Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Iyi yapmissin garadutum, akşam gelince iyi oluyo 🤩😍🤗
Aynen canım bi de ramazan geldiğinden beri nedense hiç oturamıyom ki tlfonu elime alam🤷‍♀️ akşamları da aynı.zaten herif gözüme bakıyo çok oynuyon telefonla diye . 😂😂 ama şimdi herkes uykuda ben diş atakları nöbetinde😂😂

Aynen canım bi de ramazan geldiğinden beri nedense hiç oturamıyom ki tlfonu elime alam🤷‍♀️ akşamları da aynı.zaten herif gözüme bakıyo çok oynuyon telefonla diye . 😂😂 ama şimdi herkes uykuda ben diş atakları nöbetinde😂😂
Ya bı tane krem vardı bebekler için disetlerine sürülüyordu ben onu surdugumde çok rahatliyorlardi

Sen hep aklımdasın bebeemmm😍😍

Kızlar ben yatıyorum iyi geceler öpüldünüz 😍😍

cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek geçmezse bi doktora git Allah şifalar versin inşallah

Migrenben Migrenben diş mi çıkarıyor bebem. İnşallah kolayca çıkarır ya kıyamam ona ben😢
Ooff en zoru bu diş çıkarma zamanları yaaa keşke sihirli bi değneğim olsa ağrısını hafifletirim

IMG_20210504_001913.jpg
@buralardutluuugdu bu muydu canım

Canım sen iş bolumunu nasıl yapıyorsun mesela kacta kalkıyor ev işini falan ben çok duzensizim de belki fikir olur bana Migrenben Migrenben
Canım ben 6 yada 6 buçuk gibi kalkarım (ZORUNLU OLARK) uyanır uyanmaz benim küçüğün altını değişip lavaboya girerim girmişken oraları bi güzel çamaşır suyuyla ovarım.sonra mutfağa gider çayın altını yakarım o olana kadar yatakları toplarım. Çamaşır yıkanacaksa çamaşır atarım. Sonra kahvaltıdan önce evi süpürmeye çalışırım. Kahvaltı bitince hemen tepsiyi yerleştirip mutfağı toplarım . Ocağı falan silerim. Balkonu toplarım. Tozu alırım . Sonra yerleri silerim. Akşam yemeğini ayarlamaya çalışırım . Bu arada elime ne geçerse aldığımı aldığım yere koyarım ki dağılöasın.tabi ki çocuk var illa dağılıyo ama eşimin gelmesine yakın etrafı bi güzel geri toplarım ki temiz derli toplu olsun

X