Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Zeytini sallim aha. Yemeği yedim ama nasıl yedim nereme yedim bilemedim😏
Senin zeytinini cayin yaninda yirim yirimmm😍😍
Takılıyoruz ben bu gün yine mutfaktan çıkmadım yaaa 😔
Kolay gele bacim yormasana kendini yaaa😶
İyiyik la sen nörün uğra bize unutma buraları 🤣🤣
Yok la unutmam benim herif bi acayip bacim elimde tel gordu mu kafasinda sirenler caliyo kulaklarindan dumanlar fiskiriyo sjsjsjsj:KK70::KK70:

Yok bacımmm bildiğin makarnadan yaptım🤣🤣🤣

He ya güzel oluyor ya aslında itiraf etmek gerekirse ben böyle ağır yemekleri çok sevmiyorum ama kocim seviyor işte 🤣🤣

Kıss seni döverimmm bi dolu etiket yaptım🤣🤣dicektim sonradan görmüşün hadi yine iyisin kurtuldun :sopa::sopa:

Bacım yavaş gel gıı🤣🤣

Oo maşallah maşallah kuzum ya dinlen akşam bol bol 😍😍
Aa oda mükemmel😍 sarımsaklı yoğurdun girdiği herşey güzel valla afiyet olsun😍

mecbur ayak uyduruyon napcan 😂

Yok bacımmm bildiğin makarnadan yaptım🤣🤣🤣

He ya güzel oluyor ya aslında itiraf etmek gerekirse ben böyle ağır yemekleri çok sevmiyorum ama kocim seviyor işte 🤣🤣

Kıss seni döverimmm bi dolu etiket yaptım🤣🤣dicektim sonradan görmüşün hadi yine iyisin kurtuldun :sopa::sopa:

Bacım yavaş gel gıı🤣🤣

Oo maşallah maşallah kuzum ya dinlen akşam bol bol 😍😍
Siz kostura koştura giderken ben nasıl yavaş geleyim

O kadar sıkıcı ki ; adam isteyken bi duzenim vardi. Sabah uyanir kendime gelir, evimi temizler, dinlenir belki uyur sonra yemegimi pisirir spor vs derken aksam olurdu..simdi adam evde.. tel elinde ne yapiyorsun? Hayirdir neden spora bu kadar heveslendin sen? Ne temizligi ugrasma su evle? Aksama ne yicez? :KK51::sinirli::KK14:

O kadar sıkıcı ki ; adam isteyken bi duzenim vardi. Sabah uyanir kendime gelir, evimi temizler, dinlenir belki uyur sonra yemegimi pisirir spor vs derken aksam olurdu..simdi adam evde.. tel elinde ne yapiyorsun? Hayirdir neden spora bu kadar heveslendin sen? Ne temizligi ugrasma su evle? Aksama ne yicez? :KK51::sinirli::KK14:
Islak odunla gafasına vur :confused:

X