Regl ağrıdı olabilir belki üşüttün, belki gazTansiyonum hep düşüktür canım ama bu akşam karnıma çok ağrıyordu hala ağrıyor
Hep düşük canım ama bu akşam karnimda çok ağrıyordu hala ağrıyor
Geçmedi.mi birazTansiyonum hep düşüktür canım ama bu akşam karnıma çok ağrıyordu hala ağrıyor
Hep düşük canım ama bu akşam karnimda çok ağrıyordu hala ağrıyor
Iyi yapmissin garadutum, akşam gelince iyi oluyoYok bitanem bebe uyanık o yüzden buralardayımonu sallarken size bakayım kimler onlayn didim
Aynen canım bi de ramazan geldiğinden beri nedense hiç oturamıyom ki tlfonu elime alamIyi yapmissin garadutum, akşam gelince iyi oluyo
Ah be kuzum diş bize mi yaradı neAynen canım bi de ramazan geldiğinden beri nedense hiç oturamıyom ki tlfonu elime alamakşamları da aynı.zaten herif gözüme bakıyo çok oynuyon telefonla diye . ama şimdi herkes uykuda ben diş atakları nöbetinde
Sen hep aklımdasın bebeemmmSimdi mi soruyon bebem
Çok sağol canım bugün kocislede tartıştık canım sıkılınca hemen hasta olurum benRegl ağrıdı olabilir belki üşüttün, belki gazbir sürü seçenek var canım ınş bir an önce geçer ❤
Dâha iyiyim canım benim çok sağolGeçmedi.mi biraz
Aynen canım sebepsiz ağlıyp yineAh be kuzum diş bize mi yaradı ne
Ya bı tane krem vardı bebekler için disetlerine sürülüyordu ben onu surdugumde çok rahatliyorlardiAynen canım bi de ramazan geldiğinden beri nedense hiç oturamıyom ki tlfonu elime alamakşamları da aynı.zaten herif gözüme bakıyo çok oynuyon telefonla diye . ama şimdi herkes uykuda ben diş atakları nöbetinde
Ooff en zoru bu diş çıkarma zamanları yaaa keşke sihirli bi değneğim olsa ağrısını hafifletirimSen hep aklımdasın bebeemmm
Kızlar ben yatıyorum iyi geceler öpüldünüz
cevizli tarcinli kek geçmezse bi doktora git Allah şifalar versin inşallah
Migrenben diş mi çıkarıyor bebem. İnşallah kolayca çıkarır ya kıyamam ona ben
Var canım da diş köklerine zararmış onlat kullanmıyorum. Onun yerine evde yaptım ben zeytinyağı karanfil kekikleYa bı tane krem vardı bebekler için disetlerine sürülüyordu ben onu surdugumde çok rahatliyorlardi
Sürünce rahatlıyo ama anlık yani uzun süreli değilVar canım da diş köklerine zararmış onlat kullanmıyorum. Onun yerine evde yaptım ben zeytinyağı karanfil kekikle
Aynen canım var dolapta da kullanmak istemiyorumEki Görüntüle 2840859 @buralardutluuugdu bu muydu canım
Bak olduBen seni niye etiketleyemiorum yaaMigrenben
Canım ben 6 yada 6 buçuk gibi kalkarım (ZORUNLU OLARK) uyanır uyanmaz benim küçüğün altını değişip lavaboya girerim girmişken oraları bi güzel çamaşır suyuyla ovarım.sonra mutfağa gider çayın altını yakarım o olana kadar yatakları toplarım. Çamaşır yıkanacaksa çamaşır atarım. Sonra kahvaltıdan önce evi süpürmeye çalışırım. Kahvaltı bitince hemen tepsiyi yerleştirip mutfağı toplarım . Ocağı falan silerim. Balkonu toplarım. Tozu alırım . Sonra yerleri silerim. Akşam yemeğini ayarlamaya çalışırım . Bu arada elime ne geçerse aldığımı aldığım yere koyarım ki dağılöasın.tabi ki çocuk var illa dağılıyo ama eşimin gelmesine yakın etrafı bi güzel geri toplarım ki temiz derli toplu olsunCanım sen iş bolumunu nasıl yapıyorsun mesela kacta kalkıyor ev işini falan ben çok duzensizim de belki fikir olur banaMigrenben