Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Iyi yapmissin garadutum, akşam gelince iyi oluyo
Aynen canım bi de ramazan geldiğinden beri nedense hiç oturamıyom ki tlfonu elime alam akşamları da aynı.zaten herif gözüme bakıyo çok oynuyon telefonla diye . ama şimdi herkes uykuda ben diş atakları nöbetinde

Ya bı tane krem vardı bebekler için disetlerine sürülüyordu ben onu surdugumde çok rahatliyorlardi

Ooff en zoru bu diş çıkarma zamanları yaaa keşke sihirli bi değneğim olsa ağrısını hafifletirim

Canım sen iş bolumunu nasıl yapıyorsun mesela kacta kalkıyor ev işini falan ben çok duzensizim de belki fikir olur bana Migrenben
Canım ben 6 yada 6 buçuk gibi kalkarım (ZORUNLU OLARK) uyanır uyanmaz benim küçüğün altını değişip lavaboya girerim girmişken oraları bi güzel çamaşır suyuyla ovarım.sonra mutfağa gider çayın altını yakarım o olana kadar yatakları toplarım. Çamaşır yıkanacaksa çamaşır atarım. Sonra kahvaltıdan önce evi süpürmeye çalışırım. Kahvaltı bitince hemen tepsiyi yerleştirip mutfağı toplarım . Ocağı falan silerim. Balkonu toplarım. Tozu alırım . Sonra yerleri silerim. Akşam yemeğini ayarlamaya çalışırım . Bu arada elime ne geçerse aldığımı aldığım yere koyarım ki dağılöasın.tabi ki çocuk var illa dağılıyo ama eşimin gelmesine yakın etrafı bi güzel geri toplarım ki temiz derli toplu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…