Bu arada geceden buşalık falan bırakmamaya çalışırım.Canım sen iş bolumunu nasıl yapıyorsun mesela kacta kalkıyor ev işini falan ben çok duzensizim de belki fikir olur banaMigrenben
Maşallah rabbim güç kuvvet versin ben bazen saat yedide kalkar aksama kadar temizlik yaparım bazen de aksama kadar kilimi kipirdatmam ne olacam ben böyle yaCanım ben 6 yada 6 buçuk gibi kalkarım (ZORUNLU OLARK) uyanır uyanmaz benim küçüğün altını değişip lavaboya girerim girmişken oraları bi güzel çamaşır suyuyla ovarım.sonra mutfağa gider çayın altını yakarım o olana kadar yatakları toplarım. Çamaşır yıkanacaksa çamaşır atarım. Sonra kahvaltıdan önce evi süpürmeye çalışırım. Kahvaltı bitince hemen tepsiyi yerleştirip mutfağı toplarım . Ocağı falan silerim. Balkonu toplarım. Tozu alırım . Sonra yerleri silerim. Akşam yemeğini ayarlamaya çalışırım . Bu arada elime ne geçerse aldığımı aldığım yere koyarım ki dağılöasın.tabi ki çocuk var illa dağılıyo ama eşimin gelmesine yakın etrafı bi güzel geri toplarım ki temiz derli toplu olsun
Dur ya gitme beş dakka daha kalBen kaçar bebitolar zeytin uyudu sahurda görüşürüz
Allah razi olsun Caniikom allah rahatlik versinSen hep aklımdasın bebeemmm
Kızlar ben yatıyorum iyi geceler öpüldünüz
cevizli tarcinli kek geçmezse bi doktora git Allah şifalar versin inşallah
Migrenben diş mi çıkarıyor bebem. İnşallah kolayca çıkarır ya kıyamam ona ben
Ah kıyamam yaa allah yardımcınız olsun inşAynen canım sebepsiz ağlıyp yine
Iyi uykular kuzumBen kaçar bebitolar zeytin uyudu sahurda görüşürüz
Allah sanada güç kuvvet versin inş canım benim, kolay değil. Herşey yoluna girer üzülme ama eşinin de yardım etmesi güzel olurMaşallah rabbim güç kuvvet versin ben bazen saat yedide kalkar aksama kadar temizlik yaparım bazen de aksama kadar kilimi kipirdatmam ne olacam ben böyle ya
Vallahi yardım ediyor dün üç tane balkonimuz var üçüncüde fircaladi yıkadı banyoyu domestosla yıkadı lavaboyu falan ama bilmiyorum canım sürekli sıkkın mutsuzumAllah sanada güç kuvvet versin inş canım benim, kolay değil. Herşey yoluna girer üzülme ama eşinin de yardım etmesi güzel olur
Canım.butun gün çocuklar ile bunalıyorsundur kolay değil, birde küçükler. Inş biraz büyüünce rahat edersinVallahi yardım ediyor dün üç tane balkonimuz var üçüncüde fircaladi yıkadı banyoyu domestosla yıkadı lavaboyu falan ama bilmiyorum canım sürekli sıkkın mutsuzum
İnşallah canim sen kaçta uyaniyon ev işini falan nasıl proglamliyorsun canımCanım.butun gün çocuklar ile bunalıyorsundur kolay değil, birde küçükler. Inş biraz büyüünce rahat edersin
Canım bende çocuk olmadığı için günün her saati iş yapabiliyorum. Canım isterse gecede yapıyorum. Çok erkende uyanmam, kahvaltıdan sonra az çok yapılacaklar belli oluyo zaten, önemliden başlayıp arada mola vererek bitiriyorumİnşallah canim sen kaçta uyaniyon ev işini falan nasıl proglamliyorsun canım
Naptın gııHele bakın helemalum sözümü tuttum
Naptın gııbağlar budanmış gibi hissettim buralar dutluk deel gari
Tobe bismillahHele bakın helemalum sözümü tuttum
Eski dutlar ağaç olduNaptın gııbağlar budanmış gibi hissettim buralar dutluk deel gari
Deli bu kız