anlamındadır. Bir süredir canını sıkan sorunlar teker teker yok olacak ve herşey yoluna girecek.Doktor:Sıkıntıların biteceğine işaret eder. Bir aile yakını sayesinde dertlerinden kurtulacaksın.

Biri bana fal baksın bakem çamaşırsuyucum sarı yazıları koyu renk yaparmısın gözükmüyor bacım=)

bundan sonrakileri öyle yaparım, ilk senin falından başlayım o zaman..

:ya ayrıca biri benimle de ilgilensin.....güya bu konuyu bana fal bakan biri olur diye açtım ama ben falcı bacı oldum çıktım....Pipo:Denizaşırı bir ülkeden misafir geleceğine işaret eder. Gelecek kişi, uzun zamandır görmediğin bir akraba. Birbirinizi görmekten mutlu olacak, neşeli vakitler geçireceksiniz.Yılan:Terfi edeceğin anlamına gelir. Uzun zamandır beklediğin olaylar gerçekleşecek ve istediğin mevkiye geleceksin.Kanat:Mektup alacağına işarettir. Bu mektup, uzun süredir ayrı kaldığın bir arkadaşından gelecek ve seni çok mutlu edecek.

ANA MEKTUP MU ?BANA MEKTUP GELMEYELİ 8 SENE OLDU CADIARZUKİMDEN ACEP=)SAOLASAN FALCI BACIkaydirigubbakcemile5

Sevgili çamaşırsuyucum bacım 3 vakte kadar sağlık sorunlarına çözüm geliyor ..yakında kendini iyi hissedeceksin...bu arada yeni aldığın bakanlık mertebesinde nazar söz konusu çabuk göze geliyorsun aman dikkat....sarışın bir bayandan 2. El araba alman söz konusu=)hane iyi gözüküyor ufak tefek pürüzler çıkıcak ama zekan sayesinde hepsini aşıcaksın.büyük ihtimalle büyü fal olaylarına kafayı taktığın için yakında çarpılacaksan hahahhahah allah korusun ya ne biçim espriydi neyse bunu es geçiyim =(senin hakkında çok şey bilsem daha çok atardım ya şimdilik bu kadar ileriki günlerde inş....izmirde yaşadığın üzerinede kehanetlerimi yazılı olarak bildiricem söz bekle beni=)

aman sorma ya, geçenlerde zaten arkadaşa tarot baktırdım, o kadar kötü şeyler söyledi ki çarpılmıştan beter oldum...yok kız valla kafayı taktığım yok..sohbet olsun diye...yoksa tövbe haşa..... ama çarpılırsam senden bilirim ona göre kaydirigubbakcemile3

ya 1 saat önce canım sıkıldı temizlik yapmaktan, dışarı çıktım eşimle...başıma ne geldi biliyor musunuz? bizim sitenin bekçisi bizi kulübesine davet etti, içeride de gelinim var dedi...gittik, tanıştım geliniyle....bana burada bir işim var onun için geldim dedi, kuşadasında oturuyormuş....sonra senin burcun ne dedi, akrep dedim, akrep genel özelliklerine dayanarak sen şöylesin böylesin dedi başladı anlatmaya...eşimin burcunu sordu o da aslan dedim..ikisinin uyumunu söyledi, benim aslında bildiğim şeyler ama sonuçta gerçekten de öyle...sonra ben medyumum, fal bakmam, bakım bakıyorum, buraya da onun için geldim dedi....30 YTL alıyormuş...ben de inanmam böyle şeylere, dinimizce de günah dedim...o da sen inanmam dersin ama en çok sen inanırsın dedi..eşimde ben sevmem böyle şeyleri deyince, neden yalan ortaya çıkacak diye mi dedi...falan filan....gerisini bakım baktırırsan anlatırım dedi....eşimde önce anlattıklarınız demo muydu dedi...kaydirigubbakcemile3neyse biri geldi içeri biz çıktık...benim bu konuyu açtığımı mı hissetti acaba...bundan sonra asla uğraşmam falla falan....:roflol::roflol::roflol:

ay bende cok merakliyim fala ama söylenen seylere fazla takilmam....
önceden bende bakiyordum sonra bi olaydan sonra bakmamaya karar verdim...
ya eglence olarak güzel birsey ama bazilarinda bu takinti haline gelmis iste o cok kötü...

ay bende cok merakliyim fala ama söylenen seylere fazla takilmam....
önceden bende bakiyordum sonra bi olaydan sonra bakmamaya karar verdim...
ya eglence olarak güzel birsey ama bazilarinda bu takinti haline gelmis iste o cok kötü...

