Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Gel gülüm gel

ooo plan şeheeeneeeee yanına da yuvalama gadak o kadar emek verdim kele herif mi yisin. Getsin anası evinde yisin. Bari biz yiyek
Hahah tamam onları da al yanına Minnosprenses da yaptıydu oda alsın
i p e k gelmek ister misin bak kaçırma
cevizli tarcinli kek yine yok bak Şahitsiniz kaç kere çağırdım
Çatlaaaaaaaağm benim kız sende hamaratsın maşallah hafife alma gendini
Teşekkürler beybim işte az buçuk kendimi geliştirmeyi seviyorum önce annem yapardı yemekleri genelde Allahtan şu yemek tarifi siteleri var

Şifa olsun canım tarhana dedin yeni geldi bak aklıma rüyamda tarhana gördüm ne ola ki bi sürü kavanoz kavanoz tarhana varmıl evde
Sağolasın canım hepimize
Şimdi gugul amcaya sordum. Büyük ve hayırlı bir kısmetmiş
Valla bugün sadece mantı yapcam çünkü çok yiyoruz tatlıya yer kalmıyor eşim kadayıf almıştı bugün 3.günğ olacak bitmesi lazım mideyi ona ayırıyoruz
Mantı kendinmi yapıyosun. Benimde ne zamandır istiyo canım ama aldığım mantıcı kapanma dolayısıyla kapandı ya kendimde hiç denemedim
Keşke valla yarın da kayseri yağlaması yapıcaz oda ağır bir yemek. Tatlı gene kalır o yüzden bugün bitmesi şart
Ayy geçenlerde yapmıştım. Bide fazla olmuş 2 gün yedik. Sonrada 3 gün miğde rahatsızlığı çektim ama çok lezzetlii bir yemek afiyet olsun
Ay ben o dondurucan çıkarilan közlenmiş patlıcanları
Limon ve zeytinyağı döküp tuz atıp yemeği çok seviyorum
Kaynanam alistirdi benide .
Nefis oluyo gercekten Ben biraz sarımsak doğrayım biraz sirkede katıyorum

Ağzın bal yisin mimariyemm

Zeytini sallim aha. Yemeği yedim ama nasıl yedim nereme yedim bilemedim

Kız olur mu öyle çatlakla sen kaçağmışın beni de evlatlık alacanız mayamiye lahmacun yemeye gidicik
Mayamiye lahmacun mu yemeye kız antebin lahmacunu dururken elin gavur memleketinde lahmacun mu yerim ben gördüm şimdi catlak yapmış baya etiket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…