Fal bakıyoruz

Yettim bacım,hemen geldim.Gırgırına bakıyoz di mi kızlar,bi yanlışlık olmasın.:sm_confused:Çamaşır suyum,baktım falına çoooook meraklı gördüm ben seni,ne dersinkaydirigubbakcemile5

canım, açıkcasını deyim hemen...aslında ilk başta gırgırına değildi....ciddi anlamda içimden gelmişti ama daha sonra konum bilinmeyen biri tarafından geyik bölümüne taşınınca geyik bölümü oldu burası....e öyle devam ediyoruz.....ben de birazdan gırgırına size kahve falı bakmaya başlayacağım, sanal bir yerden sizin için tıklayıp yazacağım....

İsabet olmuş canımcım,kaydirigubbakcemile5öbür türlü bi kaç katılım olur biter giderdi.a.sFenamı şimdi bol bol sohbet ederiz işte.:dance:Hem bak,benimde kısmetimde falıma bakılması varmış demekkisırnaşık şey

bu dağçiçeğinin
Gül:Ziyaret anlamına gelir. Kısa süreli bir yolculuğa çıkacak, akrabalarını ziyaret edeceksin.Güneş:Sürpriz bir haber alacağına işarettir. Bu haber, beklemediğin birinden gelecek ve seni şaşırtacak.Hakim:İkilem içinde kalacağına işaret eder. İşinle ilgili bir konuda kafan karışacak ve karar vermekte zorlanacaksın.Yengeç:Mutlu bir aile hayatını simgeler. Birbirine bağlı ve sevgi dolu bir aileye sahipsin.

bu adalaydanın
Bavul:Tehlike işaretidir. Bu tehlike parasal yönden olabilir. Harcamalarına ve yaptığın yatırımlara dikkat et.Keman:Evliliğe işarettir. Beraberliğin hızla evliliğe doğru ilerliyor. Artık kararını vermek zorundasın.Deniz:Refaha çıkma anlamındadır. Mutlu ve huzurlu bir döneme gireceksin.Şemsiye:Varlıklı birinden yardım alacağını gösterir. Yaşayacağın bazı şanssızlıklar yüzünden maddi kayba uğrayacaksın. Bu nedenle umudunu yitireceksin. Ancak zengin bir aile yakın

geyik gırgır derken tutturduk mu yoksa.....çünkü bekar olduğunu tıklamadan önce okumamıştım.....kaydirigubbakcemile3
bu hafta benimkiylen bu konuya bi dalmistik konusmustuk da valla tuttu bu kismi. gerci henuz oyle bir karar vermedik ama gundeme gelmsti sasirdim valla
maddi duruma ise hic girmiyorum bu sene duzeltemiycem galiba maddi durumu zatensırnaşık şey

baktırmak isteyen varsa sizin yerinize sanaldan gırgırına fal açabilirim...zamanım var azcık...ayrıca buraya bir arkadaş, şöyle kahve fincanı, iskambil kağıdı gibi resimler ekleyebilir mi? ben beceremedim niyeyse....

kimse gırgırına fal istemeyince ben de kendi kendime baktım yazıyorum:

Aslan:Murat demektir. Uzun zamandır gerçekleşmesini istediğin bir dilek yakında olacak ve peşinden uzun süreli ve büyük bir mutluluk getirecek.Fıçı:Barışmaya işaret eder. Yanlış anlamalar yüzünden aranın açıldığı bir kişiyle barışacak, yeniden dost olacaksınız.At:Dileğinin gerçekleşeceğine işaret eder. Olmasını çok istediğin bir olay sonunda gerçekleşecek.Cadı:Yalan anlamına gelir. Çevrendekilerin sana daima doğruyu söyleyip söylemediklerine dikkat et.

arkadaşlar, yine kimse yazmayacak biliyorum ama ilk yazan kişilere geyiğine fal bakabilirim.....can sıkıntısı işte...fala inanma falsız kalma....

ben kahve içtim kapattım bi falume bakıversenee

Martı:Aileden biri çok önemli bir mevkiye gelecek. Bu gelişme herkesi çok mutlu edecek.Kadeh:Maddi kayıp anlamına gelir. Yeni tanıştığın biri tarafından dolandırılabilirsin. Yatırımlar yapmadan önce iyi düşün.Ejderha:Müjde anlamındadır. Sevdiğin kişiyle ilgili güzel bir haber alacaksın.Fil:Sağlık sorununa işarettir. Düzensiz yaşam tarzın yüzünden hastalanabilirsin. Çok fazla yorulmamaya özen göster.

canım çok sağol ya, uzun zamandır bu konuya yorum yazan sen oldun....falında sadece bir olumsuz şey var, idare et artık....

Kapatıyorum,bende isterem..a.s.
Pencere:Bereket ve kazanç anlamına gelir. Kuracağın bir ortaklık sayesinde parasal sıkıntıların sona erecek.Vazo:Borçların kapanması anlamına gelir. Beklenmeyen bir gelir sayesinde tüm borçlarından kurtulacak ve maddi olarak rahatlayacaksın.Köpek:İyi niyetli ve sevecen bir karaktere sahip olduğunu gösterir. Herkes seni çok seviyor.Keman:Evliliğe işarettir. Beraberliğin hızla evliliğe doğru ilerliyor. Artık kararını vermek zorundasın.:sm_cool:

Bende istiyom fal bana kim bakacak

Yengeç:Mutlu bir aile hayatını simgeler. Birbirine bağlı ve sevgi dolu bir aileye sahipsin.Ejderha:Müjde anlamındadır. Sevdiğin kişiyle ilgili güzel bir haber alacaksın.Tavşan:Meslek değişikliğini simgeler. Bu değişim bazı zorunluluklar yüzünden olabileceği gibi, kendi isteğinle de olabilir. (ev hanımı yazıyor ama belki de bir işe başlarsın bilmiyorum, öyle çıktı)

ay kızlarrr bende baktırmak istiyorum. Koca adayı varmı bana söleyin bakem...

Kedi:Teklifi simgeler. İşinle ilgili bir teklif alacaksın. Kabul etmeden önce iyi düşünmen gerekiyor.Dağ:Ödül demektir. Sonunda çalışmalarının karşılığını göreceksin. Ailen ve arkadaşların da seninle gurur duyacaklar.Yol:Bir devlet dairesiyle ilgili sorun yaşayacağını gösterir. Planlarını gerçekleştirmen için gerekli son engel burası olacak. Kararlılığınla bu engeli de aşacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…