Fal bakıyoruz

fal_wahrsager.jpg

Fal bakılırkaydirigubbakcemile5,bakla açılır mı işte onu bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende bende banada fala bakarmısın çamaşır suyu

Uçak: Eğlenceyi simgeler. Dostlarınla çıkacağın bir tatilde neşeli vakitler geçireceksin. Tatilin süresini uzatmanız mümkün. Maske: Sıkıntı anlamına gelir. Alacağın bir haber canını sıkabilir. Sevdiğin kişinin yardımıyla bu sıkıntıdan kurtulacaksın. Terazi: Yeni bir aşk ilişkisinin habercisidir. Katılacağın bir davette ya da seyahatte tanışacağın bir kişiyle neşeli bir beraberlik yaşayacaksın. Fil: Sağlık sorununa işarettir. Düzensiz yaşam tarzın yüzünden hastalanabilirsin. Çok fazla yorulmamaya özen göster.

yaaa kimse bana bakmıycakmısenağlama

Bulut: Üzüntü anlamındadır. Yaşayacağın bu üzüntü, kısa sürede bitecek. Balon: Haber anlamındadır. Yakın bir arkadaşından güzel bir haber alacaksın. Güneş: Sürpriz bir haber alacağına işarettir. Bu haber, beklemediğin birinden gelecek ve seni şaşırtacak. Kanat: Mektup alacağına işarettir. Bu mektup, uzun süredir ayrı kaldığın bir arkadaşından gelecek ve seni çok mutlu edecek.

Bulut: Üzüntü anlamındadır. Yaşayacağın bu üzüntü, kısa sürede bitecek. Balon: Haber anlamındadır. Yakın bir arkadaşından güzel bir haber alacaksın. Güneş: Sürpriz bir haber alacağına işarettir. Bu haber, beklemediğin birinden gelecek ve seni şaşırtacak. Kanat: Mektup alacağına işarettir. Bu mektup, uzun süredir ayrı kaldığın bir arkadaşından gelecek ve seni çok mutlu edecek.

bugüm üzüldüm gerçekten yaa.umarım gerçektende kısa sürer:a015:
yorumunun kalan kısmı ise çok güzel inşallah onlarda gerçekleşir:1hug:
yorumun için teşekkür ederim çamaşırsuyua.s.

Kızlar,yanlış anlaşıldı :1shok:,ben bakmıyorum kaydirigubbakcemile3
Bakan Çamaşırsuyu,ben ayak işlerine bakıyorum.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy bendee istiyomm
burda bir arkadaşım var baklaa falınaa bakıyorr ve ciddendee süperr biliyoo
iyii bakann birii varsaa aranızdaa bandaaa baksınnn

Kızlar,yanlış anlaşıldı :1shok:,ben bakmıyorum kaydirigubbakcemile3
Bakan Çamaşırsuyu,ben ayak işlerine bakıyorum.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yaktın beni :roflol:

ayy bendee istiyomm
burda bir arkadaşım var baklaa falınaa bakıyorr ve ciddendee süperr biliyoo
iyii bakann birii varsaa aranızdaa bandaaa baksınnn

bilsem bakarım canım ama gırgırına bakıyoruz biz ya..öyle bildiğimiz falan yok....

X