Zeytini sallim aha. Yemeği yedim ama nasıl yedim nereme yedim bilemedim
Senin zeytinini cayin yaninda yirim yirimmmSen nörün
Kolay gele bacim yormasana kendini yaaaTakılıyoruz ben bu gün yine mutfaktan çıkmadım yaaa
Yok la unutmam benim herif bi acayip bacim elimde tel gordu mu kafasinda sirenler caliyo kulaklarindan dumanlar fiskiriyo sjsjsjsjİyiyik la sen nörün uğra bize unutma buraları
Bak senle ben farklı pişiriyormuşuzBilemedim ya la affedin
Mutfağı severim canımm uğraşıyorum da çok yüklendim sanırımSenin zeytinini cayin yaninda yirim yirimmm
Kolay geme bacim yormasana kendini yaaa
Yok la unutmam benim herif bi acayip bacim elimde tel gordu mu kafasinda sirenler caliyo kulaklarindan dumanlar fiskiriyo sjsjsjsj
Aaaaa ben bugun seni ışte düşündüm yaaa salak.kafamGörmedim ki 1 tane catlak yapmış
Aa oda mükemmelYok bacımmm bildiğin makarnadan yaptım
He ya güzel oluyor ya aslında itiraf etmek gerekirse ben böyle ağır yemekleri çok sevmiyorum ama kocim seviyor işte
Kıss seni döverimmm bi dolu etiket yaptımdicektim sonradan görmüşün hadi yine iyisin kurtuldun
Bacım yavaş gel gıı
İyiyik la sen nörün uğra bize unutma buraları
Oo maşallah maşallah kuzum ya dinlen akşam bol bol
Siz kostura koştura giderken ben nasıl yavaş geleyimYok bacımmm bildiğin makarnadan yaptım
He ya güzel oluyor ya aslında itiraf etmek gerekirse ben böyle ağır yemekleri çok sevmiyorum ama kocim seviyor işte
Kıss seni döverimmm bi dolu etiket yaptımdicektim sonradan görmüşün hadi yine iyisin kurtuldun
Bacım yavaş gel gıı
İyiyik la sen nörün uğra bize unutma buraları
Oo maşallah maşallah kuzum ya dinlen akşam bol bol
Senin zeytinini cayin yaninda yirim yirimmm
Kolay gele bacim yormasana kendini yaaa
Yok la unutmam benim herif bi acayip bacim elimde tel gordu mu kafasinda sirenler caliyo kulaklarindan dumanlar fiskiriyo sjsjsjsj
La pıçaklarım siziDiyemediiiiiimsen ver tarif
Ama cok tatli yaaaa coook masallahYi la yeeen yoruy beni zalımın gızı
Islak odunla gafasına vurO kadar sıkıcı ki ; adam isteyken bi duzenim vardi. Sabah uyanir kendime gelir, evimi temizler, dinlenir belki uyur sonra yemegimi pisirir spor vs derken aksam olurdu..simdi adam evde.. tel elinde ne yapiyorsun? Hayirdir neden spora bu kadar heveslendin sen? Ne temizligi ugrasma su evle? Aksama ne yicez?
La pıçaklarım sizine bilim ben herkes aynı yapıy sandım zalımlar
İyi akşamlar canım napıyosunİyi akşamlar kizlar
Yarın başlıyorum canımAaaaa ben bugun seni ışte düşündüm yaaa salak.kafam
Ahahah katil olma kzuummmLa pıçaklarım sizine bilim ben herkes aynı yapıy sandım zalımlar
Karnım çok ağrıyor canım yatakta kivraniyorum vallaİyi akşamlar canım napıyosun
Aaa neden acabaKarnım çok ağrıyor canım yatakta kivraniyorum valla