- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 25
Bilmiyorum ki Melis tanyonumda çok dusuk hastayım bugün birazAaa neden acaba
Geçmiş olsun canım neden kiKarnım çok ağrıyor canım yatakta kivraniyorum valla
Sağol canım bilmiyorum ki vallaGeçmiş olsun canım neden ki
Hastahaneye mi gitseydinBilmiyorum ki Melis tanyonumda çok dusuk hastayım bugün biraz
Parol içtim gecmesse eşime söylerim gideriz canim sen nasılsın canım yarın gidecektin ise dimiHastahaneye mi gitseydin
Geçmiş olsun canım ihmal etmeParol içtim gecmesse eşime söylerim gideriz canim sen nasılsın canım yarın gidecektin ise dimi
Tamam canım çok sağolGeçmiş olsun canım ihmal etme
Evet canım. İhmal etmeParol içtim gecmesse eşime söylerim gideriz canim sen nasılsın canım yarın gidecektin ise dimi
Geçmiş olsun canım ihmal etme kendiniTamam canım çok sağol
Çok sağol canım tansiyonunu ölçtüm dokuza altiydi tuzlu bı ayran içtim daha iyiyim şimdiGeçmiş olsun canım ihmal etme kendini❤
Ben seni merak ettim ama soracak halde degildim valla canikomAşaaa beni de kimse merak etmemiş
Düşmüş demek kiÇok sağol canım tansiyonunu ölçtüm dokuza altiydi tuzlu bı ayran içtim daha iyiyim şimdi
CanımsınBen seni merak ettim ama soracak halde degildim valla canikom
Garadutum çatalkaram sen bu saatte buralarda olmazdın bebeler uyudu muZat-ı şahanemmm
Simdi mi soruyon bebem
Tansiyonum hep düşüktür canım ama bu akşam karnıma çok ağrıyordu hala ağrıyorDüşmüş demek kiama normalde nasıl?
Hep düşük canım ama bu akşam karnimda çok ağrıyordu hala ağrıyorDüşmüş demek kiama normalde nasıl?
Yok bitanem bebe uyanık o yüzden buralardayımGaradutum çatalkaram sen bu saatte buralarda olmazdın bebeler uyudu mu