Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Gel gülüm gel 😘😘😘

😂😂 ooo plan şeheeeneeeee :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: yanına da yuvalama gadak o kadar emek verdim kele herif mi yisin. Getsin anası evinde yisin. Bari biz yiyek
Hahah tamam onları da al yanına Minnosprenses Minnosprenses da yaptıydu oda alsın 🤣🤣
i p e k i p e k gelmek ister misin bak kaçırma 🤣🤣
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek yine yok bak Şahitsiniz kaç kere çağırdım🤣🤣
Çatlaaaaaaaağm benim😘😘 kız sende hamaratsın maşallah 😂😂🤦‍♀️ hafife alma gendini
Teşekkürler beybim işte az buçuk 😋😋😍😍 kendimi geliştirmeyi seviyorum önce annem yapardı yemekleri genelde Allahtan şu yemek tarifi siteleri var 🤣🤣🤣

Ben onu bilmiyorum ne o😳
Screenshot_20210503_184042_com.nefisyemektarifleri.android.jpg

Bu tarif 😋 çok güzel oluyor sarımsaklı yoğurt ile😋😋

Şifa olsun canım😘😘😘 tarhana dedin yeni geldi bak aklıma rüyamda tarhana gördüm ne ola ki 🤔 bi sürü kavanoz kavanoz tarhana varmıl evde
Sağolasın canım hepimize 😘
Şimdi gugul amcaya sordum. Büyük ve hayırlı bir kısmetmiş 😂
Valla bugün sadece mantı yapcam🤣🤣 çünkü çok yiyoruz tatlıya yer kalmıyor eşim kadayıf almıştı bugün 3.günğ olacak bitmesi lazım🤣🤣 mideyi ona ayırıyoruz
Mantı kendinmi yapıyosun. Benimde ne zamandır istiyo canım ama aldığım mantıcı kapanma dolayısıyla kapandı ya kendimde hiç denemedim🙄
Keşke valla🤣🤣 yarın da kayseri yağlaması yapıcaz oda ağır bir yemek. Tatlı gene kalır o yüzden bugün bitmesi şart🤣🤣
Ayy geçenlerde yapmıştım. Bide fazla olmuş 2 gün yedik. Sonrada 3 gün miğde rahatsızlığı çektim😬 ama çok lezzetlii bir yemek 🤤 afiyet olsun 😘
Ay ben o dondurucan çıkarilan közlenmiş patlıcanları
Limon ve zeytinyağı döküp tuz atıp yemeği çok seviyorum
Kaynanam alistirdi benide .
Nefis oluyo gercekten 🤌🏻 Ben biraz sarımsak doğrayım biraz sirkede katıyorum 🤤

Sağolasın canım hepimize 😘
Şimdi gugul amcaya sordum. Büyük ve hayırlı bir kısmetmiş 😂

Mantı kendinmi yapıyosun. Benimde ne zamandır istiyo canım ama aldığım mantıcı kapanma dolayısıyla kapandı ya kendimde hiç denemedim🙄

Ayy geçenlerde yapmıştım. Bide fazla olmuş 2 gün yedik. Sonrada 3 gün miğde rahatsızlığı çektim😬 ama çok lezzetlii bir yemek 🤤 afiyet olsun 😘

Nefis oluyo gercekten 🤌🏻 Ben biraz sarımsak doğrayım biraz sirkede katıyorum 🤤
Ağzın bal yisin mimariyemm😘😘😘

Zeytini sallim aha. Yemeği yedim ama nasıl yedim nereme yedim bilemedim😏

Kız olur mu öyle çatlakla sen kaçağmışın beni de evlatlık alacanız mayamiye lahmacun yemeye gidicik😂😂😂
Mayamiye lahmacun mu yemeye kız antebin lahmacunu dururken elin gavur memleketinde lahmacun mu yerim ben 🤣🤣🤣🤣 gördüm şimdi catlak yapmış baya etiket

X