öyle takıntılı tipleri tanıyorum.....hatta bir arkadaş, arkadaş dediğime de bakma...zaten konuşmuyoruz artık.....kocan seni aldatıyor demişti falcı da.hakikaten kocasından şüphelenmişti, adam da yok öyle birşey falan demişti, kadın çok üstüne gidince de "aslında evet, artık seni fazla çekici bulmuyorum, aklımda başkalarına kaymıyor değil" demişti...sonra boşanacağım falan dedi ama kadın hamile kaldı, şimdi 2 yaşında oğlu var..Allah bağışlasın.....sana hemen gırgırına atayım bir tane....sen de salla iki bana....para vermemsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Salıncak:Sükunet ve huzuru simgeler. Herşey yolunda gidiyor. Gereksiz kuruntulardan uzak dur. Yaşadığın anın keyfini sür.Dürbün:Misafir demektir. Uzun yoldan gelecek bir misafir seni çok sevindirecek.Terazi:Yeni bir aşk ilişkisinin habercisidir. Katılacağın bir davette ya da seyahatte tanışacağın bir kişiyle neşeli bir beraberlik yaşayacaksın.Postacı: Önemli kararlar alman gerekecek. Bu kararların sorumluluğu seni rahatsız edecek.

tamam ben icimden gelenleri söylim o zaman...
kisa bir zaman sonra seni sasirtacak bir olay yasiyacaksin...
iki ay sonra bir evrim gecireksin... cok sey degisecek hayatinda...
iki sene sonra mesleginde cok basarili olacaksin...
süpheli birisin ve bazen bu sühpeciligin dogru cikiyor ama sen farkinda degilsin....

içinden geçenleri yazmışsın...ama yani bu kadar mı olur....ben ne deyim sana...

birincisi, evet hayatımda bazı şeyleri değiştirmeye çalışıyorum ve bu iki ay mı olur altı ay mı olur bilemem ama gayret ediyorum...
ikincisi, evet iki yıl sonrası için meslek hayatımla ilgili planlarım var..
üçüncüsü, evet şüpheciyimdir, zaten burcum da şüphe burcu ama doğru şeyleri tahmin bile etsem, hadi canım sen de der geçiştiririm, çoğu zaman aslında anladığım şeyleri anlamamazlığa vururum.....

nasıl bir içten geçenleri söylemekti bu...vay be.....:1shok:

ablam bende fal isterim bendesositosositosositososito

inan bana iki dakika aklima ilk gelenleri yazdim....
altinci hissim kuvvetlidir ama tutacagini hic düsünmedim dogrusu...
ama genellikle kendimle ilgili söylediklerim cikiyor...
yani ben sunu sunu yasiyacam diyorum yasiyorum...
bazen korkutuyor bu beni bende hic bir sey demiyorum artik...

ablam bende fal isterim bendesositosositosositososito

offf ablacim ya ben attim öylesine...
ama basbakanimiza iki cümle söylim bari...
cogu seyi icinde yasiyorsun ve sonuca bagliyorsun...
hersey net olsun istiyorsun ve belirsizligi hic sevmiyorsun....
bu yaz yeni seyler kesfedeceksin ve cok egleneceksin....
bu aralar biraz sIkIntin var gibi ama kisa bir zaman sonra yine ic huzuruna kavusacaksin....

atiyorum gercekten... aptal sansidan tutuyor iste bazen...

valla benimkide tuttu medyummusun nesin seni fallardan sorumlu bakanda yapalım bariŞeniz

valla benimkide tuttu medyummusun nesin seni fallardan sorumlu bakanda yapalım bariŞeniz

yok ya, kız sonra fal bakmaktan kabinedeki işleri aksatır....

içimdeki sen, benim de 6. hissim acayip kuvvetlidir ve büyük ihtimal senle aynı nedenlerden dolayı fazla bunlarla uğraşmamaya özen gösteriyorum...sonra rahatsız oluyor insan ya..ne gerek var....

ya canim o zaman sende bana icinden gelenleri söylesen...
bir iki cümle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…