Fal bakıyoruz

CamasirSuyunaCorba

♥etmiyorum eyvallah♥
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
2.511
8
43
kızlar, daha önce de böyle konular açılmıştı ve bu konuları açan arkadaşlara felaket yanıtlar gelmişti....senin işin mi yok, fala niye bu kadar inanıyorsun gibi yanıtların yanı sıra sana üç vakite kadar yol var işte şu görünüyor falan diye yazılar yazılıp arkadaşlar tiye alınmıştı, tüm bunları göze alarak böyle bir konu açtım şimdi, bir sıkıntım derdim yok Allaha şükür...ama eskiden geyikte olsa eş dost fal bakar eğlenirdik...en yakın arkadaşımla fal baktırılan kafelere gidip maksat muhabbet yapardık...ama evlendiğimden beri arkadaşımla fazla görüşemedik....etrafımda da böyle takılacağım kimse yok şu aralar...maksat hoş beş olsun diye istiyorum bunu....belki ilgilenen biri olur, tarot mu bakar artık, kağıt falı mı açar artık, benim yerime kahve içip fala mı bakar bilmem ama yaparsa sevinirim.....sonuçta burda kadın kadına destek olmuyor muyuz? benim de içimden bu gelmiş, eşimde içerde şekerleme yapıyor, ben de yorucu bir gün geçirmişim.....çamaşırsuyu çok şey mi istedi şimdi sizden.....hihoyyyt

arkadaşlar, ilk başta gerçekten içimden geldiği için bu konuyu tarot, astroloji ve fal bölümüne açmıştım..sonra konu geyik bölümüne taşınınca geyik sohbeti oldu, idare edin artık....

bu arada konu ilk açıldığında fal isteyen arkadaşlara geyik olsun diye birşeyler yazmadım, ayıp olmasın diye, ama onlarda katılırlarsa gırgırına açarız onlara da....

mod arkadaşlardan rica ediyorum, konuma dokunmasınlar, çünkü yeterince heba oldu ilk başlarda...sakin sakin gitsin.....

Son düzenleme:
çamasır suyu ben bakıorum sımdı sana ewıne bı tanen temızlıkcı gelecek sonraa arap sabunuyla temızlemeye baslıcak sende sınrlencen dıcen kı ben ewımı camasır suyuyla temızlerım dıcen sonra bu kadın kısa boylu gur saclı kadınla dedıkodunu yapacak :)) sevgiler yarın gercekden bakcam

Son düzenleme:
sağol tatlım, evet gerçekten bazı yerlerde illa ki çamaşırsuyu...yarını bekliyorum sabırsızlıkla, beni unutma buralarda sakın

banada bakabilirmisiniz.nedemisler fala inanma falsizda kalma.maksat hos sohbet.insallah benide unutmazsiniz bir araya sigdirirsiniz

konumu tarot, fal bölümüne açtım özellikle....ama maksat muhabbet olsun diye yazınca doğal olarak konu geyik muhabbeti bölümüne taşındı, iyi olsun bakalım.....benim de bir geyik bölümüm olsun..hadi hayırlısı

ya aslına bakarsanız kafama takıldı, sineye çektim, hadi benim de bir geyik sohbeti bölümüm olsun dedim, ses etmedim ama ben bu konuyu açarken özellikle dedim ki gerçekten anlayan birisi varsa ve nazım geçerse benim yerime bir kahve içsin, fal baksın ya da ne bileyim kağıt falı baksın falan dedim, hatta konu geyiğe dönüşmesin dedim.....ayrıca belirttim ki fala inanma, falsız kalma, maksat muhabbet olur, hoş beş olur, eskiden arkadaşlarla fal baktırır geyik yapardık dedim...bu cümlelerden dolayı mı konu geyik bölümüne taşındı...eğer geyik sohbeti yapmak istesem "buyrun fal bakalım, haydi içeri yazar, konuyu da geyik sohbeti bölümüne açardım..özellikle fal, astroloji, tarot bölümüne açtım ki, orda ilgilenen arkadaşlar görsün diye....yanlış anlaşılma oldu galiba, her neyse, bu isteğim de eksik kalsın artık...

cimcime de daha gelmedi zaten, fala bakmaya söz vermişti....fala inanmadık ama falsız kaldık......

cimcime nerelerdesin ya...unuttun mu beni burda?

konum, geyik bölümüne taşınınca ve kimseler görmeyince ben de sanal fallara düştüm.....Allah sen bilirsin Yarabbi..zaten ne uğraşırsın sen falla malla...falın fallanmış senin.....kır dizini otur

Son düzenleme:
ay bana da bakin ama oyle ortaya yazin maksat geyik olsun muhabbet edelim canim cok skliyorkaydirigubbakcemile2

valla ben bu konuyu açalı kaç gün oldu, hala biri falıma bakmış değil :roflol::roflol::roflol:özelden msj atma nedenim başka zaten, ortaya yazılacak tabi...

hadi ben sana bakayim bari:jeyyar:

simdi senin bi akraban var seni cok seviyo ama ayni zamanda seni cok da kiskaniyo yakin bir arkadasin da olabilir bu ama sen farkinda degilsin kiskandiginin.
bu aralar islerin cok yolunda pratik seyler konusunda cok basarili olmasan bile yakin zamanda guzel seyler basarip evinde yeni seyler yapacaksin.
tabi kocacin da sana hayran kalip sana guzel bir yemek ismarliycak.
bu yemekten eve dondugunuzde guzel gelismeler olcak ve 9 ay sonra:ecrin_bebek:

Allah iyiliğini versin.....pratik şeyler konusunda başarılı olmadığımı burdan okudun de mi? kurnaz tilki....bir yemeğe bir bebek fazla değil mi la......onun beni buna ikna etmesi için daha çok uğraşması gerek.....ilk önce bana iyi bir baba olacağını ispatlaması gerek.....

evet burdan okudum:jeyyar::jeyyar:
e canim senin de canin cekmis ki bi yemekte isi pisirebilmis kocan
aman biz istemesek erkekler bizi nasil etkilesinler
cirkin yaratiklar:jeyyar:

Yettim bacım,hemen geldim.Gırgırına bakıyoz di mi kızlar,bi yanlışlık olmasın.:sm_confused:Çamaşır suyum,baktım falına çoooook meraklı gördüm ben seni,ne dersinkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…