Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Mayamiye lahmacun mu yemeye kız antebin lahmacunu dururken elin gavur memleketinde lahmacun mu yerim ben gördüm şimdi catlak yapmış baya etiket
La antepden götürücük tama ben yuvalamayı da alıcım herif bensiz yimesin diye

Canım yaa oruç olmak daha iyi demi bugün ne yaptın
Evet canım bu gün kaynanalar denesin diye bayram yuvalaması yaptık gelirlerse vericez, bizimkiler çikolata soslu kek istedi onu yaptım etli nohutku bulgur pilavı ve kabak pişirdim işte günlük işleri yaptım diğerleri oruçtu dokundurmadım

Canım ama ne büyük sevab aldın güzel yüreklim

Etli nohutlu bulgur pilavının Antep usulü tarifini istiyorum şekerim.

Mantı kendinmi yapıyosun. Benimde ne zamandır istiyo canım ama aldığım mantıcı kapanma dolayısıyla kapandı ya kendimde hiç denemedim
Yok bacımmm bildiğin makarnadan yaptım
Ayy geçenlerde yapmıştım. Bide fazla olmuş 2 gün yedik. Sonrada 3 gün miğde rahatsızlığı çektim ama çok lezzetlii bir yemek afiyet olsun
He ya güzel oluyor ya aslında itiraf etmek gerekirse ben böyle ağır yemekleri çok sevmiyorum ama kocim seviyor işte
Kimse yokluğumu fark etmemiş
Kıss seni döverimmm bi dolu etiket yaptımdicektim sonradan görmüşün hadi yine iyisin kurtuldun
Bayyyilirim
Zaten sevmedigim yemek yok da

Of canım bamya çekti
Bacım yavaş gel gıı
İyiyik la sen nörün uğra bize unutma buraları
Oo maşallah maşallah kuzum ya dinlen akşam bol bol

Etli nohutlu bulgur pilavının Antep usulü tarifini istiyorum şekerim.
Ben yaptığım şekilde anlatayım ben etle nohutu pişiriyorum, sonra pilav için şehriyeyi pişiriyorum üzerine bulguru atıyorum 2 dk kadar yağda pişirip et suyunu süzüp ekliyorum biraz suyu çekildikten sonra etve nohutu ekliyorum bu kadar

Kekimi yiyim yatağıma atıncam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…