Çatlaaaaaaaağm benimPatlıcan da güzel bişey yadün kurusunu yaptım dolma değil de hani domates biberli felan yapılıyor ya kuru patlıcan salatası diye geçiyor başka adı varsa bilmem
Ben onu bilmiyorum ne oPatlıcan da güzel bişey yadün kurusunu yaptım dolma değil de hani domates biberli felan yapılıyor ya kuru patlıcan salatası diye geçiyor başka adı varsa bilmem
Hahah tamam onları da al yanınaGel gülüm gel
ooo plan şeheeeneeeee yanına da yuvalama gadak o kadar emek verdim kele herif mi yisin. Getsin anası evinde yisin. Bari biz yiyek
Teşekkürler beybim işte az buçukÇatlaaaaaaaağm benimkız sende hamaratsın maşallah hafife alma gendini
Kız bakma sen ben de çoğumluk ordan bakıyom çaktırmaHahah tamam onları da al yanınaMinnosprenses da yaptıydu oda alsın
i p e k gelmek ister misin bak kaçırma
cevizli tarcinli kek yine yok bak Şahitsiniz kaç kere çağırdım
Teşekkürler beybim işte az buçukkendimi geliştirmeyi seviyorum önce annem yapardı yemekleri genelde Allahtan şu yemek tarifi siteleri var
Harika gorunuyor
Olar kabulTamam bagaj olmaz sen şoför olben araba sürmeyi unuttum da
Sağolasın canım hepimizeŞifa olsun canımtarhana dedin yeni geldi bak aklıma rüyamda tarhana gördüm ne ola ki bi sürü kavanoz kavanoz tarhana varmıl evde
Mantı kendinmi yapıyosun. Benimde ne zamandır istiyo canım ama aldığım mantıcı kapanma dolayısıyla kapandı ya kendimde hiç denemedimValla bugün sadece mantı yapcamçünkü çok yiyoruz tatlıya yer kalmıyor eşim kadayıf almıştı bugün 3.günğ olacak bitmesi lazım mideyi ona ayırıyoruz
Ayy geçenlerde yapmıştım. Bide fazla olmuş 2 gün yedik. Sonrada 3 gün miğde rahatsızlığı çektimKeşke vallayarın da kayseri yağlaması yapıcaz oda ağır bir yemek. Tatlı gene kalır o yüzden bugün bitmesi şart
Nefis oluyo gercektenAy ben o dondurucan çıkarilan közlenmiş patlıcanları
Limon ve zeytinyağı döküp tuz atıp yemeği çok seviyorum
Kaynanam alistirdi benide .
Ağzın bal yisin mimariyemmSağolasın canım hepimize
Şimdi gugul amcaya sordum. Büyük ve hayırlı bir kısmetmiş
Mantı kendinmi yapıyosun. Benimde ne zamandır istiyo canım ama aldığım mantıcı kapanma dolayısıyla kapandı ya kendimde hiç denemedim
Ayy geçenlerde yapmıştım. Bide fazla olmuş 2 gün yedik. Sonrada 3 gün miğde rahatsızlığı çektimama çok lezzetlii bir yemek afiyet olsun
Nefis oluyo gercektenBen biraz sarımsak doğrayım biraz sirkede katıyorum
Hayırlısı olsun dutluğumm tarhana güzel bir anlamdır bence zaten bakmadan hissettim şifa gibi bir çorba olduğu içinAğzın bal yisin mimariyemm
Kız dünyanın etiketi yapıldı bildirimlerine bakmadın mı minnoşKimse yokluğumu fark etmemiş
BayyyilirimKeşke vallayarın da kayseri yağlaması yapıcaz oda ağır bir yemek. Tatlı gene kalır o yüzden bugün bitmesi şart
Görmedim ki 1 tane catlak yapmışKız dünyanın etiketi yapıldı bildirimlerine bakmadın mı minnoş
Zeytini sallim aha. Yemeği yedim ama nasıl yedim nereme yedim bilemedimNörünüz laaEki Görüntüle 2840598
Kız olur mu öyle çatlakla sen kaçağmışın beni de evlatlık alacanız mayamiye lahmacun yemeye gidicikGörmedim ki 1 tane catlak yapmış
Sen nörünNörünüz laaEki Görüntüle 2840598
Takılıyoruz ben bu gün yine mutfaktan çıkmadım yaaaNörünüz laaEki Görüntüle 2840598
Mayamiye lahmacun mu yemeye kız antebin lahmacunu dururken elin gavur memleketinde lahmacun mu yerim benZeytini sallim aha. Yemeği yedim ama nasıl yedim nereme yedim bilemedim
Kız olur mu öyle çatlakla sen kaçağmışın beni de evlatlık alacanız mayamiye lahmacun yemeye gidicik